2021. június 24., csütörtök, Iván, Bajnok, Levéd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:03 Eközben az EP-ben: "az abortusz alapvető emberi jog"22:54 Németország - Magyarország 2-2, kiestünk21:51 Zacher hagyná, hogy fuldokoljunk a maszkban, amíg el nem érjük a 80 (!) százalékos átoltottságot21:36 Az olasz kormányfő megüzente a Vatikánnak, ne szóljon bele, hogyan hurcolják meg a normalitáspártiakat21:16 Blinken: Amerika és Németország együtt dacol Oroszország "provokációival"21:00 Országszerte extrém UV-sugárzás várható20:50 Amerikai orvosok szerint "valószínű kapcsolat" van a Pfizer és a Moderna, valamint egy ritka szívbetegség között20:27 Orbán az Olasz Testvérek elnökével tárgyalt Brüsszelben20:05 Ez csak természetes: bebuzul az Európai Parlament is19:50 Megszüntethetik végre a korlátozások "jelentős részét"19:41 Az országos és a budapesti melegrekord is megdőlt, csütörtökön lesz az év eddigi legmelegebb napja19:10 Szijjártó: példátlan, hogy nem lehetnek magyar konzulok a müncheni arénánál - "provokációk történhetnek"19:02 Iráni források szerint jelentős előrelépések történtek a bécsi tárgyalásokon18:57 Nyári áramfogyasztási rekordot hozott a kánikula18:37 Áder aláírta a pedótörvényt - miután megbizonyosodott afelől, hogy nem akadályozza a felnőttek "nemváltoztatását"
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Videók ::

"Magyar dokumentumfilm" a svéd tévében a "zsidókat összeíró" Jobbikról - Bajnai és Köves Slomó főszereplésével

Reklám

De megszólalnak olyan "mértékadó, független értelmiségiek" is, mint Kálmán Olga, Ertsey Katalin (akit arról kérdeznek, mennyire szélsőséges nép a magyar), a Political Capital egyik "elemzője" vagy az MSZP-s Kunhalmi Ágnes, közben a narrátor megemlíti, hogy együtt tüntetett velük a Jobbik ellen a Fidesz is.

Segítség Bajnainak Svédországból

Ha valaki netán összefutna vele Stockholmban (vagy máshol), adja át neki üdvözletünket!
A rendező egy Svédországban élő újságíró, Czinkóczky Csaba. Ő nem meglepő módon az ATV-nek nyilatkozott, s elmondta: "belső meggyőződése vezérelte" a film elkészítésében (semmiképpen sem a Bajnaiékat futtató pénzügyi körök "támogatása" - a szerk.).
A hazug propagandafilmet a 9,5 millió lakosú Svédországban állítólag mintegy 2,8 millióan nézték meg. Nemcsak az egyik legnagyobb kereskedelmi-hírcsatornának számító 4 News vetítette le, hanem a televízió testvércsatornája is sugározta.
Czinkóczky Csaba a szektatévének elmondta: a film levetítése óta rengeteg fenyegetést kap Facebookon, e-mailen. Ezután várhatóan még többet fog kapni - Fb-adatlapja például itt található.
Frissítés: Néhány további adat:
Csaba Czinkoczky
19670817-3197
Svartsö Tjockholmen 148
130 42 Stavsudda
Län: Stockholms län
Kommun: Värmdö
Församling: Värmdö
Mobil: 070-716 22 58
Tel: 08-542 471 00
Íme az "alkotása":
2. frissítés: A Jobbik közleménye:
A svéd TV4 által bemutatott, Jobbikról szóló videó (dokumentum- vagy riportfilm) hemzseg a manipulatív eszközöktől, a prekoncepciótól és a szakmaiatlanságoktól. A magyarországi Czinkóczky Csaba által készített film egyik legérdekesebb megoldása, hogy minden pártból megkérdez egy vezető tisztviselőt, politikust, csak éppen abból a pártból nem, a Jobbikból, amelyikről szólna a riportfilm. A nemzeti párt kivételével se Fidesz, se az MSZP, se az Együtt 2014, se az LMP részéről nem egy egyszerű párttag, talpas aktivista nyilatkozik, hanem valamelyik vezető politikusuk.
Mindamellett a Jobbik bizonyítani tudja, hogy sajtóosztálya felé semmiféle megkeresés nem is érkezett a svéd televíziós társaságtól vagy a film készítőjétől. Még ennél is beszédesebb azonban Czinkóczky december 26-ai Facebook-bejegyzése, amelyből kiderül, hogy a riportfilmet nem csupán a svéd televíziónak, hanem balliberális körök megrendelésére Magyarország és a Jobbik lejáratására készítette magyarországi felhasználásra. Ismét egy hazánkból megrendelt, külföldi lejárató anyaggal van tehát dolgunk.
Ahogy Czinkóczky a közösségi oldalán tavaly fogalmazott (a bejegyzést betűhíven idézzük):
„Egyelöre még nem adhatjuk ki publikusba az eredeti hosszú verziót, mert a magyar médiáknak van tervük a riporttal. az angolra fordítás pedig… most jöttem ki a svéd fordító szobájából két nap után… egy picit pihennék … van fent egy süritett verzió, csak viccböl”.
Ennyit a hiteles és korrekt tájékoztatásról…
Pál Gábor, a Jobbik sajtófőnöke
(Kuruc.info - ATV nyomán)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready