Delegációt küldene a köztársasági elnökhöz a Gój Motorosok Egyesülete hogy megvitassák a segíly emelését és iskoláink elcigányosításának folytatását. Mészáros Imre egyesületi elnök már a Népszabadságnak nyilatkozik. A komcsi sajtóorgánumnak azt mondta, a cigány–magyar megbékélést (!!) szolgáló felhívásukhoz eddig majd ötezren csatlakoztak (hogy milyen emberek, arról nem beszélt).
Kapcsolódó
Ha Sólyom László fogadja a küldöttséget, a Gój Motorosokat Papp Lajos szívsebész, Szögi Zsuzsanna, az Olaszliszkán meglincselt tanár lánya, Hargitay András állatorvos, Pörzse Sándor újságíró és Horváth Ferenc, a Roma Rendőrök Országos Egyesületének elnöke képviseli majd.
(MR nyomán)

Az alábbi levelet kaptuk a Gój Motorosok elnökétől. Mint hasonló esetekben mindig, természetesen helyet adunk neki, hiszen a korrekt és őszinte tájékoztatás hírportálunk célja.

Tisztelt Kurucok !
Megdöbbenéssel értesültünk, hogy a Népszabadságnak adott rövid interjút a tényeket elferdítve más megvilágosításba helyezve megtévesztve olvasóikat, olyan színbe állítanak be bennünket, miszerint mi a cigányokért lobbyznánk.
Ezzel szemben pedig a valódi célunk, hogy olyan megoldást találjunk közösen akár a cigányok azon részével, akik felismerik, hogy a politika és egyes jogvédők és cigány vezetők kártyaként használják a romákat.
Ha a felhívásunkat pontosan értelmezve és elolvasva véleményünk szerint, pont a többségi társadalom érdekében hirdettük meg !
Úgy véljük, hogy mi magyarok már eddig is akarva-akaratlanul sokat tettünk a cigányok felzárkóztatásáért.
Most pedig tekintettel arra, hogy a fent említett cigány vezetők és jogvédők nem tettek javaslatokat, mi dolgozunk ki megoldásokat közösen azon honfitársainkkal, akik értelmes építő jellegű javaslatokat tettek.
Úgy gondoljuk, hogy az-az 5 000 aláírás elég súlyt jelent, hogy meghallgassa a delegáció tagjait Sólyom László Köztársasági Elnök.
Végezetül tájékoztatom a T. szerkesztőséget és olvasóit, hogy a felhívásunk azért született, mert 2007. decemberében a cigány vezetők kihallgatást kértek a Köztársasági Elnöknél, mondván ők félnek ! Mi pedig úgy gondoljuk, hogy számos magyar honfitársunknak van okkal tartania a cigányoktól és őket ebben senki nem képviselte eddig. A Magyar Gárdát sem fogadta a Köztársasági Elnök 2007. decemberében.
Munkánkról csak a nemzeti oldal médiái adtak hírt, mely megtekinthető a www.gojmotorosok.hu túra-média rovatban !
Amennyiben lehetséges észrevételünket a honlapjukon megjelentetni szíveskedjenek.
Üdvözlettel:
Mészáros Imre
elnök

Szerk. megj. a "félretájékoztatásról"
Azt írtuk, hogy a motorosok iskoláink elcigányosításának folytatását és a cigányok segélyeinek emelését szeretnék elérni.
Lássuk, az idézett felhívás szerint valótlant állítottunk-e.
"Az első lépések egyike lehet minden magániskolába, annak minden osztályába egy-egy cigány gyermeket felvenni, 10-15 család vállalhatná egy-egy gyermek taníttatását." Ez a mondat ugyanazt állítja, mint a mienk.
Hogy lobbizás-e?
"Kérdezzük meg a cigányokat, a vajdákat ! Mit várnak a magyaroktól ? Mi mit várunk tőlük ? Mi az ára a társadalmi békének ? A törvények betartásának, betarttatásának ? Ha az ajánlat ésszerű, meg kell fizetnünk az árát." - újabb idézet, de kb. erről szól az egész. Az olvasó ítél.