A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 41 éves cigány 2019. október 8-án 12 óra 20 perc körül Kerepesen egy idős nő válláról a táskát lerántotta, majd abból kivette a sértett személyes iratait, bankkártáját és készpénzét. Ezt követően a táskát eldobta és a helyszínről elmenekült.
A 41 éves Lakatos Sándor felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a gödöllői rendőrök elfogatóparancsot adtak ki ellene.
Zoom
A Gödöllői Rendőrkapitányság ezért a Police.hu-n kéri, hogy aki a képeken látható cigánybűnöző tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi Sándor utca 6-10. szám) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon. Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.