Bezár!
2021. március 6., szombat, Leonóra napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
00:38 Orosz hadihajó és szíriai kormányerők lőtték a törökbarát milíciákat Aleppó tartományban00:20 Sajátságos "nemzetben gondolkodás", avagy a határvonal mégsem ott van, ahol mondják23:49 Az ügyészség szerint sem gyaláz nemzeti jelképet a melléje kihelyezett deviánspropagandista rongy23:20 Olasz halálozási statisztika: 15,6 százalékkal haladták meg a tavalyi adatok az előző öt évét23:05 Közzétette a kormány a bővített bértámogatásra jogosult ágazatok listáját22:12 Magyar bronzérmet hozott az ötpróba a fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon21:58 Von der Leyen és Biden felfüggesztették az Airbus-Boeing-vámháborút21:37 Kanadában engedélyezték a Johnson and Johnson oltóanyagát21:24 Pokolgéppel gyilkoltak Mogadishuban - legalább húsz halott21:13 Régen kihaltnak hitt rovarfajt fogott egy fénycsapda20:57 Cselekvésre szólította fel az ENSZ BT-t a világszervezet Mianmar-ügyi különmegbízottja20:42 Tűzhalál egy újpesti hajléktalantanyán20:25 Fideszes polgármester Pintéréknek: "orvosoknak rendőrök ne akarják megmagyarázni, hogy mi az egészséges életmód"20:07 "Burkanépszavazást" tartanak vasárnap Svájcban19:52 Nem Horvátország a legbiztonságosabb sáskajárásra
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Szegény Kósát megtévesztették, csak sértettje a csengeri ügynek - derült ki az államtitkári válaszból

Reklám

Csárdi Antal (LMP) Kósa Lajos fideszes képviselő és a csengeri örökösnő ügyéről szólva azt vetette fel ma napirend előtt: függetlenül attól, hogy Kósa Lajos "ennyire ostoba módon bedőlt" az átverésnek, a magyar hatságoknak azt is vizsgálniuk kellene, hogy "mi a helyzet a befolyással üzérkedéssel".
Érdemes lenne a hatóságoknak feltenni az a kérdést, életszerű-e az, hogy Kósa Lajos teljesen természetesnek gondolta, hogy neki sokmilliárdos ajándékokat juttatnak - mondta.
Azt is firtatta, vajon Kósa Lajos alkalmas-e arra, hogy vezető tisztséget töltsön be, méltó-e arra, hogy ő vezesse a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságát, illetve, hogy az operatív törzs tagja legyen.
Völner Pál, az igazságügyi tárca államtitkára válaszában "sületlenségeknek" nevezte a képviselő állításait. Kósa Lajos bizottsági tisztégével kapcsolatban rámutatott: azok a pártok vádaskodnak, amelyek a rémhírterjesztéssel hírekbe kerülő Kórózs Lajost továbbra is a "keblükön melengetik", és eltűrik, hogy a járványhelyzetben illetékes bizottságot vezesse.
Hangsúlyozta: Kósa Lajos sértettje, és nem elkövetője a hivatkozott ügynek. Megtévesztették, különben nem lenne ügy - fogalmazott Völner Pál.
Felvetette azt is: hogyan gondolják, hogy a kormányzatnak bármi köze van egy olyan ügyhöz, amelyben éppen rendőrségi eljárás folyik?...
(MTI nyomán)
Korábban írtuk:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready