2018. augusztus 19., vasárnap, Huba napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:21 Izrael most a Gázai övezet személyforgalmi átkelőjének lezárásával fegyelmezi a palesztinokat10:02 Újabb fogást találtak a Volkswagenen: az új vezérigazgató is tudhatott a manipulált tesztekről09:48 Egészen véletlenül egy miniszter lett az első érdemes ember a Vas megyei díszpolgárságra09:31 Börtönbüntetés megkezdése helyett inkább italozott és késelt a szerelmes bűnöző09:12 Kisteherautó csapta el az autópályán bóklászó medvét08:49 Filmnézés helyett megerőszakolta a tízéves kislányt a dombóvári pedofil állat08:33 Börtönbüntetést javasolnak a Trump-kampánycsapat volt tagjának08:14 Vasárnap is marad a napos idő07:52 Szent István napját üneplik az amerikai magyarok is07:26 Trump: a közösségi média elhallgattatja a jobboldali hangokat, de ezt nem fogjuk hagyni07:07 Tűz ütött ki a budai várban06:53 Iráni védelmi miniszter: fő prioritás a rakétaprogram22:51 Merkel kész együttműködni Putyinnal22:28 Bátor szívvel döntöttek a magyarok magyarságuk mellett április 8-án - mondta a magyargyűlölőkkel kollaboráló Pásztor István22:13 Újabb választást nyert Erdogan
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Olvasói levelek :: :: Hozzászólások

Olvasó: vigyázzunk ezzel a dagadt cigánnyal, neki is védtelen emberek kirablása a "szakmája"

Tisztelt Kurucok!
Július 13-án, 16:32 perckor egy rablótámadásnak voltam szemtanúja, rengeteg közömbös emberrel, illetve 3 olyan lánnyal együtt, akikben rajtam kívül volt annyi lélekjelenlét, hogy segítsenek az idős bácsin, akit a mellékelt képen látható dagadt kancigány ütött le és rabolt ki Budapesten, verőfényes napsütésben, a Haller utca és a Soroksári út kereszteződésénél, a villamosmegálló mögötti járdaszigeten.
A munkahelyemről távozva, ahogy áthaladtam az első zebrán, arra lettem figyelmes, hogy egy dagadt cigány ordít, hogy; Te vén g*ci, te be vagy b*szva!
Mire odaértem, csak annyit láttam, hogy a földön fekszik egy idős bácsi, a képeken látható kancigány pedig felmarkol egy marék pénzt a földről, és egy fekete, láthatóan üres pénztárcát dob a helyére, majd sietve távozik a huszonnégyes villamos megállójához, a Keleti irányába induló oldalra.
Megkérdeztem a lányokat, akik szinte azonnal támogatni kezdték az idős bácsit, hogy mi történt, vagyis mit láttak. Ők egybehangzóan mondták, hogy leütötték a bácsit, mire ő is megerősítette, hogy így történt, remegve mondta szegény: - Kiraboltak, leütöttek! 
Én a dagadt retek után futottam azonnal, kiáltottam, hogy "állj meg te szemétláda, rohadt cigány!"
De persze mintha meg sem hallotta volna, azonnal szállt is fel az érkező villamosra. 
Felszállni nem akartam a retek után, mert a sztori folytatása már kézenfekvő lett volna, főleg számomra, mivel volt már dolgom a bírósággal, nem szeretném részletezni, hogy kinek, vagy kiknek adtak igazat „Pintérisztánban”. 
Szóval, ha kiütöm, vagy lefojtom, ami nem is lett volna nehéz, mert egy zsírmalac volt, talán a végén a szíve is megáll ebben a nagy melegben szegény herbálos patkánynak, még én kapok érte ki tudja, hány évet a "tezsvíreivel" egy cellában, de minimum 3 év felfüggesztettet, személyes szabadság korlátozásáért vagy testi sértésért.
Mivel életveszélyben senki nem volt, így úgy gondolom, hogy a tettlegesség az a kockázat, amit csakis magamért vagy a közvetlen hozzátartozóimért vagyok hajlandó vállalni, és senki másért egy ilyen helyzetben. Mint utólag kiderült, nagyon jól döntöttem. 
Szóval, mielőtt még pont záródott az ajtó, amit én is késleltettem rutinosan, egy lábbal fellépve a villamosra, gyorsan lefényképeztem a retket, és visszamentem a helyszínre. 
Zoom
Az áldozatot felsegítettük a lányokkal, összeszedtük a szétszórt holmiját, persze mindeközben legalább 150 embert ment el mellettünk teljesen közömbösen.
Többször is megkérdeztük, hogy hívjunk-e mentőt vagy rendőrt, de nem volt a válasz minden alkalommal.
Egy kicsit még zavartan viselkedett és beszélt viszonylag sokáig szegény, ami érthető egy idős embertől, pláne ebben a helyzetben, de csak azt mondta, hogy nem kell sem mentő, sem rendőr.
Kb. negyed óra elteltével végre megegyeztünk vele, hogy mindenki megadja a telefonszámát neki, aki csak látott valamit, hogy amennyiben meggondolná magát és feljelentést tesz, még fényképünk is van az elkövetőről, így hívjon minket bátran, bármikor.
Gondolom, hogy mindenki kíváncsian várta a fejleményeket, vajon fog-e keresni az idős úr, vagy netán a rendőrség minket, vagy már mindenki annyira belefáradt ebbe, ami itt megy, hogy tényleg feleslegesnek érzünk bejelenteni akármit, amit cigányok követnek el, mert csak magának csinál programot az ember, és soha nem történik semmi érdemben.
Sajnos az utóbbi történt, mivel azóta már több mint 3 hét telt el.
Most azért közlöm veletek ezt a történetet, hogy tudjanak róla az emberek, milyen szuper a közbiztonság, meg hogy lássák többen a pofáját ennek a reteknek.
Ha felismeri valaki, nők, vagy idősek után sunnyogva az utcán, akkor talán meg tudja előzni a legközelebbi rablást.
Figyeljünk és vigyázzunk egymásra, mert a rendőrség nem fog ránk vigyázni, az emberek nagy része pedig ijesztően közömbös, akármi is történik a környezetükben!
Zoom Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Szavazás
Egyetért-e azzal, hogy a gyermekvállalás és -nevelés legyen nyugdíjszerző tevékenység?
» Igen» Nem
Egyetért-e azzal, hogy készüljenek végre a magyar történelem dicső időszakait bemutató, nagy költségvetésű játékfilmek?
» Igen» Nem
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready