Amint arról már korábban is írtunk, tekintetbe véve a magyarság és a cigányság eltérő demográfiai mutatóit, figyelembe véve, hogy a cigányság jelentős része egyfajta bűnözői szubkultúrában él, amely a nyers és öncélú erőszakra épül, ezen túlmenően pedig a megélhetési gyermekvállalásra, ebben a helyzetben kifejezetten őket célozni a megemelt családi pótlék ígéretével nem több, mint őrültség.
Az amerikai hátszéllel a közéletbe berobbant új globalista hadművelet üdvöskéje, Magyar Péter elővette már ezt az ötletet többször, és úgy tűnik, nagyon komolyan gondolja, e tekintetben valóban kihívójává vált a Fidesznek, hiszen rámozdult a cigány szavazatokra erősen. Szögezzük le újra, Magyarországon szükség van a családtámogatási rendszer fejlesztésére (de szigorúan munkához kötve), azonban az olyan családokat kell támogatni, akik felelősséggel fel tudják nevelni gyermekeiket. Ahol a gyermek azt látja, hogy szülei munkából tartják el magukat, és nem bűnözésből.
Olyan környezetbe csupán az ilyen-olyan segély miatt minél több gyereket szülni, ahol nem tudják őket tisztességgel felnevelni, ahol a putri "nevel", ahol azt látja, hogy az erőszak mindenre az eszköz, ahol a börtönviseltség nem szégyen, hanem dicsőség, épeszű ember azt mondhatja, hogy "igen, csak így tovább"? Nyilván nem. Ha csak nem számító módon az ilyen antiszociális elemek szavazataira hajt. Ahogy Magyar Péter.
Ezúttal Ózdra látogatott el a Van Helyed Alapítványhoz, amelyről természetesen több pozitív dolgot el lehet mondani, hogy ilyen gyermekeket megpróbálja egy jó irányba terelni, ha ez valóban így van és sikeres, az támogatandó, de Magyar fő üzenete ettől még totálisan rossz irány.
- A TISZA párt a magyar emberektől kapott felhatalmazás esetén azonnal duplájára emeli a családi pótlékot és a Van Helyed Alapítvány által kidolgozott módszertant és patronálási rendszert országos szinten is bevezeti, mert hiszünk abban, hogy minden magyar gyermek egyformán fontos és hogy mindenkinek joga van az emberhez méltó gyermekkorhoz és a minőségi oktatáshoz – fogalmaz. Ugyanis nem a duplájára emelt családi pótléktól fognak eltűnni azok a problémák, amelyeket felsorolt, épp ellenkezőleg, az csak újratermeli és még inkább kiszélesíti azokat.
Emlékszünk még, amikor a Spinoza Házban liberálisnak vallotta magát? Ez valóban az egykori SZDSZ útja, amit egy nemzeti világnézetű ember nem támogathat.
Képek a politikailag korrekt látogatásról:
Zoom
Ide aztán "kell még" a megemelt családi pótlék, a meglévő gyerekeket is "el tudják látni"... (fotók: Magyar Péter Facebook-oldala)
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Henney Viktor - Kuruc.info