Tisztelt Kurucok!
Gondolom, minden magyar tisztában van azzal, hogy holnap is holonap. Hivatalos nevén a Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja. Persze amilyen ritkán van szerencsénk ilyen alkalmakhoz, az sem csoda, ha valaki elfeledkezik a "felejthetetlenről".
Miután azonban a magyarok természetesen kötelességtudó állampolgárok, joggal várhatják el tőlük a világhódítók, hogy a jeles napon minden idegszálukkal a méltó megemlékezésre koncentráljanak. És nem csupán a felnőttek, de a gyermekeik is. Hiszen követni kell azt a példát, amit Izrael az óvodai holokausztozás terén kíván bevezetni.
Ehhez nyújthat segítséget az az Izraelben gyártott gyermekjáték, amelynek neve találóan Szappangyár, és hazánkban az Auchan áruházakban szerezhető be, legalábbis amíg még kapható.
Már maga a játék leírása elárulja, hogy jobb választásunk holnapra nem is igen lehet, mint a vidám szappanozás. Ahogy fogalmaz: "Egy remek lehetőség a gyerekeknek arra, hogy felfedezzék a szappankészítés művészetét". Úgy tűnik, még ha áttételesen is, de a gázkamra-rajongókra is gondoltak, mivel azt is olvashatjuk a dobozon: "FIGYELEM, FULLADÁSVESZÉLY!"
A játékkal akár többen is játszhatnak, és fel lehet állítani olyan szabályt például, hogy az nyer, aki hamarabb megtalálja a zsidó szappant (segítségképpen nyíllal jelöltem meg a dobozon).

Aki tehát nem akar szégyenben maradni a világ urai előtt, az még ma induljon, és szerezze be ezt a nélkülözhetetlen terméket! Ellenkező esetben talán sosem tudja majd megbocsátani magának a vétkes mulasztást.

Üdvözlettel:
Skorzeny