2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken21:50 Mindössze négy év fogházat kapott Molnár Ricsi - haza is engedték, mert amúgy is csak néhány hónapot kellene letöltenie21:36 EP-alelnök: "ki kell éheztetni pénzügyileg" Lengyel- és Magyarországot21:22 A Klubrádió és a 168 Óra nem lesz többé fegyver Slomó kezében az antiszemitizmus elleni harchoz20:55 A népmese napjára időzítve...20:42 Azerbajdzsán izraeli harci eszközökkel támadja az örményeket20:24 Az amerikai média egyöntetűen negatívan ítélte meg Trump és Biden első elnökjelölti vitáját20:12 Daganat vitte el a homokost, aki a világon elsőként gyógyult meg a HIV-fertőzésből19:52 Edzett, fehér, heteroszexuális férfiak üzentek a négygyermekes magyar családanyákat fenyegető férgeknek19:31 Bíróság elé állították az Audi igazgatótanácsának volt elnökét18:44 Tényleg nincs megállás? Már felolvasást is tartanak gyerekeknek a buzeráns királyfikról18:22 Drogos hulladékok a Nyugati téren: a faroklengetés rendben van, de a videózás sérti a jogaikat18:06 Az oláh szenátus vörös többsége ismét megszavazta a Trianon-törvényt
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Ásóval támadtak az arra járókra Kiskunhalason - az ügyészség felfüggesztettel köszönné meg nekik

Reklám

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt vádat emelt két férfival szemben, akik az utcán ásóval egy rendezvényről hazafelé tartó családra támadtak, majd további társaikkal kiegészülve egy arra járó párra is rátámadtak.

A vád szerint a kiskunhalasi család – nagyszülők, szülők és gyermekek – 2019. szeptember 6-án este 9 órakor egy rendezvényről gyalog tartott hazafelé. Meglátta őket a fiatalabb vádlott, aki minden előzmény nélkül egy ásót vett magához, és azzal vádlott társával együtt fenyegetőn szaladni kezdett feléjük. A vádlottak agresszív közeledésétől megijedve a család futni kezdett hazafelé. Épp be tudták csukni a kaput maguk mögött, amikor támadóik a házon kívül rekedve utolérték őket. Ekkor az egyik vádlott az ásóval a ház kapuját ütni kezdte, miközben társával együtt azzal fenyegetőzött, hogy agyonverik az ott lakókat. Támadásuk következtében kitört az utcafronti szárnyas ablak is. A vádlottak csak annak hatására hagyták el a helyszínt, hogy a családfő kilátásba helyezte, hogy hívja a rendőrséget.
A vádlottakhoz távozásuk után ismeretlen személyek is csatlakoztak, majd az így 5-6 főre duzzadt társaság összetalálkozott egy szintén hazafelé tartó párral. A vádlottak és a társaságukban lévő személyek velük szemben is erőszakosan léptek fel, a férfit a falhoz szorították, egyikük egy tárggyal fejbe is verte, míg a női sértett a dulakodás során a combján sérült meg.
Az ásóval támadó vádlottak kihívóan közöségellenes, erőszakos fellépésétől a jelenlévők nagyon megriadtak.
Az ügyészség mindkét férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével vádolja, és ezért velük szemben büntetővégzés hozatalára irányuló eljárásban – tárgyalás mellőzésével – végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza. A vádlottak ügyében a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni - közölte honlapján az ügyészség.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready