Az ITT található, épp most publikált cikk elmondja, hogy Magyarországon él pár cigány (ez utóbbit nem írják le; a delikvensek képeiből, hajszínéből, ruházatából, környezetéből és életmódjából egyértelmű), akik, egy, a vérfertőzésnek köszönhető (eredetiben: “…people with Unertan syndrome are all the products of incestuous marriages. Children of closely-related people often suffer birth defects…In all cases, the affected individuals were the offspring of consanguineous marriages...” stb. – amint látható, a cikk is néven nevezi a gyereket) genetikai elváltozás miatt négykézláb közlekednek.

Lefordítjuk a legdurvább részeket (a cikk olyan hosszú, hogy a teljeset nem):

"2005-ben kutatók felfedeztek néhány családot Magyarországon, akik között néhány felnőtt négykézláb közlekedett. Kevesen tudták ennek az ún. Unertan-szindrómának az okát. Néhányan azt gondolták, egyszerűen soha nem tanultak meg járni a tanulási visszamaradottság (eredetiben: “learning disabilities”) és a rendes orvosi ellátás hiánya (Kuruc.info: Tessék, már megint bennünket fikáznak és a mi egészségügyi rendszerünket, egyáltalán, társadalmunkat szólják le azért, mert a putriscigányok vérfertőzők és tényleg semmi, de semmi civilizáltságról nem tesznek tanúbizonyságot) miatt. …

A négy érintett család jópár dologban azonos. Először is, az Unertan-szindróma a belterjes, vérfertőző nemi élet eredménye. Közeli hozzátartozók gyerekei sokszor szenvednek születési rendellenességektől.



Minden esetben a négykézláb járó emberek vérfertőző házasság edményei, ami azt jelenti, hogy nem szenvednének a kórtól, ha a felmenőik nem családon belül házasodtak volna. Mindegyikük más tekintetben is visszamaradott volt - már gyerekként is."

Hát igen, ehhez nem kell más hozzátennünk, mint azt, amit a kapcsolódó cikkeinkben már annyiszor, de annyiszor elmondtunk (lásd pl. EZT és az onnan induló linkeket). Most megint csak kiderült, hogy, bizony, a cigányok között valami hihetetlen magas a degeneráltak aránya, ami egyenes következménye a vérfertőzésnek, megrontásnak, gyerekkorban (lásd a legújabb példát & elképesztő statisztikákat ITT) szülésnek.

Ez a kép a törököknél

Ez már Magyarországon készült

(Fontos – az első, láthatóan a második kettőnél újabb kép feltehetően tengerparton, egy sziklás hegy mellett készült. Ezt megmagyarázza a cikk török kitétele (török tudósok találták meg a magyarázatot, azaz náluk is vannak ilyen cigányok). A másik két kép kicsit életlenebb és fakóbb, amely magyarázata az lehet, hogy régebben készít(h)ették őket – pl. gyengébb kamerával. Ez utóbbi két kép készült vélhetőleg Magyarországon.)
Kuruc.info - Arppi S.
Frissítés: Figyelem: egy olvasónk kétségbe vonta az eredeti cikk valóságtartalmát, mert azt egy sci-fi oldal is tükrözte, és mi pont azt linkeltük be. Természetesen vannak más tükrözések is; lásd ENNEK a cigánylevrovnak a második szekcióját.