2020. szeptember 18., péntek, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:49 Idén ősszel is vakcinázza a rókákat a Nébih15:32 Ma is "hasznossá" tette magát az EB: cselekvési tervet mutattak be a "rendszerszintű rasszizmus" ellen15:12 Hosszú hónapokig nem lesz még oltás, a kapkodás tragédiához vezethetne - Váratlanul részletes jelentéseket hozott nyilvánosságra két vakcinagyártó14:55 Szlovénia szombattól szigorít14:36 Továbbra is gyorsan terjed a járvány Ukrajnában14:19 Orbánt nem hatotta meg, hogy nincs elég szakember a lélegeztőgépekhez14:08 KSH: augusztusban újra több mint 4,5 millióan dolgoztak13:52 FBI-igazgató: Bident bántják a mindig beavatkozó az oroszok13:37 Maduro: Washington miatt kér lehetetlent az EU13:20 Élelmezési Világszervezet: 30 millióan halnak éhen, ha Mészáros Lőrincék nem segítenek12:57 Szerbiában karantén helyett elég a kérdőív a "veszélyesek" számára12:32 Már hat szegedi kézisről derült ki, hogy fertőzött12:23 A lengyel kormánykoalíció "gyakorlatilag már nem létezik" - kisebbségi kabinet jöhet12:02 Kína Tajvannál hadgyakorlatot tart, miközben nagy bánatukra egy amerikai államtitkár keresi fel a szigetországot11:35 Még Magyarországon is bajba kerülhet olykor valaki korrupció miatt
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Néger drogdílerek keserítik a fővárosiak életét

Reklám

Az alábbi levelet küldte egyik olvasónk a rendőrségnek:
Egy probléma megoldásában kérném a segítségüket.
A VII. kerületben évek óta nyíltan, szinte köztudottan folyik a kábítószer-kereskedelem, és a rendőrség, a hatóság évet óta nem tesz semmit! Többször tettem már bejelentést a rendőrségen (Telefontanú), de a helyzet a mai napig változatlan. A vak is látja, hogy mi folyik pl. a Wesselényi vagy a Hársfa utcában, pl. a Tropic nevű afrikai bolt előtt (Bp. Hársfa utca 31.), de valamiért mindenki szemet huny felette. Fényes nappal, de főleg délután és este az utcán szívják a füves cigit, árusítják a kábítószert! Mindezt pár méterre az Almássy téri rendőrségi megfigyelő központtól!
Lassan már nem merek a feleségemmel vagy a gyerekemmel elsétálni sötétedés után a Wesselényi utcában (ahol az afrikai étterem van), mert a bódult állapotban lévő személyek zaklatják az embereket, kiabálnak, fenyegetően viselkednek. Ugyanez van a Hársfa utca 31-en található üzlet előtt. A nyári esték még rosszabbak, késő estig zajlik az utcán kiabálás, néha verekedés, hangoskodás.
A rendőrséget már többször, többen kihívták, de azon kívül, hogy kijön a járőrautó, és rájuk szól a rendőr, más nemigen történik. El vagyok keseredve, hogy a hatóság nem képes semmit se tenni.
Új drogtörvény? Szigor?
Nekem mint környékbeli lakosnak miért kell évek óta ezt eltűrnöm?
Félreértés ne essék, nem a színesbőrűekkel van bajom. Liberális gondolkodású vagyok, mindenki érdemel esélyt. Csupán annyit szeretnék, hogy mint dolgozó és adófizető állampolgár, nyugodtan és biztonságban tudjak élni. De mikor naponta azt látom, hogy kábítószerelosztó központ működik a környéken, és teli van drogdílerrel az utca, az elég zavaró. Ráadásul folyamatosan gyanús, külföldi rendszámos autók fordulnak meg a környéken, amiből mint laikus arra következtetek, hogy valószínűleg közül van a kábítószer-terjesztéshez. A legtöbb színesbőrű (afrikai, nigériai) köztudottan kábítószer-kereskedelemből él, mert rendes munkát a helyzetük miatt nem kapnak. Ráadásul az elmúlt években a környéken több balhé, gyilkosság, rablás, emberrablás is volt, ami szintén hozzájuk köthető. Utána lehet nézni, a sajtó is írt néhányról. A Hársfa utca 31-ben a Tropic fodrászat/bolt és az African Sensation nevű étterem a Wesselényi utcában csak álca. Vevőt, ügyfelet szinte sose látni.
Miért érintethetetlenek ezek a személyek?
Miért csinálhatják ezt a tevékenységet évek óta?
Miért nem képes, vagy miért nem akar tenni valamit a rendőrség?
Kinek az érdekében áll ez az egész, hogy nem lépnek fel ellenük?
A törvények mindenkire vonatkoznak!
Számomra döbbenetes az egész ügy. Hatalmasat csalódtam eddig a rendőrségben.
A Wesselényi, Dob és Hársfa utcai lakóknak elegünk van, és nyugalmat szeretnénk!
Problémámmal minden lehetséges fórumot fel fogok keresni, mert ez már nem mehet tovább.
Segítségüket előre is köszönöm.
(Név és cím a szerkesztőségben.)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready