Bezár!
2021. július 25., vasárnap, Kristóf, Jakab napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:52 Áramkimaradást okozott egy franciaországi bozóttűz Spanyolországban és Portugáliában22:33 Újragondolt környezetvédelem21:54 Pásztorokra támadt egy medve Csíkban - egyikük meghalt, másikuk súlyosan megsebesült21:25 Embercsempész szállíthatta rakományát az örök segélymezőkre az M6-os autópályán20:54 Besározta magát a német RTL riporternője20:22 Könnygázt vetettek be Párizsban a koronakorlátozások miatt demonstrálók ellen20:03 Moslékzabálásra szólítják fel az "LMTQP+-embereket" és barátaikat az idei riszabulin19:27 Megint Orbán kedvenc c. bűnözőjét választotta elnökül a Fidesz stratégiai szövetségese19:11 Gázolt a vonat Balatonboglár közelében18:32 A "toleráns" Momentum a Mi Hazánk rendpárti tüntetésének betiltását követeli Jászapátiban17:40 Észtország száz kilométer szögesdrótot ajándékoz Litvániának17:25 Ürülékkel dobálták és levizelték a börtönben az Iced Earth Capitoliumot ostromló gitárosát16:57 Tizenötezer lakost evakuáltak a manilai agglomerációból16:41 "Énekeljük együtt jó hangosan a Himnuszt" - Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok15:23 Kormányrendelet: mostantól név szerint jelentenek a 60 év feletti oltatlanokról Magyarországon
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Csütörtökön folytatódik a Hunnia-ügy a bíróságon

Reklám

Az őszödi beszéd születésének májusban volt 15. évfordulója óta dicséretesen sok szó esik 2006-ról, a rendőrterrorról, Gyurcsány Ferenc felelősségéről. Ennek ellenére a szomorú valóság az, hogy még mindig nem ő, hanem mi, hazafiak járunk "terrorizmus" vádjával bíróságra a gyurcsányi időszak kapcsán - olvasható a budahazy.blogspot.com-on, alább a folytatás.
Zoom
2021. június 24-én, csütörtökön 9 órától a Fővárosi Törvényszék (1055 Bp., Markó u. 27.) fszt. 32. számú tárgyalótermében folytatódik Budaházy György és társainak 12 éve tartó meghurcoltatása.
A bíróság többek közt Molnár Miklós igazságügyi orvosszakértőt hallgatja meg, aki Csintalan Sándor 2007 decemberi bántalmazása után napokkal vizsgálta a sértett sérüléseit.
Június 30-án, július 2-án és 6-án pedig okirati bizonyítékok ismertetésével halad tovább az eljárás.
Aki részt akar venni a tárgyaláson, annak az fthallgatosag@birosag.hu e-mail címre küldött levélben kell ezt jeleznie, melybe bele kell írnia a nevét, az ügy számát (8.B.800/2018/220) és azt, hogy pontosan mely időpontban és teremben folyó tárgyalásra szeretne elmenni.
Mindezt a tárgyalást megelőző nap 16 óráig kell a bíróságnak megküldenie, tehát ha 24-én, csütörtökön ott szeretne lenni, akkor szerda 16 óráig.
A mennyiben sajtószervről van szó, akkor az e-mailben a pontos sajtószervet is meg kell jelölni, és ilyenkor a tárgyalás megkezdése előtt 24 órával jelentkezni kell már, tehát csütörtökre szerda 9 óráig. A bíróságon a szájmaszk viselete kötelező!
Gaudi-Nagy Tamás: Budaházyék közkegyelme és Gyurcsányék felelősségre vonása elengedhetetlen és elkerülhetetlen!
A nemzeti jogvédő közleménye:
Megkerülhetetlen nemzeti kötelesség a Gyurcsány-Bajnai időszak koholmányai okán máig a Hunnia-Magyarok Nyilai-ügyben jogtalanul terrorvád alatt tartott, 2009 óta zajló koncepciós eljárás terhe alatt élő kiváló hazafiak és honleányok, köztük Budaházy György közkegyelemben részesítése és rehabilitálása.
Bár a Fővárosi Ítélőtábla 2018-ban négy jogcímen is súlyosan törvénysértőnek minősítette és hatályon kívül helyezte a 17 hazafira összesen 125 esztendőnyi, teljes egészében letöltendő fegyházat kiszabó, botrányos elsőfokú ítéletet (a tanácselnök bíró belebukott a kétes körülmények között született ítéletbe), a megismételt eljárás napjainkban is zajlik.
Ugyanakkor a 2006 őszi hatalmi erőszak miatt terrorvád alá vonandó őszödi böszme fegyház helyett szabadlábon van, sőt a nemzetellenes ellenzék vezéreként ismét hatalmat akar, és újra a magyarság elleni támadásokra készül.
Ez tarthatatlan és elfogadhatatlan. Budaházyék közkegyelme és Gyurcsányék felelősségre vonása elengedhetetlen és elkerülhetetlen.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready