Gondoljanak bele, nyájas olvasók, itt van ez a kisfiú. Ez a kissrác. Igaz, hogy 12 éves, és a Kolompár-fiúk 12 évesen kb. úgy néznek ki, mint a 30 éves, de magukat 10-nek valló ártatlan és igazmondó "szíriai menekültek", meg az is igaz, hogy ebben a korban már minimum veterán drogfüggők és egyben legalább egygyermekes apák, de ne ezt nézzük.
Azt sem, hogy ki akart rabolni egy 11 éves kislányt (aki, mérget vehetünk rá, nem fajtabéli volt), de még azt sem, hogy először megpróbálta kicsavarni a fülbevalót a kislány kezéből, majd a falnak lökte és megrugdosta a lányt, aki a földre esett, 8 napon túli sérülései lettek, és úgy megijedt az esettől, hogy a következő szünetben inkább "önként" odaadta a fülbevalót.
Ezt se nézzük, nem lényeges.
Zoom
Csak azt, hogy ő még csak 12 éves, és jelenjen meg lelki szemeink előtt egy angyali 12 éves magyar gyermek, amint a tízórait majszolja a nagyszünetben, a következő órára készülődve. Akárcsak a mi gyermekünk, hiszen ő is lehetett volna, minden esély megvan rá. A kisfiúnk. A kissrác. (Igen, a szavak ereje, a kíméletlen fegyver az újságíró kezében.)
Zoom
Dénes nem csak a cigánybűnözőkért van oda, bizonyára a "prájdra" is nagyon készül
És ezt a szegény kisfiút most a gonosz ügyészség javítóintézetbe akarja küldeni, pedig még csak 12 éves, ugyebár. Hát nem esik meg az olvasó szíve rajta, hogy egy ártatlan gyerekcsíny miatt (talán ott sem volt, talán igaz sem volt) ezt akarják tenni vele?!
Csurgó Dénes nagyon szeretné, ha megesne. Ezek szerint az ő 11 éves lányát még nem verték úgy meg, hogy 8 napon túli sérülései keletkezzenek. Talán mert nincs még lánya. Vagy mert a Lauderbe nem járnak Kolompár-fiúk. De ez már az ő dolguk, ugyebár. A miénk meg Csurgó Dénes szerint az, hogy 11 éves lányokat földre rugdosó, nagyobb korukban pedig nagymamákat erőszakoló és gyilkoló "kissrácokat" sajnáljunk a saját gyermekünk, a saját nemzetünk helyett...
Zoom
Csak úgy "elvette" - rákattintva nagyítható