Bezár!
2021. március 7., vasárnap, Tamás, Ubul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:08 Egy iskolakerülő muszlima hazugsága vezethetett a francia történelemtanár lefejezéséhez19:39 Vona Gábor nem találja a helyét a mostani politikában19:10 Haláleset miatt függesztették fel az oltást az AstraZenecával Ausztriában 18:48 Megdöglött a Kutya Prágában - oszlatták is18:19 Rettegést is csökkentene egy izraeli találmány17:43 Svájc megszavazta a burka és a nikáb viselésének tilalmát17:29 Gulácsiról, új világrendről - kérdésekre válaszol Toroczkai László, 7. rész17:11 Intézményelhagyási és -látogatási tilalom a gyermekvédelmi intézményekben és javítóintézetekben16:32 Tetten ért sonkatolvaj gyilkolta meg brutálisan az idős házaspárt Kislángon: egyik áldozatát szinte feldarabolta16:23 Kissé melegszik az idő a jövő héten15:37 Két hétre vesztegzár alá helyezik Temesvárt15:19 Közös hadgyakorlatokba kezdenek az orosz és a fehérorosz különleges egységek14:58 A klímarettegők "szemmel tartják" a politikusokat Svájcban14:35 Manfred Weber is menstruációs problémákkal küzd14:17 Csökken, de még mindig magas az ál-kereszténydemokrata pártszövetség támogatottsága Németországban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Koronavírus :: :: Hozzászólások

Donáth Anna volt tanácsadója szerint simán bejut a parlamentbe a Mi Hazánk

Reklám

Ceglédi Zoltán poltikai elemző, humorista szerint a Mi Hazánk simán be fog jutni a soron következő 2022-es országgyűlési választáson a parlamentbe.
Zoom
Ceglédi Zoltánt a Heti Hetesben ismerhette meg a széles közönség, nem titok tehát, hogy elsősorban a baloldali, liberális pártokhoz köthető. A humor ízlés kérdése, így objektíven nehéz megállapítani, hogy Ceglédi tényleg humorista-e. Elemzőnek azokat szokás hívni, akik valamilyen politikai folyamatokat, egyértelmű, átlátható szempontok szerint, függetlenül értékelnek. Nem sok kizáró ok van, amiért ma valaki ne lehetne politikai elemző, a pártnak, politikusnak végzett tanácsadás az viszont pont ilyen. A közelmúltban Ceglédi azzal került be a hírekbe, hogy a momentumos Donáth Annának ad tanácsokat Brüsszelben havi 865 ezerért. Erről viszont elfelejtett szólni, jóllehet ezek az adatok nyilvánosak. Ez legalább humoros. Az biztos, hogy Ceglédi Zoltán mi hazánkos elfogultsággal nem vádolható - vonja le a következtetést a Magyar Jelen.
Ceglédit a Blikk szólaltatta meg a járványügyi korlátozások politikai hatásai kapcsán. Az elemző úgy látja, hogy
egyetlen párt tudta megfogni a kárt szenvedő csoportokat, ez a Mi Hazánk.
A műsor további részében azon siránkozik, hogy az egyesült balliberális ellenzék nem fogékony az újranyitásra, jelenleg a Mi Hazánkon kívül minden párt lezárásbarát.
Százezres tömeg a vendéglátásban, akinek élete napi üzenet az ellenzék felé. Vajon fogják az adást? Ott vannak még az aktívak, akik hajlandóak költeni, és a fiatalok, akiktől a vírus elvette a fesztiválokat, koncerteket, vagy a végzős középiskolások, akiknek 2022-re választójoguk lesz, de ott vannak a szülők is, akik közül sokan elveszítették a munkájukat. Ezeket a csoportokat jelenleg a Mi Hazánk tudta azonosítani.
Ezekre alapozva Ceglédi sima bejutást jósol a radikális nemzeti pártnak. Igaz, a maga rettegő módján, kihangsúlyozva hogy nagyon-nagyon kár, hogy ezt a csoportot nem az általa hőn szeretett Gyurcsány-szövetséges pártok képviselik.
A Mi Hazánk ugyanis épp befoglalja azt a pozíciót, ami simán a 2022-es parlamentbe röpíti őket, ha rajtuk kívül csak a betiltó kormány és a még durvábban betiltó köztársaságpártiak vannak a pályán.
Az viszont jól látszik, hogy a lezárásokból mindenkinek elege van, világnézettől, pártállástól, szexuális beállítottságtól egészen biztosan függetlenül, hiszen Ceglédi Zoltán egyik bejegyzésében kardot ránt a nyitás mellett, amikor egy tönkremenő vendéglátóegység segítségkérését osztja meg az alábbi kommenttel:
Bárcsak ne a Mi Hazánk lenne az egyetlen párt, amelyik nem bezáratni akarja ezeket a helyeket.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready