2021. szeptember 27., hétfő, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:00 Beadták az első kísérleti Covid-gyógyszert Magyarországon10:37 Nagyot léptek előre a fejlődésben a németek: már "transznemű" képviselőik is vannak a Bundestagban09:58 Számot vetettek a lengyelek: óriásit buktak, sokba kerül az uniós tagság - a magyar helyzet még súlyosabb09:35 20 beteg halt meg a hétvégén, 1183 új fertőzöttet találtak09:05 Még ők is alig akarták elhinni: a kommunisták nyerték a grazi önkormányzati választást08:23 Csak a Mi Hazánk támogatta a kötelező oltás elleni tüntetést Miskolcon08:03 Chilében is ráébredtek, hogy nem jó ötlet szélesre tárni a kapukat a migránsok előtt07:46 Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén07:32 Jól eltiltották a visszavonult német kerékpárost07:22 Szeretnél jobban látni közelre? Itt a zseniális többfunkciós olvasószemüveg (x)07:08 Orrhosszal nyertek a szocik, de az álkeresztény-demokraták is szeretnének kormányt alakítani Németországban06:56 Háromnapos fiesztát kínál Villányban a hagyományos őszi borfesztivál06:39 Mentesíti a brit kormány a versenyszabályok alól az üzemanyag-forgalmazókat06:26 San Marinóban törvényesítették az abortuszt06:07 A veszélyhelyzet meghosszabbításáról dönt a parlament
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Néger drogdílerek keserítik a fővárosiak életét

Az alábbi levelet küldte egyik olvasónk a rendőrségnek:
Egy probléma megoldásában kérném a segítségüket.
A VII. kerületben évek óta nyíltan, szinte köztudottan folyik a kábítószer-kereskedelem, és a rendőrség, a hatóság évet óta nem tesz semmit! Többször tettem már bejelentést a rendőrségen (Telefontanú), de a helyzet a mai napig változatlan. A vak is látja, hogy mi folyik pl. a Wesselényi vagy a Hársfa utcában, pl. a Tropic nevű afrikai bolt előtt (Bp. Hársfa utca 31.), de valamiért mindenki szemet huny felette. Fényes nappal, de főleg délután és este az utcán szívják a füves cigit, árusítják a kábítószert! Mindezt pár méterre az Almássy téri rendőrségi megfigyelő központtól!
Lassan már nem merek a feleségemmel vagy a gyerekemmel elsétálni sötétedés után a Wesselényi utcában (ahol az afrikai étterem van), mert a bódult állapotban lévő személyek zaklatják az embereket, kiabálnak, fenyegetően viselkednek. Ugyanez van a Hársfa utca 31-en található üzlet előtt. A nyári esték még rosszabbak, késő estig zajlik az utcán kiabálás, néha verekedés, hangoskodás.
A rendőrséget már többször, többen kihívták, de azon kívül, hogy kijön a járőrautó, és rájuk szól a rendőr, más nemigen történik. El vagyok keseredve, hogy a hatóság nem képes semmit se tenni.
Új drogtörvény? Szigor?
Nekem mint környékbeli lakosnak miért kell évek óta ezt eltűrnöm?
Félreértés ne essék, nem a színesbőrűekkel van bajom. Liberális gondolkodású vagyok, mindenki érdemel esélyt. Csupán annyit szeretnék, hogy mint dolgozó és adófizető állampolgár, nyugodtan és biztonságban tudjak élni. De mikor naponta azt látom, hogy kábítószerelosztó központ működik a környéken, és teli van drogdílerrel az utca, az elég zavaró. Ráadásul folyamatosan gyanús, külföldi rendszámos autók fordulnak meg a környéken, amiből mint laikus arra következtetek, hogy valószínűleg közül van a kábítószer-terjesztéshez. A legtöbb színesbőrű (afrikai, nigériai) köztudottan kábítószer-kereskedelemből él, mert rendes munkát a helyzetük miatt nem kapnak. Ráadásul az elmúlt években a környéken több balhé, gyilkosság, rablás, emberrablás is volt, ami szintén hozzájuk köthető. Utána lehet nézni, a sajtó is írt néhányról. A Hársfa utca 31-ben a Tropic fodrászat/bolt és az African Sensation nevű étterem a Wesselényi utcában csak álca. Vevőt, ügyfelet szinte sose látni.
Miért érintethetetlenek ezek a személyek?
Miért csinálhatják ezt a tevékenységet évek óta?
Miért nem képes, vagy miért nem akar tenni valamit a rendőrség?
Kinek az érdekében áll ez az egész, hogy nem lépnek fel ellenük?
A törvények mindenkire vonatkoznak!
Számomra döbbenetes az egész ügy. Hatalmasat csalódtam eddig a rendőrségben.
A Wesselényi, Dob és Hársfa utcai lakóknak elegünk van, és nyugalmat szeretnénk!
Problémámmal minden lehetséges fórumot fel fogok keresni, mert ez már nem mehet tovább.
Segítségüket előre is köszönöm.
(Név és cím a szerkesztőségben.)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready