2020. október 28., szerda, Zsálya napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:22 A török elnök sérelmezi, hogy az oroszok megszórták bombával a kedvenc terroristáit Szíriában15:02 Operatív törzs: jelentősen emelkedtek a kiszabható bírságok összeghatárai14:42 Müller: folyamatosan nő a tesztelési kapacitás14:31 Korai keresztény templom maradványaira bukkantak a Golán-fennsíkon13:48 Putyin közölte Erdogannal, hogy nem örül a hegyi-karabahi terroristaexportnak13:28 Új rakéták sikeres teszteléséről számolt be az orosz védelmi minisztérium13:02 50 forint segélyt kapott az államtól egy nyugdíjas12:52 Fontos kérdés lehet ez a cseheknél: a képviselőházuk terrorszervezetté nyilvánította a Hezbollah teljes egészét12:34 Oroszországban kötelezővé tették a maszkviselést a nyilvános helyeken12:13 Novák: januártól akár a csok teljes összege felvehető többgenerációs otthonok létrehozására11:50 Kormányzati fellépést követel a Facebook ellen a Mi Hazánk11:33 Egyéves baba meglövése miatt ítéltek el egy 12 éves feka "rappert" Amerikában - nem ez az első ügye11:03 Itt tartunk 2020-ban: Gyurcsány fiatalok közé megy, és nem leköpik, hanem pózolnak vele10:22 Toroczkai: a Facebookot el kell felejteni, magyar közösségi oldalra van szükség!09:55 Megbetegedések miatt maradt el a Fővárosi Közgyűlés ülése
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Bevándorlóbűnözés :: :: Hozzászólások

Már megint féregjáratokon keresztül próbáltak átjutni a határon a "földikutyák"

Reklám

A rendőrök terepkutatás során fedezték fel azt a nyílást, amely "szerb területről" indul, és az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik.
A Bács-Kiskun megyei határ mentén folyamatos a terepszakaszok ellenőrzése, mivel a migránsok az utóbbi időszakban egyre többször próbálkoznak azzal, hogy illegális módszerekkel jussanak be az ország területére.
Zoom
A terepkutatás során 2020. szeptember 19-én 19 óra 45 perckor a Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség határszakaszán, Csikéria térségében a rendőrök felfedeztek egy újabb alagutat, amely szerb területről indul (a rendőrség szerint, mi nehezen tudjuk elképzelni, hogy Nándorfehérvártól, sőt még délebbre kezdtek el ásni... - a szerk.), és az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik.
A rendőrök helyszíni szemlét tartanak a nyílásnál, majd azt betemetéséig őrzik.
Mivel balliberáliséktől tudjuk, hogy csak ártalmatlan állatok áshatták a lyukat, migránsok nem is járnak erre, átböngésztük a rendőrségi honlap szokásos híreit a mai jószágészlelésekről, ha azt nem is tudjuk, hogy furakodhattak be közénk. Persze az álhumanistáknak ez semmi (valóban szokott bővebb is lenni a termés, msotanában is), még keveslik is...
Iváncsánál egy bolgár szállított hat kant
A Bács-Kiskun Megyei Tevékenység-irányítási Központ információja alapján a Fejér megyei rendőrök 2020. szeptember 20-án 10 óra körül, az M6-os autópálya 44-es kilométerszelvényben, a Budapest irányába vezető oldalon, Iváncsa térségében ellenőriztek egy bolgár honosságú személygépkocsit. A járműben a 49 éves bolgár illetőségű sofőrön kívül további hat férfi tartózkodott, akik magukat szírnek vallották.
Zoom
A személygépjármű utasait - akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni - a rendőrök a gépjármű vezetőjével együtt elfogták és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.
Zoom
Zoom
Barabás és Tiszaadony között is autóztak
A Barabási Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2020. szeptember 20-án 10 óra 23 perc körül Barabás és Tiszaadony között intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az autóban három külföldi férfi utazott, akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. A magukat szír állampolgárnak valló határsértőket és a gépkocsi vezetőjét, akit embercsempészés gyanújával hallgatnak ki a határrendészeti kirendeltségre előállították, elszámoltatásuk folyamatban van.
Szegedről is vissza kellett kísérni egy eltévedt példányt
A járőrök 2020. szeptember 20-án 10 óra 40 perckor egy határsértőt tartóztattak fel Szeged külterületén. Ellenőrzése során a férfi szír állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni.
A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
Mélykúton sem tudták igazolni jogszerűségüket
A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2020. szeptember 20-án 12 óra 35 perckor Mélykút közigazgatási területén két külföldit tartóztattak fel. A magukat afgán állampolgárnak valló migránsok jogellenesen jutottak be az ország területére.
A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért az egyenruhások a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
Tompánál a NAV-nak már a gúnyhatáron lett gyanús a rakomány
Tompa közúti határátkelőhelyen a rendőrök – a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak jelzése alapján – 2020. szeptember 20-án 10 óra 50 perckor egy Szerbia irányából belépő kamion átvizsgálása során a jármű rakterében három külföldit találtak. A magukat afgán állampolgárnak valló férfiak jogellenesen, a rakomány között elbújva kíséreltek meg bejutni Magyarország területére.
A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért az egyenruhások a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
Frissítés: 26 árokmászót állítottak meg Mórahalomnál
A járőrök 2020. szeptember 20-án 16 óra 5 perckor 26 határsértőt tartóztattak fel Mórahalom külterületén. Ellenőrzésük során a férfiak szír és afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.
A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.
A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei ezt követően terepkutatást végeztek, amelynek során egy körülbelül 16 méter hosszú alagutat fedeztek fel, amely átvezet a határzár alatt szerb területre. A rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy a korábban feltartóztatott 26 illegális migráns az alagúton keresztül jutott be Magyarország területére.
A szerb féllel történő kivizsgálást követően a hatóságok helyreállítják a helyszínt az eredeti állapotnak megfelelően.
Az egyedek még fűvel is befedték maguk után a lyukat:
Zoom
Zoom
Zoom
Az összes mai migránsbefogás naplózásától áttekintünk, az érdeklődők a rendőrségi honlapon még olvashatnak eleget.
(Kuruc.info - Police nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready