Németország legészakibb tartományában, a Schleswig-Holsteinben levő, a mintegy 90 ezer lakosú Flensburg kikötővárosba is befészkelték magukat az egyre inkább elszemtelenedő, mindinkább erőszakosabb migránsok. Korábban megírtuk, hogy ebben a Dániával szomszédos szövetségi tartományban áll a történelmi Salzau-kastély, ahová az eszement politikai és településvezetés szintén állagjavító jövevényeket költöztetett.
Zoom
A Bürgerbewegung Dresden (Drezdai Polgári Mozgalom) közösségi oldalára kitettek egy fényképet, amelyen az látható, hogy Flensburgban a migránsok most már nemcsak az internet lassúsága, a hideg időjárás és az unatkozás miatt panaszkodnak, hanem a német adófizetők pénzéből a nemzetáruló berlini politikai vezetés jóvoltából a nekik juttatott zsebpénzt (ami magasabb, mint a magyarországi minimálbér – H. J.) is keveslik.
Arcátlan négerek, arabok és távol-keletiek egy csoportja a mintegy 90 ezres Flensburg városában ezért a befogadóközpont környékén kifeszített egy hatalmas molinót, amelyre németül - nyilván helybeli anfifák vagy a velük hasonszőrűek segítségével - ezt írták: „Wir fordern mehr Geld” (Több pénzt követelünk!) A nagyfokú pimaszság ebben az, hogy a molinón nem az olvasható, hogy a több pénzt kérik, hanem egyenesen követelik (fordern). Kíváncsian várjuk, hogy mikor szakad el a cérna a birka németeknél.
Hering J. - Kuruc.info