2019. június 25., kedd, Vilmos napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:47 Több százmillió forintos kárt okoztak a viharok07:33 Minden eddiginél nagyobb területen irtják a szúnyogokat06:53 Egyre többen vesznek fel lakáshitelt új ingatlanra22:31 Reuters: Venezuelába érkezett az orosz légierő egyik repülőgépe22:21 Az atomalkuban vállalt kötelezettségei betartására szólította fel Teheránt több európai ország22:12 Putyin jövő év végéig meghosszabbította az élelmiszer-embargót21:43 A Jobbik süllyedő hajójáról Márki-Zay mozgalmába menekülnek a "túlélők"21:20 Előválasztási bohózat: nem válogatnak az eszközökben a "demokraták"21:05 Hétszeres életfogytiglanra ítélték Ciprus első sorozatgyilkosát20:44 Üvöltve kergette ki a "nem megfelelő állapotban lévő" pópa a kórust és a közönséget a székesfehérvári szerb ortodox templomból20:04 Emlékoszlopot állítottak a Ludovika ellenforradalmi felkelésének évfordulója alkalmából19:55 Trump még a perzsa ajatollah ellen is hozott szankciót19:27 Ismét gyújtóléggömbök okoztak tüzeket Izraelben18:45 Kurz már nem zárja ki az újabb koalíció lehetőségét az FPÖ-vel18:40 Isonzó emlékére
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Áder városának cigányvezetőjén ütöttek rajta a rendőrök: kábítószer-kereskedelem, hamis rendszám stb.

Reklám

Kábítószer-kereskedés gyanújával vettek őrizetbe kedden hajnalban a rendőrök Dörben két cigányt. A Kisalföld információi szerint a csornai "roma" nemzetiségi önkormányzat 33 éves elnöke, K. (Kolompár, mert a cigánybűnözők jogaival nem törődünk - a szerk.) Norbert az, akinek otthonában házkutatást tartottak.
Zoom
Kép: Police
Az elmúlt években Dör község neve többször szerepelt rendőrségi tudósításokban. Számos esetben kábítószergyanús ügyek miatt jártak a nyomozók a faluban. A csornai cigány nemzetiségi önkormányzat lungo dromos elnökének otthonában többször is tartottak házkutatást. A 33 éves cigánybűnözőt kedden hajnalban őrizetbe vették a rendőrök.
Zoom
A csornai "roma" nemzetiségi önkormányzat képviselő-testülete - középen az elnök úr, a most (is) elfogott Kolompár Norbert (kép: Kisalföld)
A Dörben élő Kolompár Norbert nem először került a hatóságok látókörébe a drog miatt: 2016 augusztusában is házkutatást tartottak a nyomozók egy döri családi házban. Abban az ügyben is vélhetően a most elfogott cigány volt érintett. 2017 februárjában újabb házkutatás során konyhája hűtőjében találtak gyanús port. Őt elfogták, előállították és kábítószer-birtoklás gyanúja miatt indítottak eljárást. 2018 őszén ugyancsak rendőrök kutattak az elnök úr otthonában egy korábbi bűncselekmény miatt. Ismét találtak kábítószergyanús anyagokat.
Kedden a rendőrök a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységeinek bevonásával ütöttek rajta "K." Norberten. Az összehangolt akcióban kábítószer-fogyasztókat is elfogtak. A nyomozók kábítószergyanús anyagokat, valamint a drog hígításához és porciózásához használatos anyagokat és eszközöket találtak és foglaltak le. Két férfit vettek őrizetbe, a csornai nemzetiségi önkormányzat elnökét és 28 éves bűntársát. Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják őket.
Megszűnt a nyugalom a községben
A Kisalföld kiderítette: Kolompár Norberték évekkel ezelőtt Csornáról költöztek Dörbe, aminek a falubeliek nem nagyon örültek. A megyei lap egy, a neve elhallgatását kérő informátora egyenesen úgy fogalmazott, hogy megszűnt a nyugalom a községben. "Nem is annyira velük volt baj, hanem inkább azokkal a gyanús alakokkal, akik rendszeresen megjelentek náluk, illetve a faluban. Nem bántottak ugyan senkit, de azért nem éreztük biztonságban magunkat" – mondta. Egy másik, a fiatal generációhoz tartozó helybeli arról beszélt, hogy mindenki tudta, mivel foglalkozik a férfi és várták, mikor bukik le. "Azt is tudtuk, hogy vitték már be a rendőrök drog miatt, de eddig mindig ki is engedték" – jegyezte meg.
Zoom
Kép: Police
Zoom
Kép: Police
Hamis rendszámmal közlekedett
Az elnök úr nem csak drog miatt került összetűzésbe a törvénnyel. 2018 októberében egyedi azonosító jellel való visszaélés miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Az történt, hogy forgalomból kivont autójára egy idegen, cseh felségjelű rendszámot szerelt fel. Egy rendőri igazoltatás során bukott le.
(Kuruc.info - Kisalföld nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready