Törvényesített aberráció
Sólyom László köztársasági elnök a héten aláírta a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvényt, amely pénteken meg is jelent a Magyar Közlönyben, és július 1-től életbe is léphet.

A törvény szerint bejegyzett élettársi kapcsolatot két tizennyolcadik életévét betöltött, azonos nemű személy létesíthet anyakönyvvezető előtt. A bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló 2007-es törvényt tavaly decemberben semmisítette meg az Alkotmánybíróság.
Kiskorúak továbbra sem létesíthetnek élettársi kapcsolatot és a bejegyzett élettársak nem fogadhatnak örökbe sem. Egyelőre. Érvénytelen a bejegyzett élettársi kapcsolat, ha bárkinek korábbi házassága vagy élettársi kapcsolata még érvényes.

Iránban másként kezelik az ilyen jellegű devianciát
A törvény módosítása alapján a bejegyzett élettárs köteles eltartani élettársának, a vele egy háztartásban élő kiskorú gyermekét, ha azt az ő beleegyezésével vitte a kapcsolatba. Élettársi kapcsolat elismeréséhez azonban nem kell bejegyzett élettársnak lenni.
(FH nyomán)

Kedves Kurucok!
Itt van a szép új világ, amelyben szexuálisan aberráltak legalizáltan élettársi kapcsolatot létesíthetnek egymással. Erre van most irgalmatlan nagy szükség, amikor a fehér emberfajt a kipusztulás végveszélye fenyegeti.
Napról napra fogyunk, de a szadeszes degeneráltak számára ez ám a fő kérdés. Egy normális államban ilyen nemzet-, emberiség- és életellenes  párt nem is működhetne, a megfelelő büntetés-végrehajtási intézményben ülnének a prominensei. 
És éppen ma 64 éve ért véget az a heroikus küzdelem, amely az utolsó gigantikus kísérlet volt arra, hogy Európa Európa maradjon. Sajnos elbukott, azóta kontinensünk a lezüllés megállíthatatlan útján halad a pusztulás felé.
Ha tetszik, ha nem, Hitler és Mussolini kísérlete volt az utolsó nagy történelmi erőfeszítés, hogy az európai szellemiség fennmaradjon, olyan zsenikkel, mint Spengler, Herbert von Karajan Wagner, Bruckner, Evola és más kiválóságok társaságában.
Nekünk, magyaroknak különösen tragikus volt, hogy vesztesekként kerültünk ki a nagy európai polgárháború második szakaszából, mely még tovább csökkentette 43 km2-rel hazánk területét, egyúttal a vörös fenevad karmai közé lökve Magyarországot.
Gusztos, meg a szadeszes szürkeállomány többi képviselője – ez egyébként az ősi magyar szürkemarha közösségi elnevezése volt hajdanán, de azért ne sértsük meg ezt a nemes fajta jószágot, hogy kapcsolatba hozzuk azzal a magyargyűlölő párttal, melynek tagjai esetében egyenesen javallott lenne az egyneműek közötti élettársi kapcsolat kötelezővé tétele, ily módon ugyanis legalább nem szaporodnának – jobban tennék, ha örökre eltűnnének a hazai közéletből, mert 1989 óta romboláson és erkölcsi züllesztésen kívül mást nem csináltak.
A Waffen-SS talpig férfi lovagjairól pedig példát vehetnének ezek a puhány, férfiatlan, nyafogó, gusztustalan nyavalyások.
Üdvözlettel: Lipusz Zsolt
Kapcsolódó: