Budaörsön a 2016. február 24-i testületi ülésen Bakó Krisztina, a Budaörs Fejlődéséért Egyesület (BFE) képviselője és a Párbeszéd Magyarországért politikai párt tagja a magyar történelmet gyalázó kijelentéseket tett. Mondanivalóját a migránskvóta előterjesztésével kapcsolatban fejtette ki, a betolakodó csürhét párhuzamba állítva a honfoglalással.
„…vagy ha az 1000 évvel ezelőtt történtekre gondolunk, akkor Európában egy egészen messziről, keletről, Belső-Ázsiából érkező, idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott, mindent bevetett, majd még ráadásul még földet is, azaz hont foglalt magának.”
A Jobbik budaörsi alapszervezete a kommunizmus áldozatainak emléknapján tartott csütörtök esti megemlékezésén lemondásra szólította fel a PM magyargyalázó tagját. 
Felszólítjuk a képviselő asszonyt, hogy azonnal és nyilvánosan kérjen bocsánatot!
Az, aki magyar emberként így nyilatkozik, hazudozva, mocskolva történelmünket, nem méltó arra, hogy a Közoktatási, Művelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke legyen, így erről a tisztégéről mondjon le!
Még a kommunista történetírás sem süllyedt ilyen mélyre.
Mivel dr. Bakó Krisztina a Párbeszéd Magyarországért Párt tagja, valamint a Budaörs Fejlődéséért Egyesület színeiben nyert egyéni mandátumot, állásfoglalást várunk tőlük arról, hogy azonosulnak-e a képviselőjük által elmondottakkal.
(Kuruc.info; videó: YT)
Frissítés: Elromolhatott Bakó Fb-oldala - a történelem iránt érdeklődők inkább telefonon keressék
Olvasóink panaszai szerint sorra tűnnek el hozzászólásaik dr. Bakó Krisztina facebookos megosztásai, különösen a nemzetiszínűnek hazudott falfestményes alól. Nos, csakis valami kellemetlen technikai hiba állhat a háttérben, nem pedig a képviselő asszony antidemokratikus magatartása, így, amíg a Zuckerberg-mátrix a problémát orvosolja, javasoljuk, hogy a történelem iránt fogékonyabbak inkább telefonon tegyék fel kérdéseiket a budaörsi képviselő-testület Közoktatási, Művelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnökének.
Dr. Bakó Krisztina: +36-20-265-8531
bako.krisztina@budaors.hu