A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága két bűnügyi számon is lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást Pusztai Attila Zoltán ellen.
Ez a cigány volt az, aki 2018. június 16-án 9 óra 10 perc és 9 óra 50 perc között egy Budapest VIII., Kálvária utcai lakásban egy motoros mentőápoló kabátjából ellopott egy pénztárcát. Pár órával később, 12 óra 30 perc körül a Kálvária utcában egy másik férfitől is ellopott egy pénztárcát.
Zoom
Pusztai Attila Zoltán, mentőst (is) meglopó cigánybűnöző
Pusztai Attila Zoltán (Fb-oldala ide kattintva érhető el) 30 éves, körülbelül 180 centiméter magas, rövid barna hajú. A bűncselekmények elkövetésekor fekete cipőt, fekete rövidnadrágot, valamint rózsaszín felsőt viselt.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Pusztai Attila Zoltánt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. - olvasható a rendőrségi közleményben.
(Kuruc.info)