2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken21:50 Mindössze négy év fogházat kapott Molnár Ricsi - haza is engedték, mert amúgy is csak néhány hónapot kellene letöltenie21:36 EP-alelnök: "ki kell éheztetni pénzügyileg" Lengyel- és Magyarországot21:22 A Klubrádió és a 168 Óra nem lesz többé fegyver Slomó kezében az antiszemitizmus elleni harchoz20:55 A népmese napjára időzítve...20:42 Azerbajdzsán izraeli harci eszközökkel támadja az örményeket20:24 Az amerikai média egyöntetűen negatívan ítélte meg Trump és Biden első elnökjelölti vitáját20:12 Daganat vitte el a homokost, aki a világon elsőként gyógyult meg a HIV-fertőzésből19:52 Edzett, fehér, heteroszexuális férfiak üzentek a négygyermekes magyar családanyákat fenyegető férgeknek19:31 Bíróság elé állították az Audi igazgatótanácsának volt elnökét18:44 Tényleg nincs megállás? Már felolvasást is tartanak gyerekeknek a buzeráns királyfikról18:22 Drogos hulladékok a Nyugati téren: a faroklengetés rendben van, de a videózás sérti a jogaikat18:06 Az oláh szenátus vörös többsége ismét megszavazta a Trianon-törvényt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Arc- és orrcsonttörést eredményezett a "szóváltás" a Deseda-tónál

Reklám

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot két fiatal férfi és egy nő ellen, akik a kaposvári Deseda tónál "kerültek szóváltásba" a sértettekkel.
Egy Deseda kempingnél lévő vendéglátóhelyen zenés rendezvényt tartottak, ahová a vádlotti és a sértetti társaság is személygépkocsival érkezett.
A társaságok tagjai közül többen fogyasztottak szeszes italt, majd a rendezvényt követően a hajnali órákban már a parkolóban tartózkodtak, amikor a vádlottak "összeszólalkoztak" egy társasággal. A szóbeli inzultus azonban tettlegességbe torkollt, amely során az egyik férfi vádlott olyan erővel ütötte meg egy nő arcát, hogy az elesett és eszméletét vesztette, valamint az ütéstől egyik arccsontja is eltörött.
Ekkor érkezett a helyszínre a sértetti társaság két tagja, akik közül a férfi kérdőre vonta a vádlottakat. Ekkor ismét "szóváltás alakult ki", de ez alkalommal már mindkét férfi verekedett, többször arcon ütötték a cselekményüket számon kérő férfit, aki az ökölütésektől ugyancsak 8 napon túl gyógyuló, orrcsonttöréssel járó sérüléseket szenvedett.
Az ügyészség két vádlott vonatkozásában szabadságvesztés kiszabására tett indítványt azzal, hogy a börtönbüntetés végrehajtását függessze fel a bíróság, míg a társukkal szemben pénzbüntetést indítványozott - közölték honlapjukon.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready