Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Nem csak fegyvert, katonát is külde(né)nek a törökök a testvéri azerieknek22:23 Bidenék korrupciós ügyét sajnos már tényleg nem lehet az oroszokra fogni22:13 Iohannis a járvány ellenére ragaszkodik a választás megtartásához21:48 A németek újabban nem beterelik, hanem kimentik az élősködőket a vagonokból21:24 Oroszország nem készül karantén bevezetésére21:05 Iskolaőr vetett véget egy verekedésnek (vagy verésnek) Polgáron20:47 A DK-s polgármester üzente meg Kari Gerinek, hogy a XVIII. kerületiek nem kérnek a biciklisávjaiból20:30 A pápát a legkevésbé sem zavarja az egyház tanítása: a buzik bejegyzett élettársi kapcsolata mellett kampányol egy zsidó filmjében20:10 Megfertőződött a német egészségügyi miniszter - meghűléses tüneteket mutat19:51 Merre tovább, nemzeti radikalizmus? - Novák Előd a Hadjárat podcastban19:44 Van egy kis káosz Lagosban19:25 Tündérország vagy Meseország? (x)19:24 Bolsonarónak nem kell a kínai oltás19:03 A francia terrorelhárítási ügyész hét ember ellen javasol vádemelést a tanárgyilkosság ügyében18:46 Lavrov az örmény és az azeri külügyminiszterrel konzultált Moszkvában
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Így akadályozta meg a nemzeti ellenállás a buzi királyfis mesefelolvasást

Reklám

Az LMBTQP nem nyugszik: már a magyar óvodásokat és a mesekultúránkat támadja - írja Budaházy György, alább a folytatás.
“Meseország mindenkié” címen egy mesekönyvet adott ki a – gyerekek fejének LMBTQP propagandával való tömését küldetésének tekintő Rédai Dorottya által vezetett – Labrisz leszbikus egyesület, melyben tradicionális meséket írtak át a saját beteg fantáziájuk szerint. Megtoldották ezt még “foglalkozástervekkel” is, hogy miként kell az óvodások és kisiskolások között terjeszteni a mérget.
A felháborodás szerencsére óriási lett! A könyv terjesztése ellen aláírásgyűjtő kampányt indított a CitizenGo keresztény konzervatív lobbiszervezet, mely néhány nap alatt eljutott a nyolcvanezer aláíróig.
Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese pedig egy sajtótájékoztató keretében hívta fel a közvélemény figyelmét az LMBTQP újabb botrányos pofátlanságára, és nagyon helyesen ledarálta gyermekmegrontás eme szennyirodalmát, illetve a párt egy tüntetést is bejelentett október 3-ra a Labrisz Egyesület irodája elé. Sőt, maga Orbán Viktor miniszterelnök is ne tovább!-ot hirdetett a homokos gátlástalanság ellen.
De a balliberális degenerált felforgatóknak ez sem volt elég és régi jó szokásuk szerint amúgy “előre menekülve”, szerveztek a “mesekönyvből” egy nyilvános felolvasást október 4-re a II. kerület Margit krt. 55. alatt található Átrium nevű liberális “kultúrközpontba” (régi Május 1. mozi).
Ez volt az a pont, ahol az LMBTQP éves ünnepe, a Pride rendezvényeit évek óta látogató és az erkölcsi felforgatás ellen tiltakozó cselekvő hazafias ellenállás is mozdult és Budaházy Edda, valamint a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiltakozó demonstrációt hirdetett az Átrium nevű intézmény elé a felolvasás idejére.
A demonstráció hírére a gátlástalan aberrált nyomulók meghátráltak, Őrsi Gergely II. kerülti MSZP-s polgármester visszamondta a felolvasásban tervezett szereplését (egyébként is botrány, hogy egyáltalán vállalta). Majd a szervezők az élő felolvasásból is visszakozva “online meseolvasást” hirdettek csak meg. Mivel ez a gyermekmegrontási szándék lényegén mit sem változtat, a tüntetést így is megtartottuk, és végül sikerült még az online gyerekagymosást is megakadályoznunk.
Vérlázító a Soros György által pénzelt nagypofájú Helsinki Bizottság önkényes jogértelmezése, miszerint a tüntetésünket a rendőrségnek be kellett volna tiltani, illetve fel kellett volna oszlatni. Valójában a demonstráció minden szempontból jogszerű volt, ahogy azt a rendőrség is megállapította. Pont hogy a labriszos rendezvény néhány szimpatizánsa által be nem jelentett helyszíni ellentüntetés volt jogsértő, ami ellen a rendőrség ott helyben fel is lépett.
Konklúzió: hatásos volt a szennyiromány elleni széleskörű fellépés, ez most talán felnyitotta végre sok olyan ember szemét is, akik eddig nem igazán vették komolyan az LMBTQP lobbi militáns nyomulásának veszélyeit. Talán most a kormányzó politikai erők is lépni fognak jogilag, hogy megálljt lehessen parancsolni végre a fiatal magyar nemzedéket buzeránssá nevelni akarók törekvéseinek.
Itt kell megjegyezni, hogy én már 2 évvel ez előtt tiltakoztam a Labrisz egyik rendezvényén és kongattam a vészharangot, amikor iskolások “érzékenyítésére” készítettek kiadványt, de a jobboldali politikai vezetés ingerküszöbét akkor nem (és egész eddig a könyvig se) érte el a téma.
Rendkívül aljas és félrevezető az a ballibsi propaganda, ami arról szól, hogy a “Meseország mindenkié” című mesekönyvben nem kifejezetten LMBTQ tematikájú mesék vannak csak, hanem a különböző hátrányos helyzetű társadalmi csoportok (fogyatékkal élők, cigányok stb.) is megjelennek az átírt mesékben. Igazi sunyi pofátlanság, hogy ezen legitim csoportok mögé bújva, őket felhasználva próbálják a lelki kútmérgezésüket terjeszteni, ami miatt várjuk is ezen társadalmi csoportokat képviselő szervezetek tiltakozását (eddig hiába). Ráadásul a hagyományos mesékben eleve hemzsegnek a “hátrányos helyzetű” főszereplők, árva gyerekek, vak koldusok, legkisebb szegénylegények stb., vagyis emiatt teljesen felesleges lett volna új mesekönyvet kiadni.
Végül, álságos és hiteltelen a libsi megmondóemberek kéztördelő háborgása a könyvdarálás vagy a HVIM boltmegjelölési akciója miatt. Miközben egy, attól még, hogy valaminek könyv formája van, nem szükségképpen képvisel eleve értéket, kettő, soha fel nem emelték a szavukat a világméretű liberális véleménydiktatúrát építgető nemzetközi internetes óriáscégek napi szintű önkényes és törvénytelen eljárási gyakorlatai miatt, mikor minden indok nélkül törlik (darálják le úgymond) a jobboldali emberek és szervezetek Facebook oldalait, videó csatornáit stb. Ráadásul 2006-ban is nagyrészt kussoltak, mikor a liberális terrorhatalom az utcán ütötte-verte, lövette az embereket.
(Az eredeti írás, hivatkozásokkal itt érhető el.)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready