Miután a hazánkban tanyázó amerikai üzletember anyagilag jelentős segítséget nyújtott a gyöngyöspatai műbalhé előkészítéséhez, nem átallva – a honi média rosszabbik felének segítségével – a Vöröskeresztre kenni az egészet, újabb hír borzolja a nyugalomra vágyó adófizető magyarok millióinak idegeit.

A Honvédelmi Minisztérium és az Országos Roma Önkormányzat (tudják, ez az a szervezet, amely adóforintok milliárdjait nyelte magába az elmúlt húsz év során, hogy végül a csődbe ment „romaintegrációt” tudja csak felmutatni) közös pályázatban hívja a cigány fiatalokat katonai túlélő táborba. Igen, feleim, és mindezt a mi pénzünkön.
A túlélést bemutató gyakorlati ismeretek mellett lövészeti és egyéb gyilkolás technikákat is elsajátíthatnak korcsaink. Biztosak lehetünk benne, hogy nem a haza védelmére fogják majd felhasználni ezen ismereteket, amelyek mellé – a multikulti idiotizmusának köszönhetően – még odakerült a „a roma identitás és kultúra rejtelmeibe” való betekintés lehetősége is. Hát, tény, hogy a cigány kultúra egy rejtély, és alig hisszük, hogy ezt a Honvédelmi Minisztérium által finanszírozott katonai túlélő tábor fogja feloldani.
A pályázatra való jelentkezés feltételeit nem bonyolították túl. A kiírásban mindössze annyi szerepel: „A pályázatban a szerepeljen néhány mondat arról, hogy miért szeretnél a túlélő táborban részt venni. ” Semmi több.
Ezzel párhuzamosan, mint az közismert, a Magyar Köztársaság kormányra a magyarvédő szervezetek ellehetetlenítésére hozott nemrégiben jogszabályt, mondván, meg kell gátolni az „egyenruhás bűnözés” továbbterjedését. A kormány viszont „elfelejtette”, mi van akkor, ha ő maga adja rá az egyenruhát a bűnözőkre.
Adja magát a kérdés: ha ezt mi, magyarok a saját pénzünkből szervezzük meg, akkor miért kell megküzdenünk az államvédelem hatóságai közül majd’ az összessel?
Kuruc.info