Néhány nappal ezelőtt portálunkra is kikerült egy videó, amelyen az volt látható és hallható, hogy milyen jól mulatnak a puskaport nem nagyon szagolt, megrémült németeken a tűzijátékot rendező migránsok a kölni főpályaudvar előtti térségen. Mindenesetre a fősodratú hazug „német” média (Lügenpress) helyett elsőként a németországi közösségi portálokon lehetett hiteles beszámolókat olvasni a migránsok szilveszteri rémtetteiről. A szilveszteréjjel Berlinben is véghezvitt horror képeit láthatjuk a Paul Joseph Watson újságíró által kitett, valamelyik német tévéstáb készítette videón is.
A migránsok Berlinben is puskának, marokfegyvernek tűnő tárgyakkal tüzelnek, petárdákat hajigálnak szilveszter éjszakáján, s a német fővárosban lejátszódó jelenetek valamelyik háborús övezetre emlékeztetnek bennünket, írja magyarázatként a videót több hírportálra is kitett Paul Joseph Watson újságíró, majd a „német” sajtó által sokáig elhallgatott, de később is csak módjával adagolt eseményekről tudósítását így folytatja: „A videón a tűzijáték robbanásaitól megrémült asszonyok gyermekekkel, babakocsikkal menekülnek minden irányba”. Az egyértelműen nem európai kinézetű, arabos kiejtésű, robbantgató megszólalók közben a győzelmük jeleként viháncolva „V”-t formálnak az ujjukból. Igazuk van, ők győztek az ostoba európai keresztények fölött.
Zoom
Jelenlétük a Brandenburgi kapunál sem ért sokat (fotó: Berliner Zeitung)
Az itt látott képsorokhoz hozzá kell tennünk még azt a megjegyzést is: a rossz látási viszonyok között rögzített berlini videofelvételekből az nem derül ki, hogy a marokfegyvernek és a gépkarabélynak látszó eszközök között vajon volt-e valódi, tehát gyilkolásra alkalmas fegyver. Nemsokára kiderül.
Hering J. - Kuruc.info
Kapcsolódó: