2020. október 31., szombat, Farkas napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Korlátlan magzatgyilkolászásért tüntetnek tízezrek Varsóban22:11 Különleges öngyilkossággal próbálkozott egy tanár Brüsszel terroristakeltetőjében22:02 Továbbra sem könnyű a felvidéki sovinisztáknak: még mindig magyar (eredetű) a tíz leggyakoribb családnév21:53 Lukasenka a hatósági fellépés fokozásával fenyegetőzött21:37 Nyugodtan taposhatja a megszállók bocskora az úzvölgyi temetőt, hiszen ortodoxok21:10 Gréta még próbálkozik, de nagyon visszaesett a slágerlistán21:06 Moszkvában novemberben megkezdődhet a tömeges oltás20:43 Belgium is tovább szigorított20:12 Meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban19:57 Elítéltek egy brazil drogfutár nőt Budapesten19:34 Igazán rendes volt ez az egyiptomi: mészárlás helyett ő csak a rómaiak autóit vette kezelésbe19:05 Brahim Ausszaui nem buta ember18:50 Eközben Romániában18:37 Hazaengedték a kórházból a csepeli polgármestert18:25 Tárgyalások kezdődtek az örmények és az azeriek között
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Fekete-Győr: Gyurcsánnyal semmi probléma, de Dobrevvel nem lehet nyerni

Reklám

Balázs Péter és Jeszenszky Géza volt külügyminiszterek, Bod Péter Ákos egykori jegybankelnök, Oszkó Péter volt pénzügyminiszter és Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök is segít a Momentumnak a programalkotásban és a szakpolitikusok felkészítésében – erről Fekete-Győr András, a Momentum elnöke beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában. Hozzátette: pártja már dolgozik a kormányzati csapatán.

Körülbelül hétszáz emberről beszélünk, akinek feladata lesz átvenni egyik napról a másikra az egész államigazgatást, állította.
A Momentum elnöke arról is beszélt, hogy vannak olyan politikai szereplők a jelenlegi közéletben, akikkel szemben büntetőeljárás megindítására lesz szükség. Külön kiemelte Polt Péter legfőbb ügyészt, aki szerinte „napi szinten sérti meg alkotmányos kötelezettségét és pártolja a bűnt Magyarországon”.
Fekete-Győr András kérdésre válaszolva azt válaszolta, hogy az országos politikában a Momentum mindenkit partnernek tekint, a Fideszt és a Mi Hazánkat kivéve. Mint mondta, jelenleg két dolog biztos. Az egyik az, hogy a 106 egyéni választókerületben 106 közös jelöltet állít a ballib ellenzék. A másik pedig a közös program megalkotása, erről már döntés született az első pártelnöki találkozón, és el is indult különböző bizottságokban a munka.
Arra a kérdésre, hogy Gyurcsány Ferenccel a Momentum megbékélt-e már, Fekete-Győr András azt válaszolta: a volt kormányfőnek van több százezer szavazója, akiket a Momentum nemcsak tisztel, de nagyon sok esetben együtt is dolgozik velük az utcákon.
Szóval, ha úgy tetszik, igen, megbékéltünk. Én soha nem kérném azt, mondjuk, Botka Lászlóval ellentétben, hogy Gyurcsány Ferenc ne legyen rajta ezen a listán – mondta a Momentum első embere.
Az Inforádiónak arra a felvetésére, hogy elfogadnák-e közös ellenzéki listavezetőnek, miniszterelnök-jelöltnek Dobrev Klárát, azt mondta: ahogy Gyurcsány Ferenccel sincs semmi probléma, úgy a feleségével sincs.
Hozzátette: az emberek túlnyomó többsége elutasító Gyurcsány Ferenccel és nagyon sokan Dobrev Klárával szemben is, ami nehéz lehet Dobrev Klárának, mert ő nem követte el azokat a kormányzati hibákat és politikai felelőtlenségeket, amiket a férje, tehát nem érdemli meg, hogy ennyire kritikusak legyenek vele szemben az emberek. Fekete-Győr András szerint
az ellenzék azt a megoldást keresi majd, amellyel nyerni lehet, de jelen állás szerint Dobrev Klára vezetésével nem lehet nyerni.
(InfoRádió - Index nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready