Egy 35 éves nő addig ügyeskedett júniusban az egyik gyöngyösi benzinkúton, amíg el nem lopta a lapradiátort a férfi, majd a női WC-ből. Még aznap ezer forintért passzolta el a fémet, amit a rendőrök megtaláltak az egyik telepen. A raditátortolvaj elfelejtkezett a biztonsági kameráról, így bukott le.
A nő június 27-én kora reggel megjelent az egyik gyöngyösi benzinkúton, de nem tankolni akart, hanem a WC-ben lévő radiátorokat nézte ki magának.
A személyzet engedélyével levette a helyéről először a férfi mosdó kulcsát, majd ott kirángatta a falból az alumíniumból készített radiátort, és eldugta a kerítés mellett.
Ezután visszament az eladókhoz azzal a mesével, hogy rossz kulcsot vitt el. Elkérte a női mosdó kulcsát is, ott is kirángatta a falból a radiátort.
Aznap délelőtt a benzinkút dolgozói azután vették észre a lopást, hogy rozsdás víz öntötte el a WC-t.
A nő a radiátorokat még aznap elpasszolta egy ezresért az ismerősének, aki egy helyi felvásárlótelepre vitte a fémet – a rendőrök később ott találták meg a fűtőtesteket.
A tolvajt végül a biztonsági kamera felvételei alapján sikerült megtalálni. A Gyöngyösi Járási Ügyészség vádat emelt a nő ellen, és indítványozta, hogy a járásbíróság próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetést szabjon ki a nővel szemben. A kárt is meg akarják fizettetni vele, és rávernék a bűnügyi költségeket is – derül ki a Heves Megyei Főügyészség szerdai közleményéből.