Bezár!
2020. június 7., vasárnap, Róbert, Arianna, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:26 Csaknem 6,9 millióra nőtt a regisztrált fertőzöttek száma08:19 Washingtoni tüntetés: megvonnák a rendőrség forrásait, hogy négerek között osszák szét07:52 Négyszáz betolakodót ölel ideiglenesen a keblére Málta, de utána továbbadnák őket simogatásra07:29 Olajkitermelés-csökkentésben állapodtak meg az OPEC+ videóértekezletén06:53 Büntetőeljárás indítását szorgalmazzák Aján Tamás ellen23:51 Fulani faluban mészároltak egyenruhások Maliban23:25 A Mi Hazánk miatt akarta lemondani a megemlékezést Mirkóczki, de igencsak alászaladt23:14 Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája22:45 Vonatbaleset Németországban: sínekre dőlt, égő fának hajtott a szerelvény, 150 utast kellett evakuálni22:20 CIszjordánia annektálása ellen tüntettek Tel-Avivban21:52 Szegény, zárkózott Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát21:37 Pedofilhálózatra csapott le a német rendőrség - a főbűnöst már kétszer elítélték korábban gyermekpornográfia birtoklásáért21:18 Fél évvel később lépnek hatályba a drónrendeletek20:57 Kormányellenes tüntetők csaptak össze a Hezbollah híveivel Bejrútban20:42 Gaudi: Mikor kerülhet vissza a törökbecsei turulos szabadságszobor Délvidéken a méltó helyére?
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Videók :: :: Hozzászólások

Budaörsi PM-es a honfoglalásról: idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott

Reklám

Budaörsön a 2016. február 24-i testületi ülésen Bakó Krisztina, a Budaörs Fejlődéséért Egyesület (BFE) képviselője és a Párbeszéd Magyarországért politikai párt tagja a magyar történelmet gyalázó kijelentéseket tett. Mondanivalóját a migránskvóta előterjesztésével kapcsolatban fejtette ki, a betolakodó csürhét párhuzamba állítva a honfoglalással.
„…vagy ha az 1000 évvel ezelőtt történtekre gondolunk, akkor Európában egy egészen messziről, keletről, Belső-Ázsiából érkező, idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott, mindent bevetett, majd még ráadásul még földet is, azaz hont foglalt magának.”
A Jobbik budaörsi alapszervezete a kommunizmus áldozatainak emléknapján tartott csütörtök esti megemlékezésén lemondásra szólította fel a PM magyargyalázó tagját. 
Felszólítjuk a képviselő asszonyt, hogy azonnal és nyilvánosan kérjen bocsánatot!
Az, aki magyar emberként így nyilatkozik, hazudozva, mocskolva történelmünket, nem méltó arra, hogy a Közoktatási, Művelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke legyen, így erről a tisztégéről mondjon le!
Még a kommunista történetírás sem süllyedt ilyen mélyre.
Mivel dr. Bakó Krisztina a Párbeszéd Magyarországért Párt tagja, valamint a Budaörs Fejlődéséért Egyesület színeiben nyert egyéni mandátumot, állásfoglalást várunk tőlük arról, hogy azonosulnak-e a képviselőjük által elmondottakkal.
(Kuruc.info; videó: YT)
Frissítés: Elromolhatott Bakó Fb-oldala - a történelem iránt érdeklődők inkább telefonon keressék
Olvasóink panaszai szerint sorra tűnnek el hozzászólásaik dr. Bakó Krisztina facebookos megosztásai, különösen a nemzetiszínűnek hazudott falfestményes alól. Nos, csakis valami kellemetlen technikai hiba állhat a háttérben, nem pedig a képviselő asszony antidemokratikus magatartása, így, amíg a Zuckerberg-mátrix a problémát orvosolja, javasoljuk, hogy a történelem iránt fogékonyabbak inkább telefonon tegyék fel kérdéseiket a budaörsi képviselő-testület Közoktatási, Művelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnökének.
Dr. Bakó Krisztina: +36-20-265-8531
bako.krisztina@budaors.hu
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready