A balos, kormányközeli (!) Dr. Czeizel Endre egyik régebbi munkája 1978-ból az ún. „Budapest vizsgálat”, amelyet értelmi fogyatékosok kóreredetéről írt több munkatársával. Ebben azt állítják, hogy a cigányság mint alrassz bizonyos fokig különbözik a magyar népességet alkotó többi alrassztól, és közöttük a multifaktoriális-familiárisnak nevezett enyhébb értelmi fogyatékosság számottevően gyakoribb, mint általában.

Ezt vessük össze azzal a hivatalos statisztikával, mely szerint a vérfertőzés, belterjesség stb. következtében a cigányok kb. fele alapból degeneráltan jön világra, ill. hogy egyes településeken, mint ahogy Nyírmihálydiban, automatikusan visszamaradottnak minősítenek minden egyes putricigány-purdét azok párhetes korában.

A forrás, az Amaro Drom, már jópárszor meglepett bennünket olyan cikkekkel, amelyek végül is a cigányság antiszociális mivoltát, összeférhetetlenségét, bűnözését, munkakerülését bizonyítják. Például EZ a kötelező jellegű riport is azt bizonyítja, hogy hiába tömik tele segílykével a finnországi cigányokat, hiába kapják meg automatikusan, szinte mind a rokkantnyugdíjasi (élősködői) státuszt 18 évesen, azok basznak tanulni, feljebb jutni. Nekik pont jó a segíííílykékre, bűnözésre berendezkedett életformájuk.

Köszönjük, Amaro Drom, ezt a nagyszerű fegyvert!

Kuruc.info – Arppi S.

Kapcsolódó cikk (a fentiek mellett)

Tudományos felmérés: a cigányok IQ-ja átlag 70, azaz mentálisan visszamaradottak