A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 45 éves karancslapujtői lakos ellen.
A jelenlegi adatok alapján a cigány 2017. július 13-án 14 óra és 16 óra között Salgótarján külterületén, egy mellékúton álló személygépkocsi ablaküvegét kifeszítette, majd a gépjárműből a sértett táskáját a benne tartott okiratokkal, bankkártyával és készpénzzel együtt eltulajdonította.
Zoom
Megállapítást nyert az is, hogy a karancslapujtői lakos 2017. augusztus 3-át követő napokban egy salgótarjáni üdülőövezetben lévő ingatlan kerítésén bemászott, majd a ház ablakát befeszítette, az épület beltéri ajtaját, több berendezési tárgyat megrongált, és különféle rézfogantyúkat, zsanérokat, mennyezeti rézlámpákat, fali lámpákat, csaptelepeket, fémkorlátokat és egyéb fémtárgyat tulajdonított el.
Zoom
A rendőrök a 45 éves cigányt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására - derül ki a Police.hu-ról.