2020. január 21., kedd, Ágnes napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:37 Többen életüket vesztették az újabb iraki tüntetéseken22:18 Megkezdődött a balatoni nádaratás21:57 Salvini él a lehetőséggel, bíróság elé akar állni: "Contét és Di Maiót is viszem magammal"21:44 Február elején teszik közzé a Fidesszel kapcsolatos néppárti értékelést21:33 Kína megerősítette, hogy emberről emberre terjed az új koronavírus21:18 Idéntől csak hibridet gyárt az EU-s piacra a Suzuki Esztergomban20:53 Az ellenzék vezére szerint Putyin örökké hatalmon akar maradni20:50 Boroskancsók és névreszóló pálinkáspoharak a Turániában (x)20:32 Ismét többfelé lesz sűrű köd20:02 Kiengedték a Hableányt elgázoló szállodahajó ukrán kapitányát19:29 Tiltakoznak az ügyvédek bűnöző ügyfeleik "kártérítései" kifizetésének leállítása miatt - ők ugyanis nem nyerészkedők, dehogyis18:57 Időnként holttestekkel is lehet találkozni egy bukaresti kórházban18:15 Kiugrott kollégiumi szobájának ablakából egy debreceni egyetemista18:05 Láncra verve tartottak egy idős asszonyt a pincében - felfüggesztett elég lesz17:51 NJA: véget kell vetni a 10,5 éve zajló Budaházy-Hunnia büntetőügynek!
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók :: :: Hozzászólások

Látványos "kölcsönös szóváltásba keveredést" örökítettek meg a térfigyelő kamerák a XIV. kerületben

Reklám

A Budapest XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a két budapesti hajléktalan férfival szemben, akik 2019. július 26-án, éjfél körül verekedtek össze Budapest XIV. kerületében, egy Fogarasi út melletti parkban.
A vádirat szerint a huszonkilenc éves és a negyvenhét éves vádlott ittas állapotban "kölcsönös szóváltásba keveredett egymással", mire az idősebbik vádlott megütötte a másik vádlottat, majd egymással szemben felállva verekedni kezdtek.
A verekedés során a fiatalabb vádlott földre vitte az idősebbik vádlottat, és őt fekvő helyzetében tovább ütötte-rúgta.
Az incidensnek a térfigyelő kamerák alapján riasztott rendőrök példaértékűen szakszerű intézkedése vetett véget, ők az első pofontól számított egy perc tíz másodpercen belül a helyszínre értek, és a verekedőket elszámoltatták.
A kerületi ügyészség büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban a vádlottakkal szemben felfüggesztett szabadságvesztés büntetés, illetve közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta a kerületi bíróságnál. Ennek az eljárásnak a lényege, hogy a bíróság – tárgyalás mellőzésével – az iratok alapján szabhat ki büntetést a vádlottakkal szemben, akiknek a jogorvoslati lehetőségük az, hogy a büntetővégzéssel szemben tárgyalás tartását kérhetik, közölte honlapján az ügyészség.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready