Tetvesék száguldozásairól és az azokkal okozott balesetekről már számtalan hírt hoztunk le. (Gyűjtemény ITT; egy újabb cikk ITT.)

Semmi bajunk nem lenne ezzel (sőt!), ha csak és kizárólag magukat gyilkolnák meg ezzel az esztelen viselkedéssel. De nem, sőt – nagyon sokszor védtelen (lásd pl. az érdi, tiszalúci vagy a szegedi esetet) emberek is áldozatul esnek ezeknek az ember alatti, minden normálisabb országból elüldözött lényeknek. És akkor még nem beszéltünk az őket egyenesen irtó országokról, népekről (pl. a derék finnek).

Megint feltesszük a (költői) kérdést: körmére néz-e Sintér Sándor a bizonyítottan normaszegő, bűnöző külföldi (jelen esetben romániai) állampolgárságú cigányoknak? Kiutasítja, kitoloncolja-e őket, ahogy azt a derék franciák, dánok vagy svédek teszik? Miért nem? Miért nem tehetjük meg ugyanazt, amit gyakorlatilag minden másik, normálisabb nép? Miért kell hagynunk, hogy idejöjjenek és védteleneket veszélyeztessenek – vagy éppenséggel gyilkoljanak (lásd EZT a friss esetet)?
A baleset ráadásul pont egy óvoda előtt történt, ahol 30-as sebességkorlátozás van érvényben, és még csak véletlenül sem autópályán. Most képzeljük el, ha belerohannak ezek az állatok egy gyerekcsoportba...

A teljes cikk:

Villanyoszlopnak csapódtak, meghalt az utas
Egy 26 éves román fiatalember vesztette életét abban a balesetben, ami szerdán késő este történt Mosonmagyaróváron a Soproni utcában.

Egy Opel Vectra személyautó haladt a Soproni utcában a vasútállomás felé szerdán késő este, amikor feltehetően gyorshajtás miatt a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, érintőlegesen az út menti villanyoszlopnak ütközött, majd keresztbe fordult és oldalával egy másik kandelábernek csapódott.

Az autóban utazók beszorultak a roncsba, őket a mosonmagyaróvári tűzoltók szabadították ki. A jármű 19 éves román állampolgárságú sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, míg a jobb első ülésen utazó 26 éves szintén román fiatalember a helyszínen életét vesztette.

Egyikük sem használta a biztonsági övet.
(Kisalföld)