Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:06 FIFA21: Puskás Öcsi bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videojátékba18:34 Lemond a libanoni kormány18:29 Két osztrák diplomata megfigyelőként jelen volt a fehérorosz elnökválasztáson, de állásfoglalást nem tesznek közzé - akkor jó, hogy ott voltak18:09 Lengyel ügyészségi vizsgálat is indult a buszbaleset ügyében17:48 Petrov Anatolij nevét vette fel a pécsi uszoda17:27 Belorusz elnökválasztás: a 10 százalékos Szvjatlana már a hatalom békés átadásáról tárgyalna 16:54 Kiváló fiaitól veszi el az állampolgárságot a hálátlan Belgium16:33 Már a németországi szocdemek is a jobbszéltől várják a megváltást16:05 Vonat elé hajtott egy autó Szügyben - egy gyereket is kimentettek a járműből 16:01 Az öt pont teljesítéséről írt hosszú levelet Orbán Kövérnek15:21 Kínai vadászgépek kóstolgatták a tajvani légteret az amerikai miniszter látogatása alatt14:58 Puskás-musicalt mutatnak be augusztus 20-án az Erkel Színházban14:32 Mielőtt meghalt, az őrökre támadt egy dühöngő cigány a sátoraljaújhelyi börtönben - így kell mártírt csinálni belőle13:56 Természetesen egy zsidó készíti el a világ legdrágább védőmaszkját 13:19 Országszerte folytatódik a vérszívóirtás
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Aki a keresztény egyházakat támogatja, az a pedofíliát támogatja, vélekedik egy tatabányai gyurcsányista

Reklám

„Az elmúlt napokban Hajdú Ferenc (MSZP) újvárosi képviselő úr és Vajda Krisztián Ferenc (Mi Hazánk tatabányai vezetője) között vita bontakozott az online felületen a tatabányai keresztény közösségek támogatásáról, amelyhez Hoffer Dávid (DK) kertvárosi képviselő is csatlakozott” – olvasható a Mi Hazánk tatabányai alapszervezetének közleményében.
Emlékezhetünk rá, a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc még 2018-ban egy újpesti fórumon úgy foglalta össze egyházpolitikájának lényegét: Majd mi megtanítjuk nekik a Szentírást!
Ezt részleteiben is kifejtette, itt arra gondolt, hatalomra jutásuk esetén megtiltják (!), hogy egyházi személyek közéleti kérdésekben állást foglaljanak. Azt, hogy ezt hogy kívánta volna kivitelezni, nem fejtette ki, de nem szükséges túl nagy fantázia ahhoz, milyen ötletek kavaroghattak fejében. Sajnos történelmünk számos szomorú és gyászos példát szolgáltatott erre a bolsevizmus alatt.
Zoom
Hoffer Dávid profilképe, az Indexet siratja, pedig lehet, Gyurcsányt kéne kérdeznie erről…? Legalábbis egyes - igaz, többnyire fideszes - elméletek szerint (forrás: Facebook)
Ami viszont a lényeg, s újra aktualitást ad a témának, az megint csak Gyurcsány pártja, bár nem lett belőle nagy és országos méretű botrány, mi azért csak írjunk róla. Tatabányai képviselőjük, Hoffer Dávid azt írta, aki a keresztény egyházakat támogatja, az a pedofil bűncselekmények elkövetését támogatja. Tehát egyértelműen amellett foglalt állást, hogy a városvezetés ne adjon semmifajta támogatást a keresztény egyházaknak Tatabányán.
„Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a magyarság keresztény közösségeit és azok egyházait egy választott önkormányzati képviselő ilyen ocsmány módon ledegradálja a nagy nyilvánosság előtt” – folytatódik éppen ezért így a Mi Hazánk közleménye.
Továbbá azt is ígérik, hogy a közgyűlés elé fogják vinni az ügyet, természetesen amennyiben ez megtörténik, portálunk be fog számolni róla. Egyébként az objektivitás megkívánja, leírjuk, hogy Hoffer Dávid egy valós vagy valósnak vélt problémába belekapaszkodva, azt kiterjesztve, valamennyi keresztény egyházról fogalmazott meg kollektíve megbélyegző véleményt. Ugyanis Tatabányán egy iskolában tényleg pedofília gyanúja vetődött egy hittantanárra, amire természetesen nincs mentség. Semmilyen körülmények között sincs. Persze egy gyurcsányista aggodalma sohasem őszinte, éppen kapóra jött neki az eset, hogy gyakorlatba ültethesse át újra ideológiájának egyik sarokkövét, a keresztényellenességet. A másik sarokkő egyébként a magyarellenesség.
„A pedofil bűncselekmények elkövetői ellen (egyedüli módon) a Mi Hazánk Mozgalom lépne fel az egyik legkeményebb eszközzel, a kémiai kasztrálással. Függetlenül az elkövető vallási, vagy etnikai hovatartozásától.” – szerepel ez a kitétel is a közleményben, azt hiszem, ha éppen erről kellene szavaznia egy DK-s képviselőnek, kézzel-lábbal kapálózna, merthogy „emberi jogok”, ilyen-olyan „nemzetközi egyezmények”, és így tovább, ami tökéletesen megvilágítaná, hogy ez esetben sem a pedofília volt az, mi elsőrendűen viszolygást váltott ki belőle, hanem a kereszténység…
Lantos János – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready