Frissítés: Szabadon távozott a Pécsi Rendőrkapitányságról a roma gárdát szervező, büntetett előéletű férfi - olvasható a HírTV oldalán. Korábban ezt adta hírül a Bama.hu is, majd a Pécsi Újsággal együtt cáfolták (utóbbi még ebben a pillanatban is címlapján hirdeti öles betűkkel: Nem igaz, hogy "Daflics ezredes" szabadlábon van és szervezkedik).
Zoom
A rendőrség a cigányt kihallgatta, és egy nap után úgy ítélte meg, hogy nem kezdeményezi előzetes letartóztatását.
Közben sorra jönnek létre a Facebookon a különböző cigánygárda-csoportok. Az egyik ilyen bűnbandánál azt írják, új vezetőjük lett, akinek kilétét egyelőre titokban tartják, így akarják megóvni ugyanis az állam erőszakszervezeteinek vegzálásától.
Korábban írtuk: Úgy tűnik, kacsa volt a Dunántúli Napló értesülése: a lap most azt közölte: "bár volt olyan információnk, hogy szabadon engedték éjszaka Daflicsot, ám ez nem igaz. B. Ferenc továbbra is őrizetben van." Ugyanezt erősíti meg a Pécsi Újság is.
Egyes hírek szerint kiengedték a rendőrségi őrizetből Daflics ezredest, alias Bagó Ferencet, aki újra a Facebookon üzent, ezúttal azt, hogy tovább folytatja a Roma Gárda szervezését. A hír nem igaz. Legutóbbi Fb-bejegyzését minden bizonnyal valaki más írta az üzenőfalára, hiszen Bagó továbbra is a pécsi fogdában csücsül - írja a Pécsi Újság.
Korábban írtuk: Roma Gárda néven önvédelmi egyesület alakult Pécsett. Az egyesület vezetőjét már őrizetbe is vették, aztán az éjszakai órákban szabadon engedték - írja a Dunántúli Napló.
Az egyesület vezetője, a magát Daflics ezredesnek nevező Bagó Ferenc elmondta, a "fenyegetettségben élő kisebbség érdekében kívánnak fellépni". Bagó az egyesület nevében kezdte meg a toborzást és a pénzgyűjtést, állítása szerint felhívására már több ezren jelentkeztek. Céljuk, hogy akár fegyverrel is, de megvédjék magukat a "rasszista támadások" (egy kis cigány-magyar szótár: rasszista az, akit meglopnak, kirabolnak, megerőszakolnak, nagymamáját megölik, a rasszista támadás pedig az ez ellen való tiltakozás - a szerk.) ellen.

Jó kapcsolatokkal a fegyverkezést is meg lehet úszni
Az idegenlégiót is megjárt cigány büntetett előéletű, többek között gyilkossági kísérlet miatt volt börtönben - derül ki a lapból. Az egyesület ügyében már a rendőrség is vizsgálódik, de addig is szabadon engedték, hátha megöl bár püdös parasztot.
Közbiztonság, közrend fenntartására irányuló tevékenység jogellenes szervezésének vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a rendőrség szerdán (a fegyverkezésről szó sincs). Kommandósok csütörtök este elfogták és őrizetbe vették Bagó Ferencet, majd az éjszakai órákban szabadon engedték.
Az alábbi videón "elmagyarázza", hogy a fegyverre vonatkozó bejegyzések úgy keletkeztek, hogy ő túl gyorsan diktált, ezért közben a segítőjének még bőven volt ideje kitalálni mellé dolgokat, így került bele a fegyverkezés, nem is egyszer. Logikus, nem?
Íme néhány példa a "véletlenül bekerült" fegyverekre és katonai kiképzésre:




(Kuruc.info - Bama nyomán, videó: Live info)
Máris tovább toboroz Facebook-oldalán a gazdanépre rászabadított cigánybűnöző:
Zoom
Korábbi cikkeink: