A Noryna Diamond névre hallgató "transznemű influenszer" azzal vádolta meg a nyíltan homoszexuális youtubert, hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot - írja a Magyar Jelen.
Noryna (vagyis Norbert) másik két fiatal influenszerrel, Balázs Kicks-szel és ICE-szal beszélgetett, amikor Osváth Zsoltra terelődött a szó. Ekkor a következőket mondta:
“Hagyjuk már az Osváth Zsoltit. Tehát, amikor huszonévesen meg 30 évesen egy 16 éves fiút kielégített, az normális teljesen? Tehát, hogy egy kiskorú fiút elégít ki? Ha már itt tartunk, hogy ő mennyire szent… Hagyjuk ezt a hülye dumát!”
Az egyik beszélgetőtárs ekkor közbeszólt, hogy ez így rágalmazás is lehet, de Noryna biztos volt a dolgában:
“Nem rágalmazás. Ismerem, akivel együtt volt. Vele laktam, akivel együtt volt.”
Amennyiben Noryna Diamond állításának van valóságalapja, az már csak azért is problémás, mert nemrégiben Osváth Zsolt is felszólalt azon a tüntetésen, amit balliberális influenszerek tartottak a Hősök terén, éppen a pedofília ellen – írja a lap.
Zoom
Osváth már legalább háromszor el akart költözni az országból, de végül valahogy mindig maradt (fotó: Osváth Zsolt/Instagram)
Az ijesztő transznemű lény állításaival kapcsolatban a Magyar Jelen megkereste Osváth Zsoltot is, azt ígérték, amint válaszol, frissítik a cikket.