2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:31 Táskájával ütötte a kalauzt egy nő Ceglédbercelen - de persze csak előzetes szóváltást követően13:55 Lelőtték Amszterdamban a Kecskemét egyik korábbi négerét13:24 Ez előzi meg füstösék utcai telefonkínálgatását13:10 Molnár Ricsi videózta magát a baleset pillanatában - de ezúttal is csak jót akart, sőt, nem tudta, hogy nem vezethet, nem ő tehet erről13:03 Lezuhant egy belga harci repülő Franciaországban12:55 Budapesti tolvajt fogott egy felvidéki BMW12:24 Dávid-csillag került egy plakátra - a DK szemrebbenés nélkül a zsidóbérenc kormányt tette felelőssé12:10 Az időhúzásos színjáték legújabb "fordulata": Bibi izraeli egységkormányról tárgyalna Ganzcal11:40 Sz@rba nyúlt egy momentumos10:51 Miért borult fel a vezetési oktató által vezetett tűzoltóautó?10:07 Trudeau lebukott: húsz évvel ezelőtt még nem tudta, hogy Aladdin egy kanadai fehér ember09:42 Pompeo már Szaúd-Arábiából ágál Irán ellen09:11 Farkas Flóri szabadlábon van és virul - annyira, hogy éppen a Lungo Dromnak kampányol08:41 A jobbikosok még azzal sincsenek tisztában, támogatják-e Karácsonyt egyáltalán08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Aláírta az alkotmányba ütköző buzitörvényt családellenes államfőnk

Reklám


Törvényesített aberráció
Sólyom László köztársasági elnök a héten aláírta a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvényt, amely pénteken meg is jelent a Magyar Közlönyben, és július 1-től életbe is léphet.

A törvény szerint bejegyzett élettársi kapcsolatot két tizennyolcadik életévét betöltött, azonos nemű személy létesíthet anyakönyvvezető előtt. A bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló 2007-es törvényt tavaly decemberben semmisítette meg az Alkotmánybíróság.
Kiskorúak továbbra sem létesíthetnek élettársi kapcsolatot és a bejegyzett élettársak nem fogadhatnak örökbe sem. Egyelőre. Érvénytelen a bejegyzett élettársi kapcsolat, ha bárkinek korábbi házassága vagy élettársi kapcsolata még érvényes.

Iránban másként kezelik az ilyen jellegű devianciát
A törvény módosítása alapján a bejegyzett élettárs köteles eltartani élettársának, a vele egy háztartásban élő kiskorú gyermekét, ha azt az ő beleegyezésével vitte a kapcsolatba. Élettársi kapcsolat elismeréséhez azonban nem kell bejegyzett élettársnak lenni.
(FH nyomán)

Kedves Kurucok!
Itt van a szép új világ, amelyben szexuálisan aberráltak legalizáltan élettársi kapcsolatot létesíthetnek egymással. Erre van most irgalmatlan nagy szükség, amikor a fehér emberfajt a kipusztulás végveszélye fenyegeti.
Napról napra fogyunk, de a szadeszes degeneráltak számára ez ám a fő kérdés. Egy normális államban ilyen nemzet-, emberiség- és életellenes  párt nem is működhetne, a megfelelő büntetés-végrehajtási intézményben ülnének a prominensei. 
És éppen ma 64 éve ért véget az a heroikus küzdelem, amely az utolsó gigantikus kísérlet volt arra, hogy Európa Európa maradjon. Sajnos elbukott, azóta kontinensünk a lezüllés megállíthatatlan útján halad a pusztulás felé.
Ha tetszik, ha nem, Hitler és Mussolini kísérlete volt az utolsó nagy történelmi erőfeszítés, hogy az európai szellemiség fennmaradjon, olyan zsenikkel, mint Spengler, Herbert von Karajan Wagner, Bruckner, Evola és más kiválóságok társaságában.
Nekünk, magyaroknak különösen tragikus volt, hogy vesztesekként kerültünk ki a nagy európai polgárháború második szakaszából, mely még tovább csökkentette 43 km2-rel hazánk területét, egyúttal a vörös fenevad karmai közé lökve Magyarországot.
Gusztos, meg a szadeszes szürkeállomány többi képviselője – ez egyébként az ősi magyar szürkemarha közösségi elnevezése volt hajdanán, de azért ne sértsük meg ezt a nemes fajta jószágot, hogy kapcsolatba hozzuk azzal a magyargyűlölő párttal, melynek tagjai esetében egyenesen javallott lenne az egyneműek közötti élettársi kapcsolat kötelezővé tétele, ily módon ugyanis legalább nem szaporodnának – jobban tennék, ha örökre eltűnnének a hazai közéletből, mert 1989 óta romboláson és erkölcsi züllesztésen kívül mást nem csináltak.
A Waffen-SS talpig férfi lovagjairól pedig példát vehetnének ezek a puhány, férfiatlan, nyafogó, gusztustalan nyavalyások.
Üdvözlettel: Lipusz Zsolt
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready