2019. december 10., kedd, Judit napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:33 Összenőnek a demokraták11:07 Aszad elsősorban nem Amerikát vagy Izraelt, hanem "Európát" okolja a szíriai káoszért10:42 Eltemette édesanyját a kertben, majd másfél éven át felvette a nyugdíját10:20 Lövöldözés egy ostravai kórházban, többen meghaltak10:12 Pályák, bérlemények, hely- és időpontfoglalások kezelése gyorsan, egyszerűen, online (x)10:05 Eltiltották Oroszországot a nemzetközi versenyektől09:32 Építési törmelékkel rongált meg 12 autót ez a sukár csávó09:06 Panorámaadót vezet be Siófokon az ellenzéki többségű képviselő-testület08:38 Oroszország ellenség, ezért Amerika az elmúlt 25 év legnagyobb hadgyakorlatára készül Európában08:23 Párizsi csúcs: Putyin "happy", Zelenszkij elégedetlen08:12 Erdogan: Törökország keresztülhúzta Izrael és több más ország számításait07:45 Eltűnt a chilei légierő egyik gépe 38 emberrel a fedélzetén07:32 Teltház lesz karácsonykor a szállodákban06:54 Elárverezik a világ legnagyobb skótwhisky-gyűjteményét22:30 Már kéjgázzal is drogoznak Hollandiában
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Videók :: :: Hozzászólások

Budaörsi PM-es a honfoglalásról: idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott

Reklám

Budaörsön a 2016. február 24-i testületi ülésen Bakó Krisztina, a Budaörs Fejlődéséért Egyesület (BFE) képviselője és a Párbeszéd Magyarországért politikai párt tagja a magyar történelmet gyalázó kijelentéseket tett. Mondanivalóját a migránskvóta előterjesztésével kapcsolatban fejtette ki, a betolakodó csürhét párhuzamba állítva a honfoglalással.
„…vagy ha az 1000 évvel ezelőtt történtekre gondolunk, akkor Európában egy egészen messziről, keletről, Belső-Ázsiából érkező, idegen kultúrájú, erőszakos nép végigdúlta Európát, lopott, csalt, hazudott, gyújtogatott, mindent bevetett, majd még ráadásul még földet is, azaz hont foglalt magának.”
A Jobbik budaörsi alapszervezete a kommunizmus áldozatainak emléknapján tartott csütörtök esti megemlékezésén lemondásra szólította fel a PM magyargyalázó tagját. 
Felszólítjuk a képviselő asszonyt, hogy azonnal és nyilvánosan kérjen bocsánatot!
Az, aki magyar emberként így nyilatkozik, hazudozva, mocskolva történelmünket, nem méltó arra, hogy a Közoktatási, Művelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke legyen, így erről a tisztégéről mondjon le!
Még a kommunista történetírás sem süllyedt ilyen mélyre.
Mivel dr. Bakó Krisztina a Párbeszéd Magyarországért Párt tagja, valamint a Budaörs Fejlődéséért Egyesület színeiben nyert egyéni mandátumot, állásfoglalást várunk tőlük arról, hogy azonosulnak-e a képviselőjük által elmondottakkal.
(Kuruc.info; videó: YT)
Frissítés: Elromolhatott Bakó Fb-oldala - a történelem iránt érdeklődők inkább telefonon keressék
Olvasóink panaszai szerint sorra tűnnek el hozzászólásaik dr. Bakó Krisztina facebookos megosztásai, különösen a nemzetiszínűnek hazudott falfestményes alól. Nos, csakis valami kellemetlen technikai hiba állhat a háttérben, nem pedig a képviselő asszony antidemokratikus magatartása, így, amíg a Zuckerberg-mátrix a problémát orvosolja, javasoljuk, hogy a történelem iránt fogékonyabbak inkább telefonon tegyék fel kérdéseiket a budaörsi képviselő-testület Közoktatási, Művelődési, Ifjúsági és Sport Bizottság elnökének.
Dr. Bakó Krisztina: +36-20-265-8531
bako.krisztina@budaors.hu
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready