Németországban a velejéig romlott politikai legfelsőbb vezetés az ismert elkötelezettségű sajtó hathatós támogatásával egyszerűen szembemenetel a sáskahadtól a jövőjét, gazdaságát, kultúráját és tulajdonképpen a hazáját féltő népesség többségével. Legutóbb a Dortmund város jelképének számító U-torony tetején arabul is olvasható volt az "Isten hozott Dortmundban!" üdvözlet. Az Angela Merkel által elítélt és betiltásra szánt közösségi oldalak azonban felfedik az igazságot.

Az U-Torony Dortmundban
Dortmund város vezetése november 24-én egyedi ötlettel állt elő, kedveskedett a kontinenshódító sáskahadnak: a porosz nagyváros egyik jelképének számító U-Torony (U-Turm) felső részén villanyújságként, mozgóképszerűen hosszabb ideig futtatták jó nagy arab betűkkel az "Isten hozta Dortmundban!" migránsokat üdvözlő föliratot: Ahlán vá-szahlán fí Dortmund - اهلا وسهلا في دورتموند . A szívélyes üdvözletet persze németül is lehetett olvasni, de jóval kisebb méretű betűkkel megjelenítve. A dortmundi városvezetés elképzelése szerint az U-torony november 24-i föliratozása csak főpróba volt, mert ezentúl rendszeren megjelenítik a migránsimádó fölírást arab és német nyelven.
A dortmundi U-tornyot az elmúlt napokban - a háttérhatalom által rángatott más intézményekhez hasonlóan - a párizsi merénylet áldozataira való emlékezés címén megvilágították a francia trikolór színeivel. Megértjük az áldozatok hozzátartozóival megnyilvánuló együttérzést, csak azt nem vagyunk képesek fölfogni, hogy miért nem mutatott az álszent Nyugat, beleértve minket, magyarokat is, ugyanilyen rokonszenvet a Sínai-félsziget fölött szintén terroristák által fölrobbantott orosz repülőgép polgári áldozatainak hozzátartozói, Oroszország iránt. Pedig az orosz áldozatok száma kétszerese volt a párizsi merényletének.

Európát ostromlók a macedón határon
A kétes származású, ám ismert politikai múltú, keletnémet Angela Merkel szövetségi kancellár nem is olyan régen behívta, tárt karokkal fogadta a német és a keresztény Európa többi nemzetét letaroló sáskahadat, majd a párizsi merénylet után rögtön a franciák mellé állt, segítséget, az Iszlám Állam elleni háborúságot ígért. Csak azt "felejti el", hogy áttételesen neki is van része, felelőssége a párizsi tömegmészárlásban. Merkel most a német nép többségével szembemenetelve ki meri jelenteni, hogy a német légierő azért fogja bombázni az Iszlám Állam állásait, mert a németek még mindig jóvátétellel tartoznak a franciáknak. A második világháborús megszállás miatt...
Németország nagyon lassan, de ébredezik. Világhálós közösségi oldalak vették föl a küzdelmet az álszent, ön- és németgyűlölő, hazug sajtó (Lügenpresse) ellen. A hazafias, az esztelen méreteket öltő bevándorlást ellenző portálok a francia zászlós hisztéria ellensúlyozására az orosz zászló színeibe öltöztetett repülőgépet jelenítenek meg a profilképek helyén. A migránsáradatot ellenző Pegida BW - Bodensee pedig kitett egy videót, amelyen az látható, hogy miképpen ostromolják a macedón határt, pontosabban Európát afrikai négerek és a szintén nem frontországokból érkező észak-afrikai arabok.
Hering J. - Kuruc.info