2021. június 20., vasárnap, Koppány, Szörényke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:42 Izraeli kormányfő: az iráni elnökválasztás eredménye "az utolsó figyelmeztetés"13:14 Visszatér állomáshelyére a washingtoni orosz nagykövet12:43 Az afganisztáni csapatkivonások után is jól fognak viselkedni - fogadkoznak a tálibok12:19 Elszállítják "felszabadításunk" néhány eszközét a Lánchíd mellől11:51 Összeomlott egy klímavédelem és fenntarthatóság jegyében épülő iskola Antwerpenben11:19 Gerorge Floyd szobrot kapott Brooklynban is, Washingtonban is ünnepelhettek a BLM téren10:59 München elnyomott buzikat vizionáló polgármestere is szivárványszínű stadiont akar a német-magyarra10:38 A járvány és az oltakozási kedv is egyre visszafogottabb Szerbiában10:15 Vizsgálat nélkül is kiadta a versenyengedélyeket az orvos, de pechére őt alaposan megvizsgálták09:56 A "napégette arcúak földjén" forgattak ismeretterjesztő sorozatot a szegedi kutatók meggyilkolásáról09:40 Le Penék a francia regionális választások mai első fordulójának esélyesei - de a második felvonás már egy más műfaj lesz09:22 Több tucat épület vált lángok martalékává Dél-Lengyelországban09:06 Már zajlanak az előrehozott parlamenti választások Örményországban08:49 Robbanások ráztak meg egy szerb lőszergyárat08:33 178,1 millió a világ regisztrált fertőzöttjeinek száma
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Orbán magánügynek tartotta az adriai orgiát, Borkaiék tízmilliót fizettek a zsarolóknak

Reklám

Cikksorozat indult a HVG360-on a Borkai-féle adriai orgia eddig nem ismert részleteiről. A hétfői első rész főleg arról szólt, hogyan kerültek a hajóra a „hoszteszek”, és hogy mi történt a bulit követő napokban. A keddi folytatás főszereplői pedig a hajón készült felvételek, és hogy azokkal hogyan zsarolták a volt győri polgármestert, valamint ügyvéd szövetségesét, Rákosfalvy Zoltánt.
Zoom
A felvételekről először 2018 nyarán – másfél hónappal a hajókázás után – Póczik Józseftől, az ETO egykori focistájától értesült Borkai Zsolt. Póczik kitartóan hívogatta a polgármestert, aki nem nagyon akart vele találkozni, de amikor mégis összefutott vele, akkor a volt focista néhány képet mutatott neki. Póczik először „jobbikos megbízásról” beszélt, de később már arról volt szó, hogy alvilági körökből származnak a képek. Borkai értesítette Rákosfalvyt a képekről, de Póczik felbukkanása után több hónapnyi csend következett.
A csendet jó fél évvel később Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója törte meg.
Borkai Zsolt éppen lovagolt barátaival, köztük Rákosfalvyval, amikor kapott egy telefont, hogy rögtön találkoznia kell Kubatovval. A feszült hangulatú találkozón a Fradit is vezető Kubatov elmondta, hogy focista körökben terjednek a képek a hajótúráról, és videófelvételek is vannak, amiket a pártigazgató látott. Borkai nem árulta el, hogy korábban már tudott a fotókról, azt viszont megígérte Kubatov kérésére, hogy elintézi ezt a dolgot.
Nem sokkal később két zsaroló – P. Zoltán és J. Zoltán – jelent meg Rákosfalvy Zoltán irodájában. „Normálisan fogalmaz, de látszik a stílusán, hogy alvilági személy” – mondta utóbbiról tanúvallomásában Rákosfalvy. A férfi egyértelműen elmondta, hogy az egyik hosztesztől vannak a képek, akit „megvédtek”, és rajtuk múlik, hogy kikerülnek-e bárhova a fotók.
Mi ezt el akartuk tussolni, mert féltünk a következményektől. Az egzisztencia és a család, a politikai státusz, tehát minden kockán forgott. Összességében az ember élete, én azt gondolom, hogy ettől többet nem lehet veszíteni.
Így magyarázta később a rendőröknek Borkai, hogy miért nem tettek feljelentést.
J. Zoltán 12 millió forintot kért a képekért és a videókat tartalmazó pendrive-ért. Rákosfalvy 10 milliót ajánlott, és azt kérte, hozzák az irodájába a lányt, aki videózott. Az ügyvéd vallomása szerint hatan – akik ott voltak a hajón, bár a szexben nem mind vettek részt – dobták össze a 10 milliót, mert rettegtek attól mindannyian, hogy eljutnak a felvételek a családjaikhoz.
A pénz kifizetését Rákosfalvy egy szerződés aláírásához kötötte, ebbe elrejtett egy passzust, miszerint ha kikerülnek a felvételek bárhova, J. Zoltán zsarolást követ el. A képeket, a pendrive-ot, és fotókat a felvételeket állítólagosan elkészítő nőről egy lezárt borítékba tették. Ekkor azt hitték, hogy lezárult az ügy.
Borkait a találkozóval párhuzamosan a budapesti Fidesz-székházba rendelték. Ott Kubatov közölte vele, hogy Orbán Viktor magánügynek tekinti a dolgot, a párt nem tartja szükségesnek, hogy tovább foglalkozzon a felvételekkel.
2019 nyarán Póczik József egy állítólagos zsarolóra hivatkozva 10 millió forintot kért Rákosfalvytól, de ez nem jött már be. Majd Borkait is kereste, de a kampányra készülő polgármester rányomta a telefont.
(24)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready