Bezár!
2021. április 15., csütörtök, Anasztázia, Tas, Nyeste napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Az amerikai hírszerzés csúcsvezetője a Kína jelentette "példátlan" fenyegetésre figyelmeztetett22:23 Ausztria is szívesen látná Bident és Putyint22:08 Mire jó a védettségi igazolvány? - Itt a Belügyminisztérium "válasza"21:53 Biden bejelentette az afganisztáni kivonulást21:39 Pakisztán betiltja a Franciaország ellen tüntető radikális iszlamista mozgalmat21:15 VIMOSZ: a vendéglátóhelyek készülnek a teraszok nyitására20:40 Előválasztási kódexet fogadtak el a moslékpártok: nem fogják firtatni egymás "nemi identitását" (!) és szexuális orientációját20:30 Több ország felfüggesztette a Johnson & Johnson-vakcina használatára vonatkozó terveit20:22 Ön szeretne cigány bandaháborút a környékére?20:02 Emberöléssel vádolják a szökni akaró négert véletlenül meglövő amerikai rendőrt19:52 Állambiztonsági törvényszék elé állítják a jordániai király ellen összeesküvőket19:36 A börtönből telefonálgatott és csalt ki csaknem kétmillió forintot egy bűnöző19:09 Lengyel egyházi szakértők: erkölcsileg kifogásolhatók az AstraZeneca és a Johnson&Johnson oltóanyagai18:57 Őstörténeti időrend (x)18:54 Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót Kőbányán
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus, Cigánybűnözés ::

Új ország: katonai túlélő tábort szervez a HM a magyargyűlölő cigányoknak

Reklám

Miután a hazánkban tanyázó amerikai üzletember anyagilag jelentős segítséget nyújtott a gyöngyöspatai műbalhé előkészítéséhez, nem átallva – a honi média rosszabbik felének segítségével – a Vöröskeresztre kenni az egészet, újabb hír borzolja a nyugalomra vágyó adófizető magyarok millióinak idegeit.

A Honvédelmi Minisztérium és az Országos Roma Önkormányzat (tudják, ez az a szervezet, amely adóforintok milliárdjait nyelte magába az elmúlt húsz év során, hogy végül a csődbe ment „romaintegrációt” tudja csak felmutatni) közös pályázatban hívja a cigány fiatalokat katonai túlélő táborba. Igen, feleim, és mindezt a mi pénzünkön.
A túlélést bemutató gyakorlati ismeretek mellett lövészeti és egyéb gyilkolás technikákat is elsajátíthatnak korcsaink. Biztosak lehetünk benne, hogy nem a haza védelmére fogják majd felhasználni ezen ismereteket, amelyek mellé – a multikulti idiotizmusának köszönhetően – még odakerült a „a roma identitás és kultúra rejtelmeibe” való betekintés lehetősége is. Hát, tény, hogy a cigány kultúra egy rejtély, és alig hisszük, hogy ezt a Honvédelmi Minisztérium által finanszírozott katonai túlélő tábor fogja feloldani.
A pályázatra való jelentkezés feltételeit nem bonyolították túl. A kiírásban mindössze annyi szerepel: „A pályázatban a szerepeljen néhány mondat arról, hogy miért szeretnél a túlélő táborban részt venni. ” Semmi több.
Ezzel párhuzamosan, mint az közismert, a Magyar Köztársaság kormányra a magyarvédő szervezetek ellehetetlenítésére hozott nemrégiben jogszabályt, mondván, meg kell gátolni az „egyenruhás bűnözés” továbbterjedését. A kormány viszont „elfelejtette”, mi van akkor, ha ő maga adja rá az egyenruhát a bűnözőkre.
Adja magát a kérdés: ha ezt mi, magyarok a saját pénzünkből szervezzük meg, akkor miért kell megküzdenünk az államvédelem hatóságai közül majd’ az összessel?
Kuruc.info

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready