Kedvencünk, Magyar Elemér megint előhozakodott egy velünk kapcsolatos, ITT található cikkel. Először teljes terjedelmében idézzük, majd kommentáljuk.

"Benczét védi a Kurucinfo

Néhány nappal ezelőtti „sztárügyvédi” blog-bejegyzésem tegnap késő este gúnyos tálalásban felkerült a Kurucinfora. Ennek köszönhetően sokan még ma is elolvasták, s kommentelték is.

Crile Fisher „arrogáns cigány-fajvédő” jelzővel illetett, majd amolyan igazi csendőr-pertu stílusban ledorongolt, mondván: „zavartalanul jelentgetsz ki pofátlanul olyan dolgokat, amikről fogalmad nincs.”

Avraham Net Jézus pedig felszólított, hogy: „Tisztelt Ungár úr,legyen szíves példákkal alátámasztani az előző állítását. Ellenkező esetben az a vélemény alakulhat ki önről, hogy hazudik, csúsztat és szalmabáb érvel - persze a maga fajtájától ez nem újdonság.”

De leginkább az ragadott meg, amikor a Kurucinfo velem szemben megvédte Bencze főkapitányt!

Elképesztő a szélsőjobbnak ez a fura skizofréniája, hogy amikor a zsaruk úgynevezett hazafiakat bántalmaznak, akkor ÁVH a nevük. Bezzeg, ha romák az áldozatok!

Ha nem lenne halálosan komoly az ügy, akár humorosnak is mondhatnám azt az igyekezetet, ahogy az agresszívan fajgyűlölő Kurucinfo próbálja védelmébe venni a főkapitány vállalhatatlan kijelentéseit!

Mit is állított Bencze úr az ATV-beli nyilatkozatában, amelynek már a címe is irritáló: "Nagy teher a rendőrségnek a romák közötti háborúk lecsillapítása"?

A főkapitány lazán kifejtette, hogy: „Vannak megyék, Heves, Borsod, néha Szabolcs, ahol bizony az elmúlt időszakban sok esetben 300-400 fős kis helyi háborúkat kellett lecsillapítanunk, ami nem elsősorban romák és nem romák között zajlott, hanem romák és romák között”

Ízlelgessük kicsit ezeket az állításokat!

SOK ESETBEN – TÖBB SZÁZ FŐS HELYI HÁBORÚK – ROMÁK ÉS ROMÁK KÖZÖTT – EZ NAGY TEHER A RENDŐRSÉGNEK.

Kedves jogvédő társaim, kedves polgárjogi harcosok, miért maradtam egyedül? Miért nem állt senki mellém? Tán csak nem azért, mert ezúttal nem a Fidesz érdekköréből hangzottak el ilyen kijelentések?

Ami pedig a Kurucinfo vitatott hazudozásait illeti. A szélsőséges, uszító hírportál már akkor eldönti, hogy az ismeretlen tetteses ügyek mögött cigány tettes áll, mielőtt még a rendőrség a pontos elkövetési körülményeket megismerné. Bejelentették például, hogy a kiskunlacházi cigány tetteseket letartóztatták, csak a hatóságok nem merik nyilvánosságra hozni. Aki kicsit is ismeri a büntetőeljárási törvényeket, az tudja, hogy ez már önmagában is teljes képtelenség.

És végül egy idézet a "tárgyilagos" Kurucinfoból: „a francia és amerikai diáklány ügyében a szokásos ködösítés folyik: ’semmi kapcsolat nincs’. Pedig szerintünk van. Akik KKLacháza környékén vadásztak eddig olyan kislányokra, akiket el lehetett rabolni és prostituálni lehetett, azok most azon a környéken nyilván nem mernek mozogni, és áttették ’zsákmánygyűjtő’ helyszínüket Budapestre. Igen, már a fővárost is elérték ezek a cigányhordák...”

Íme, ilyen a korrekt tájékoztatás, Bencze úr, Kurucinfo módra.

Gratulálok, hogy ez a hírportál önt megvédte tőlem."

Kuruc.info: menjünk szépen sorban.
1.) Állítás: “Bejelentették például, hogy a kiskunlacházi cigány tetteseket letartóztatták, csak a hatóságok nem merik nyilvánosságra hozni. Aki kicsit is ismeri a büntetőeljárási törvényeket, az tudja, hogy ez már önmagában is teljes képtelenség.
Magyar úr! Hol állítottunk mi ilyeneket? Fórumokból, ill. levelekből idéztünk hozzászólásokat, amelyek egy része ilyet is tartalmazott - ez meg egyenlő azzal, hogy leírjuk, hogy “márpedig így volt, és punktum”. Igen: ilyet soha, sehol nem állítottunk. Ha másképp tudja, kérjük a linket!
Arról nem is szólva, hogy ugyan mi kötelezné a rendőrséget arra, hogy mindenkinek elmondják, hogy egy adott bűnügyben épp hol áll a nyomozás?
2.) Idézet: “És végül egy idézet a "tárgyilagos" Kurucinfoból: „a francia és amerikai diáklány ügyében a szokásos ködösítés folyik: ’semmi kapcsolat nincs’. Pedig szerintünk van. Akik KKLacháza környékén vadásztak eddig olyan kislányokra, akiket el lehetett rabolni és prostituálni lehetett, azok most azon a környéken nyilván nem mernek mozogni, és áttették ’zsákmánygyűjtő’ helyszínüket Budapestre. Igen, már a fővárost is elérték ezek a cigányhordák...”

Kedves Magyar úr! Nem tudom, észrevette-e a szövegben a “szerintünk” szót. Ha igen, tudja, mit jelent? Azt, hogy ez egy vélemény, ami vagy igaz, vagy nem, és valódiságában nem lehetünk biztosak. Írtuk azt, hogy ez biztosan így volt? Írtuk azt, hogy, még egyszer, “márpedig így volt, és punktum”? Nem. Ott a “szerintünk” szó.
Az ellenben természetesen biztos, hogy most egy ideig nem lesz KKLacházán nőrablás – már ha az eset valóban ilyen hátterű. (Nem lehet kizárni egyik esetet sem – mindenesetre a lányrablásban és szajhának való betörésében vastagon sáros Száva is fellépett az ügyben, ami legalábbis “hajlamosító” tényező.)

Ennyit Magyar “érveiről”. Ahogy látható, két “hazugságunkat” volt képes összeszedni. Nem ám, hogy mondjuk kézzelfogható statisztika-hamisítást vagy “félrefordítást” prezentált volna, nem. Sőt, ami azt illeti, az a tény, hogy nyíltan bennünket lejárató leveleket is leközlünk - lásd pl. a sátai esettel kapcsolatos legújabb leválváltásunkat, amely során egy láthatóan elfogult, nem tárgyilagos, névtelen (!) olvasónk bennünket fikázó levelét is lehoztuk - , eleve mutatja, kinek is van igaza. Ennyit arról, hogy ki hazudik, ki sepri a szőnyeg alá a tényeket.

3.) Végül tisztázzunk valamit. Magyar Elemér feltételezi, hogy (számunkra) valaki vagy teljesen hófehér, vagy szénfekete. Nem, Magyar úr, a világ nem ilyen egyszerű. Nem vagyunk annyira elborultak, hogy ilyen “szinten” gondolkodjunk. Ha így tennénk, akkor nem a Kuruc.info lenne ma Magyarországon a legolvasottabb, leghivatkozottabb cigányügyi hírforrás – olyan, amelynek fordításainak valódiságát még a magyar nyelvű Wiki is elfogadja (pedig oda bekerülni...). Mi az egyes embereknek az egyes megszólalásait nézzük, és nem az embert magát. Emiatt dícsértük pl. Debreczeni József majd’ egy évvel ezelőtt írt népszabis cikkeit, emiatt dícsértük a Népszabadságot, a Népszavát, a Metrót vagy a “váltás” előtti, még a szélballib időkből származó Magyar Hírlapot, amikor (kivételesen) korrekt cikkeket, tanulmányokat hoztak le pl. az iskolai cigány-integráció káros hatásairól vagy az olaszliszkai helyzetről.

Az, hogy Magyar Elemér számon kéri rajtunk azt, hogy miért nem vagyunk hajlandók fehéren-feketén, amolyan jó 60-as, 70-es IQ-szinten gondolkodni és ész nélkül utálni valakit, csak önmagát minősíti.

Végezetül: érdemes beleolvasni Magyar eredetei cikkének hozzászólásaiba. A Lakatos által mondottak, tehát az “a bűnözők túlnyomó többsége cigány” ésatöbbi (lásd a vele kapcsolatos legújabb Magyar Nemzet-cikket ITT) szerinte azért nem veendők komolyan, mert, idézem, “nem a borsodi önjelölt cigány vajda mondja meg az igazságot.” A végén még előveszi a rászístá kártyát, és elkezdi bizonygatni, hogy Lakatos gyűlöli a saját népét és titkon rászístá, és ezért mond ilyeneket. A Delirium tremens zenitén leledző Magyar Elemérből kinézem ezt is.
A.S. – Kuruc.info
Frissítés (dec. 16. 15.25): a zsIndex, "színvonalát" igazolandó, kirakta főoldalra Magyar Elemér cikkét; ez azzal is járt, hogy jónéhány plusz hozzászólás is érkezett rá. Érdemes beleolvasni: pár (jelenleg, 56 hozzászólásnál, killin tours, Reisz Manfréd, Backstab, koriander,  Páneurópai Harci Kos, calam és gericore) kivétellel egész normális reakciók születtek, mutatva azt, hogy az embereknek (még a zsIndex-olvasóknak is) kezd határozottan tele lenni a töke a cigányfaj-védelemmel és a Magyar Elemér-féle branccsal.
Különösen br 2008.12.16. 16:10:09-kor kelt hozzászólását ajánjuk; szép akkurátusan felsorolta a tömegverekedéseket, jó nagy K.O.-val földre terítve Magyart.