Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Nem csak fegyvert, katonát is külde(né)nek a törökök a testvéri azerieknek22:23 Bidenék korrupciós ügyét sajnos már tényleg nem lehet az oroszokra fogni22:13 Iohannis a járvány ellenére ragaszkodik a választás megtartásához21:48 A németek újabban nem beterelik, hanem kimentik az élősködőket a vagonokból21:24 Oroszország nem készül karantén bevezetésére21:05 Iskolaőr vetett véget egy verekedésnek (vagy verésnek) Polgáron20:47 A DK-s polgármester üzente meg Kari Gerinek, hogy a XVIII. kerületiek nem kérnek a biciklisávjaiból20:30 A pápát a legkevésbé sem zavarja az egyház tanítása: a buzik bejegyzett élettársi kapcsolata mellett kampányol egy zsidó filmjében20:10 Megfertőződött a német egészségügyi miniszter - meghűléses tüneteket mutat19:51 Merre tovább, nemzeti radikalizmus? - Novák Előd a Hadjárat podcastban19:44 Van egy kis káosz Lagosban19:25 Tündérország vagy Meseország? (x)19:24 Bolsonarónak nem kell a kínai oltás19:03 A francia terrorelhárítási ügyész hét ember ellen javasol vádemelést a tanárgyilkosság ügyében18:46 Lavrov az örmény és az azeri külügyminiszterrel konzultált Moszkvában
24 óra legolvasottabbjai

Jó és szép, Videók ::

Videó: így állította fel Mónus József a 653 méteres távlövő rekordot Belső-Mongóliában

Reklám


Amint arról
beszámoltunk, új távlövő rekordot állított fel Mónus József magyar íjász a Kína belső-mongóliai tartományának Ergun városában rendezett nyílt, nemzetközi hagyományos íjászversenyen. 2010-ben Pesterzsébeten, a Nyílegyenes távlövő versenyen Mónus döntötte meg az 1226-ban Mongóliában lőtt legnagyobb íjászrekordot.
Mónus József saját készítésű íjával és vesszőjével elért 653 méteres lövése minden korábbi rekordot megdöntött, és csaknem 145 méterrel haladta meg saját korábbi rekordját. Az eredményt mongol, kínai és török bírák hitelesítették. A bajnokság szervezői az új csúcs tiszteletére emlékoszlopot emelnek, hasonlóan ahhoz, amikor a Mongol Birodalomban 1226-ban Eshunkei mongol íjász rekordtávolságra lőtt.
Az alábbi filmecske a verseny helyszínén készült, Dzsingisz kán mezején. Mónus József az itt olvasható levél kíséretében juttatta el szerkesztőségünkbe, hogy olvasóinkkal megosszuk: /Frissítés: bővített levél/
Fantasztikus érzés a legmagasabbra emelni Nemzetünk Zászlaját!
Ez a filmecske azért is jó, mert átélhetik a hétköznapokat élő emberek is a filmen látható érzelmeket, érzéseket. Sok ember hasonló elszántsággal tud a mindennapokban is küzdeni, legfeljebb nem adatott meg egyéb oknál fogva a lehetősége arra, amit most megmutathattam.  De ezeknek az embereknek is szükségük van ezekre a pillanatokra!
Ezért fogadja ajándékul minden olyan ember a filmet, akik hiszik a múltunkat, és harcolnak a mindennapokkal az életben maradásért.  Egy világot viszont elképzelhetnek, amibe beletartozik az ő akaratuk, tudatuk és érzésviláguk is. Ezeknek az embereknek az akarata és ereje is segít engem a mindennapokban, hogy mindenféle állami támogatás nélkül tudjam a sajátos harcomat folytatni. Harcomat azért, hogy felhívhassam a figyelmet a múltunkra, a Nemzetünkre és annak létezésére!
Úgy gondolom, ha mást nem adhatunk az embereknek, akkor legalább az érzést meg kell adni, hogy összetartozunk, és ha egymás mellett harcolunk, akkor bármit elérhetünk!
Csak hinni kell magunkban, egymásban és az akaratunk erejében!
 
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready