A Dopeman nagyszüleit ért, különösen brutális cigánytámadásról már cikkeztünk (lásd EZT) – akkor még a korcs elkövetőket csupán feltételezve, így a címben is kérdőjelezve.

Időrendben legelső anyagunkban, amikor még semmi konkrétum nem állt rendelkezésünkre a brutális tett helyszínéről, már feltettük a következő kérdést: „[A] nyócker [az]? Vagy a Ferencvárosból kiebrudalt, az egész XX. és XXI. kerületet terror alatt tartó cigók „felségterülete”?” Nos, mint cigányügyen mindig, ráhibáztunk: igen, a XX. kerületben történt az eset. Mindezt a ma már idézett (lásd a mai frissítés második pontjában található cikk bevezetőjét) anyagban olvashatjuk. Ráadásul a helyiek szerint alig pár száz méterre a nevezetes Alkoholica-basszusgitáros-gyilkosságtól (megkéselték), valamint M. László agyonrugdosásától történt mindez. Hiába, a cigányok azt a környéket valóban rettegésben tartják. De, persze, Pártunk és Kormányunk nem csinál semmit. Nem, nem (feltétlenül) azt kérjük, hogy vegyék át a finn, tót és amerikai példát, és lőjék le elfogáskor a cigánybűnözőket, mivel azok úgyis javíthatatlanok, idomíthatatlanok, és létezésük csak és kizárólag veszélyt és igen komoly kárt jelent a társadalom számára. „Csupán” azt, hogy csináljanak ugyanúgy, mint kivétel nélkül minden másik ország: kőkemény befenyítés, falak, táborok, az állampolgárság elvétele, elüldözés, otthoni lőfegyvertartás és a betörőcigányok lelövésének engedélyezése.

Az ügyben a blogjában megszólalt maga Dopeman is, aki alább teljességében idézett írásában tovább árnyalta a képet. Kulcsmondata a következő: „Nem érdekel, hogy fehérek, barnák, keresztények avagy zsidók-e.” Ha bárkinek bármi kétsége lett volna az elkövetők cigány származásával kapcsolatban – igen, ez a cigányfajvédői egyenszöveg akkor, ha (megint) cigány támadott, gyilkolt.

Kíváncsiak vagyunk, a jövőben is ugyanolyan elánnal fogja-e Dopeman védeni a cigányokat, meg a bűnözésre uszítani.
Hadd utaljunk arra, hogy a cigányok nem először csonkítanak meg élő embereket. A szamurájkardos kéz- vagy éppenséggel fejlevágásokról mindenki hallott (lásd pl. Salgótarján, valamint EZ és EZ). Gadnán meg levágták a még élő, idős áldozatuk lábát és kinyomták a szemét ezek az embernek nem nevezhető, minden másik országban teljesen jogosan elkülönített, üldözött vagy egyenesen irtott ösztönlények.

A teljes anyag:

Mad Max

Máris bővelkedik az újév. Sajnos nem jóban. Ettől még nem változom, de újfent oktatott az élet. Mindenesetre a kegyelem Isten dolga, de nem hiszek benne, hogy elvégzi. Én meg vagyok, aki vagyok itt az ördög játszóterén...

2011.01.01.-én huszonhárom óra előtt valamivel két, embernek aligha nevezhető valami tört be a nagyszüleim házába. Ezt követően a célból, hogy előadják a lakásban található pénzt és aranyat, hosszasan és módszeresen megkínozták őket. A nagyanyámat leütötték, majd a kilencven éves, beteg nagypapámat legmélyebb álmából ébresztették egy kiadós veréssel. Volt ott minden, ami szem s szájnak ingere. Betörték a mellkasát, a húst csontig leszakították a karjáról és a biztonság kedvéért még pár hamvadó cigarettavéget is elnyomtak benne. Mikor a nagymamám térden állva rimánkodott, az egyik ráhúzta a fegyvert. Végül, "úgyis megdöglenek" címszóval életben hagyták őket, de azért a fülbevalót kitépték a füléből...

A tortúra végeztével zsákmányoltak kőkemény negyvenezer forintot és némi ékszert. Az értékes kristályokat és a televíziót ott hagyták, a vérnyomásmérőt földhöz vágták. A Retro márkájú kulcstartóláncom kellett nekik. Szenteste másnapján felejtettem ott...

Nem érdekel, hogy fehérek, barnák, keresztények avagy zsidók-e. Nem fenyegetőzöm írott szövegben. Tudom, lesz olyan is, aki majd ezredszerre károgja: Tessék Dopmen! Most megkaptad te primitív köcsög. Lopni, megyünk lopni...

Na, én nem ez vagyok. Én nem ezt láttam és tanultam az utcákon. Ahol én nőttem föl, ott mindenki állt valahol, de volt becsületük...

Vészterhes idők ezek. Azok a tulajdonságok vesznek ki belőlünk, amik EMBERRÉ tesznek. Már nem lehet tudni ki melyik oldalon áll, csak azt, hogy becsülete keveseknek van.

Egy szót sem szólnék, ha ez a két kancsó (Ezt kivizsgálja az NMHH?) besurran és meglopja a nagyszüleim. Az ember morog kicsit, megvonja a vállát és egy "ilyen az élet" után továbblép.

Ezek nem zsiványok vagy gengszterek. Csicskák, azt hiszem ez a legjobb szó. Úgy látszik az új generáció minden téren silányabb, mint az előzők. Az oroszlánok kihalóban, viszont a dögevők szaporodnak. Nem véletlen.

Igen, ők az én nagyszüleim, de az esetük a ti tragédiátok. A világ, amit ismertek a szemetek láttára hullik szét. Építhetnek börtönöket, ítélhetnek drákói szigorral és foghatják be azon kevesek száját, akik még nem agyhalottak. Az elveszett álmokat és vágyakat nem tudják visszaadni. A világ egészéből pedig lehetetlen Észak-Koreát csinálni.

Az elitet a saját szara temeti el. Hiába a médiatörvény meg a konzervatív köntösbe bújtatott fennhéjázás. Attól még egy sportszelethomlokú véglény vezet tévéműsort, harmadrangú féltehetségeket kiáltanak ki a nemzet csalogányának. Jack kapitánynak öltözött öreg fazonok játsszák a turulrockert, és hangtalan lányfiúk a popularitás netovábbja. Jók azok a hétvégi drogosok is. Amíg pihenik az aftert, addig sem gondolkoznak. Persze mit beszélek én, nem igaz?

Hát, ahogy egy régi Manhattan dal mondja: Rossz vagyok, de használható...:-)!

Van üzenetem, kialakult világképem és szívesen ütköztetem ha sor kerül rá. Így vagy úgy...

Az öreg iskolát képviselem a szó legszorosabb értelmében. Ha rosszat teszek, tudom és számolok miatta. Akivel kell. Vannak határaim. Olyanok, amiket a belső diktál. A két patkánynak nem volt ilyen...

Minden dalom értelmet nyer, csak olvass a sorok között és készülj a szerepedre...

Lehetsz ragadozó, préda...vagy a Mad Max!

Egészségben, sikerekben és boldogságban gazdag újévet kívánok!

DopeMan, a Gettó Celeb