Eljöttünk abba a régióba, ahol soha nem voltak menekültek, hogy bemutassuk, a magyar a buta, előítéletes nácifasisztának a legrosszabbik fajtájából való, mert úgy is tud gyűlölni embercsoportokat és -típusokat, hogy még csak nem is találkozott velük, és soha nem volt kellemetlen tapasztalata (értsd: egy magyar hölgynek csak akkor lenne joga rossz véleményt alkotni a nőkkel való bánásmódjukról, ha előtte jól megerőszakolták). Ez a lényege és üzenete az alább látható zsidó összeállításnak.
Zoom
Mindeközben mi is bátorkodunk egy feltételezéssel élni. Csak eggyel, pedig számtalan további is kínálkozna még. De vegyük csupán azt, ami a legkézenfekvőbbnek és -húsbavágóbbnak tűnik az álnaiv kérdező szerepét eljátszó Földes Andrásnak a fenti fényképen látható arcberendezkedése alapján.
Feltételezésünk a következő: Földes András sem találkozott soha sem az SS-Totenkopfverbände keretében szolgáló úriemberekkel, sem pedig Vajna Gábor belügyminiszter úr beosztottaival, mégis igen határozott - erősen valószínűsíthetően negatív - véleménnyel bátorkodik rendelkezni róluk. Mindezt úgy, hogy soha nem volt velük egyetlen kellemetlen tapasztalata sem. Önök értik ezt, kedves olvasók?... Mert mi a legkevésbé sem.
Érdemes lenne őt is meginterjúvolni erről egy hasonló riport formájában.
Zoom
SS-Totenkopfverbände - találkoztál már velük, esetleg attól tartasz, hogy ide költöznek?
Most pedig lássuk, hogyan gyűlöl a magyar "pusztán" hírek, felvételek, áldozatok beszámolói és más lényegtelen, nem mérvadó, elhanyagolható információforrások alapján!
(Kuruc.info)
Földes András nem most kezdi, ahhoz azonban túlságosan jelentéktelen, hogy rendszeresen kövessük a magyarellenes "munkásságát". Két példával azonban tudunk szolgálni az eddigiekből: