„Az elmúlt napokban Hajdú Ferenc (MSZP) újvárosi képviselő úr és Vajda Krisztián Ferenc (Mi Hazánk tatabányai vezetője) között vita bontakozott az online felületen a tatabányai keresztény közösségek támogatásáról, amelyhez Hoffer Dávid (DK) kertvárosi képviselő is csatlakozott” – olvasható a Mi Hazánk tatabányai alapszervezetének közleményében.
Emlékezhetünk rá, a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc még 2018-ban egy újpesti fórumon úgy foglalta össze egyházpolitikájának lényegét: Majd mi megtanítjuk nekik a Szentírást!
Ezt részleteiben is kifejtette, itt arra gondolt, hatalomra jutásuk esetén megtiltják (!), hogy egyházi személyek közéleti kérdésekben állást foglaljanak. Azt, hogy ezt hogy kívánta volna kivitelezni, nem fejtette ki, de nem szükséges túl nagy fantázia ahhoz, milyen ötletek kavaroghattak fejében. Sajnos történelmünk számos szomorú és gyászos példát szolgáltatott erre a bolsevizmus alatt.
Zoom
Hoffer Dávid profilképe, az Indexet siratja, pedig lehet, Gyurcsányt kéne kérdeznie erről…? Legalábbis egyes - igaz, többnyire fideszes - elméletek szerint (forrás: Facebook)
Ami viszont a lényeg, s újra aktualitást ad a témának, az megint csak Gyurcsány pártja, bár nem lett belőle nagy és országos méretű botrány, mi azért csak írjunk róla. Tatabányai képviselőjük, Hoffer Dávid azt írta, aki a keresztény egyházakat támogatja, az a pedofil bűncselekmények elkövetését támogatja. Tehát egyértelműen amellett foglalt állást, hogy a városvezetés ne adjon semmifajta támogatást a keresztény egyházaknak Tatabányán.
„Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a magyarság keresztény közösségeit és azok egyházait egy választott önkormányzati képviselő ilyen ocsmány módon ledegradálja a nagy nyilvánosság előtt” – folytatódik éppen ezért így a Mi Hazánk közleménye.
Továbbá azt is ígérik, hogy a közgyűlés elé fogják vinni az ügyet, természetesen amennyiben ez megtörténik, portálunk be fog számolni róla. Egyébként az objektivitás megkívánja, leírjuk, hogy Hoffer Dávid egy valós vagy valósnak vélt problémába belekapaszkodva, azt kiterjesztve, valamennyi keresztény egyházról fogalmazott meg kollektíve megbélyegző véleményt. Ugyanis Tatabányán egy iskolában tényleg pedofília gyanúja vetődött egy hittantanárra, amire természetesen nincs mentség. Semmilyen körülmények között sincs. Persze egy gyurcsányista aggodalma sohasem őszinte, éppen kapóra jött neki az eset, hogy gyakorlatba ültethesse át újra ideológiájának egyik sarokkövét, a keresztényellenességet. A másik sarokkő egyébként a magyarellenesség.
„A pedofil bűncselekmények elkövetői ellen (egyedüli módon) a Mi Hazánk Mozgalom lépne fel az egyik legkeményebb eszközzel, a kémiai kasztrálással. Függetlenül az elkövető vallási, vagy etnikai hovatartozásától.” – szerepel ez a kitétel is a közleményben, azt hiszem, ha éppen erről kellene szavaznia egy DK-s képviselőnek, kézzel-lábbal kapálózna, merthogy „emberi jogok”, ilyen-olyan „nemzetközi egyezmények”, és így tovább, ami tökéletesen megvilágítaná, hogy ez esetben sem a pedofília volt az, mi elsőrendűen viszolygást váltott ki belőle, hanem a kereszténység…
Lantos János – Kuruc.info