Mit olvasunk a mi jó Villás Lajosunk, a szoci cigány főrendőr, Száva Vince főmaffiózó mosdatója, ITT tárgyalt, eleve hazugságokkal operáló cikkének megjegyzései között a pécsi gyilkossággal kapcsolatban? Idézzük (eredeti ITT; a komoly, Villást „minősítő” helyesírási hibákat nem javítva):

„Abban a szerencsés helyzetben vagyok - és még vagy három millió más ember is -, hogy a híradásokat már HD minőségben tudjuk figyelemmel kísérni. Ha kell, egy egy jelenetet, vagy mozzanatot akár vissza is tudunk nézni. Nos, a Pécsen történt 16 éves lány megölésével - agyonverésével kapcsolatban is többen ezt tettük!- Ha elkerülte volna a figyelmét, hogy a lány szomszédai az első bemutatáskor mennyire gúnyosan beszéltek, akkor már az első következtetést le kellett volna vonnia. Néznie kellett volna a továbbí híradásokat is. Igaz, csak egy pillanatra mutatták a gyilkossággal gyanúsítható fiatalembert, akiről nagyon jól látszik, hogy FEHÉR BŐRŰ, barna haju - nem CIGÁNY származású. Ezt egyébként a lakóhelyén készült riportok is alá támasztják. Egy jómódban élő család gyermeke, akik nem igazán örülnének, ha most Ön úgy eléjük állna, és egyszerűen csak LECIGÁNYOZNÁ őket. NEM CIGÁNYOK !!!”


Igen: Villás Lajos még a csillagokat is képes lenne lehazudni az égről, csak hogy a fajtáját mentegesse. (Ugyanezt csinálta Poór Zoltánnal is – lásd az előző cikket.) Először is: a jobbikossággal, rászízmussal igazán nem vádolható Pécsi Napilap volt az, ami több cikkében is(!) nevesítette a gyilkos származását. Tessék, ITT (a cikk átvételei más lapokban ITT és ITT – a származás ezekben is megtalálható) a cikk, rá lehet keresni a „cigány” szóra (ott lesz az utolsó bekezdésben). Aztán: tessék már átnézni a képeket akár a fenti, akár az ITTENI vagy ITTENI cikkben: hol van itt fehér bőr meg barna haj? Ilyen hülyének / vaknak néznek bennünket a cigányok, hogy még egy ennyire nyilvánvaló hazugságot is képesek „bedobni”?
Frissítés (szept. 13. 3:52):

1.) a fentiek, valamint a cigány rendőrök által bizonyítottan elkövetett (lásd pl. EZT, EZT stb.; plusz kommentárok ITT) bűncselekmények, az igen jellemző „tippekkel, rendőrségi adatbázis-használattal segíti a cigány rendőr a fajtatársát”-gyakorlat kapcsán, Villás Lajos sorozatos ámokfutásai kapcsán megint felvetődik a kérdés: helyes-e engednünk cigányoknak azt, hogy rendes, kurrens, keresett, igen jól fizetett(!) szakmák (pl. hegesztő) kitanulása helyett rendőrnek menjenek? Körükben ugyanis nagyságrendekkel többen akarnak rendőrnek menni, mint szakmát tanulni. Ugyanez a fehéreknél pont fordított arányú.

Felvetődik Villás büntetőjogi felelőssége is. Amíg maga is (fő)rendőr volt, vajon hány fajtatársát mosta ki a sz@rból? Hány esetben „hatott” oda, hogy a bűnöző korcsokat felmentsék? Aki ilyen pofátlan módon hazudozva védi azt a Száva Vincét, aki maga ismerte el (minimum volt) bűnözői karrierjét? Akit Villás a világ legtisztább emberének, ideális miniszterelnöknek nevez? Álljon már meg a menet, emberek! Biztos, hogy ez kell nekünk? Van egyáltalán olyan ismert cigány rendőr, aki nem bűnöző, nem a törvényszegő fajtatársait segíti?

2.) Villás ezen hazugságsorozata kapcsán jócskán kapott másoktól is. Ajánljuk EZT, EZT és EZT a cikket.

Ajánló: A legismertebb cigány rémtett: Olaszliszka - Megdöbbentő részletekkel! (x)