Az alábbi két képen több hazugságot és történelemhamisítást is láthatunk. Az első képen ott van Nagy-Románia térképe azzal a felirattal, hogy "300 év". Ebben csupán három szépséghiba van: a háromszáz év, a térkép, illetve hogy mi köze az évszámhoz és a térképhez az akkoriban magyar városnak, Temesvárnak?
Zoom
Ugyanis olyan ország, hogy Románia, háromszáz évvel ezelőtt nem létezett, a második szépséghiba pedig a címkén látható térkép. Most tekintsünk el attól, hogy Erdély nem lehetett része a nem létező Romániának, de még Moldova se volt egyesülve Havasalfölddel, különálló fejedelemségek voltak. Harmadik szépséghiba, hogy Temesvár akkor Magyarország része volt, tehát semmi köze nem volt a románokhoz, se a nemlétező Romániához. Egyetlen címkébe három hazugságot is elhelyezni, azért az már teljesítmény!

A második képen a sörösdoboz alján egy kis történelmi visszatekintést olvashat a tudásra (is) szomjazó egyszerű ember, miszerint Savoyai Jenő gróf támogatásával 1718-ban megalapították "Románia" első sörgyárát, Temesváron! Szóval egy nem létező ország megalapította az első sörgyárát egy magyar városban.
Így kell profi módon még a nyomát is eltüntetni Erdély magyar múltjának, mintha soha nem lett volna Magyarország része. Mit számít az az ezer évecske!?