2021. szeptember 18., szombat, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:44 Bevonták a legnagyobb biztosító működési engedélyét Romániában12:09 Egy fokkal hasznosabbra cserélték a nőügyi minisztériumot Afganisztánban11:39 A választások után néhány napig korlátozná az államfő kegyelmi jogköreit a nagy elszámoltató Gyurcsány-párt10:49 Már a pénteki teszt során összeomlott a moslék informatikai rendszere10:03 Öten megsérültek egy balesetben Dunaharasztinál09:37 Nem tetszett az elvtársaknak Tajvan katonai költségvetésének növelése09:16 Biden zsidaja is a trumpi "sikeregyezmény" mellett agitál08:40 Példa nélküli diplomáciai válság: Franciaország visszahívta washingtoni és canberrai nagykövetét08:12 Már megint az izlandi lékhorgászok váltottak szót Tiszaújvárosban - egy "ellenérdekű" egyed elesett07:57 Kisebb földrengés volt Répcelak közelében07:44 Tévéostrom: 15 éve próbáltunk rendszert váltani07:30 Akár 120 ezer éves is lehet a ruhakészítés története06:54 Árverésre kerül az amerikai alkotmány első hivatalos változatának utolsó magánkézben lévő példánya23:53 Szerelmi bánat Borsodban: magát vagdosó cigányhoz siettek ki a rendőrök23:35 Közös védekezést kíván a közös veszély - az EU mediterrán országainak vezetői az éghajlati válságról tanácskoztak
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Videók ::

"Magyar dokumentumfilm" a svéd tévében a "zsidókat összeíró" Jobbikról - Bajnai és Köves Slomó főszereplésével

De megszólalnak olyan "mértékadó, független értelmiségiek" is, mint Kálmán Olga, Ertsey Katalin (akit arról kérdeznek, mennyire szélsőséges nép a magyar), a Political Capital egyik "elemzője" vagy az MSZP-s Kunhalmi Ágnes, közben a narrátor megemlíti, hogy együtt tüntetett velük a Jobbik ellen a Fidesz is.

Segítség Bajnainak Svédországból

Ha valaki netán összefutna vele Stockholmban (vagy máshol), adja át neki üdvözletünket!
A rendező egy Svédországban élő újságíró, Czinkóczky Csaba. Ő nem meglepő módon az ATV-nek nyilatkozott, s elmondta: "belső meggyőződése vezérelte" a film elkészítésében (semmiképpen sem a Bajnaiékat futtató pénzügyi körök "támogatása" - a szerk.).
A hazug propagandafilmet a 9,5 millió lakosú Svédországban állítólag mintegy 2,8 millióan nézték meg. Nemcsak az egyik legnagyobb kereskedelmi-hírcsatornának számító 4 News vetítette le, hanem a televízió testvércsatornája is sugározta.
Czinkóczky Csaba a szektatévének elmondta: a film levetítése óta rengeteg fenyegetést kap Facebookon, e-mailen. Ezután várhatóan még többet fog kapni - Fb-adatlapja például itt található.
Frissítés: Néhány további adat:
Csaba Czinkoczky
19670817-3197
Svartsö Tjockholmen 148
130 42 Stavsudda
Län: Stockholms län
Kommun: Värmdö
Församling: Värmdö
Mobil: 070-716 22 58
Tel: 08-542 471 00
Íme az "alkotása":
2. frissítés: A Jobbik közleménye:
A svéd TV4 által bemutatott, Jobbikról szóló videó (dokumentum- vagy riportfilm) hemzseg a manipulatív eszközöktől, a prekoncepciótól és a szakmaiatlanságoktól. A magyarországi Czinkóczky Csaba által készített film egyik legérdekesebb megoldása, hogy minden pártból megkérdez egy vezető tisztviselőt, politikust, csak éppen abból a pártból nem, a Jobbikból, amelyikről szólna a riportfilm. A nemzeti párt kivételével se Fidesz, se az MSZP, se az Együtt 2014, se az LMP részéről nem egy egyszerű párttag, talpas aktivista nyilatkozik, hanem valamelyik vezető politikusuk.
Mindamellett a Jobbik bizonyítani tudja, hogy sajtóosztálya felé semmiféle megkeresés nem is érkezett a svéd televíziós társaságtól vagy a film készítőjétől. Még ennél is beszédesebb azonban Czinkóczky december 26-ai Facebook-bejegyzése, amelyből kiderül, hogy a riportfilmet nem csupán a svéd televíziónak, hanem balliberális körök megrendelésére Magyarország és a Jobbik lejáratására készítette magyarországi felhasználásra. Ismét egy hazánkból megrendelt, külföldi lejárató anyaggal van tehát dolgunk.
Ahogy Czinkóczky a közösségi oldalán tavaly fogalmazott (a bejegyzést betűhíven idézzük):
„Egyelöre még nem adhatjuk ki publikusba az eredeti hosszú verziót, mert a magyar médiáknak van tervük a riporttal. az angolra fordítás pedig… most jöttem ki a svéd fordító szobájából két nap után… egy picit pihennék … van fent egy süritett verzió, csak viccböl”.
Ennyit a hiteles és korrekt tájékoztatásról…
Pál Gábor, a Jobbik sajtófőnöke
(Kuruc.info - ATV nyomán)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready