Összesen 140 év börtönt kapott az a 12 fős férfitársaság, amely több alkalommal is megerőszakolt egy akkor 13 és 14 év közötti lányt Bradfordban - írja a The Independent cikke alapján a VS. Ők "tapintatból" nem rakták ki az elkövetők képeit, és nem írták ki a neveiket, nehogy még bevándorlóellenesebbekké váljanak ezek a szélsőséges magyarok - megtesszük hát mi.
Zoom
A tárgyalás alatt kiderült, hogy egy erőszakos drogdíler által szervezett eseményeken miként erőszakolták meg esetenként csoportosan és bántalmazták a lányt.
Zoom
Zail Ali, 8 év
Zoom
Jasszer Kabir, 20 év
A férfiak közül tizenegyet nemi erőszak, tizenkettedik társukat pedig szexuális cselekmény miatt tartóztattak le.
Zoom
Tauqeer Huszain, 18 év
Zoom
Nasir Khan, 13 év
Zoom
Sufyan Ziarab, 15 év
Az erőszaksorozat azután kezdődött, amikor a lány azt mondta egy drogdílernek, hogy a továbbiakban nem akar kábítószert szállítani neki. (Addig sem kellett volna...) Egy alkalommal összesen öten erőszakolták meg a 13 éves lányt.
Zoom
Saqib Júnisz, 13 év
Zoom
Mohamed Akram, 5 év
A bíró 3,5 és 20 év közötti büntetést szabott ki a férfiakra, mint mondta azért, mert "egy fiatal, sérülékeny lány" ellen tették.
Zoom
Khalid Mahmúd, 17 év
Zoom
Israr Ali, 3,5 év
Zoom
Huszein Sardar, 8 év
"A lány csak 13 vagy 14 éves volt, amikor önök ilyen szörnyű és kegyetlen szexuális tetteket követtek el ellene" - mondta a bíró.
Zoom
Faisal Khan, 13 év
Zoom
Bilal Ziarab, 12 év
(Képek: Metro.co.uk)