Bezár!
2021. április 15., csütörtök, Anasztázia, Tas, Nyeste napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Az amerikai hírszerzés csúcsvezetője a Kína jelentette "példátlan" fenyegetésre figyelmeztetett22:23 Ausztria is szívesen látná Bident és Putyint22:08 Mire jó a védettségi igazolvány? - Itt a Belügyminisztérium "válasza"21:53 Biden bejelentette az afganisztáni kivonulást21:39 Pakisztán betiltja a Franciaország ellen tüntető radikális iszlamista mozgalmat21:15 VIMOSZ: a vendéglátóhelyek készülnek a teraszok nyitására20:40 Előválasztási kódexet fogadtak el a moslékpártok: nem fogják firtatni egymás "nemi identitását" (!) és szexuális orientációját20:30 Több ország felfüggesztette a Johnson & Johnson-vakcina használatára vonatkozó terveit20:22 Ön szeretne cigány bandaháborút a környékére?20:02 Emberöléssel vádolják a szökni akaró négert véletlenül meglövő amerikai rendőrt19:52 Állambiztonsági törvényszék elé állítják a jordániai király ellen összeesküvőket19:36 A börtönből telefonálgatott és csalt ki csaknem kétmillió forintot egy bűnöző19:09 Lengyel egyházi szakértők: erkölcsileg kifogásolhatók az AstraZeneca és a Johnson&Johnson oltóanyagai18:57 Őstörténeti időrend (x)18:54 Késsel próbáltak kirabolni egy pénzszállítót Kőbányán
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Megalakult a németországi SZDSZ - az ötödik hadoszlop a Bundestagba igyekszik

Reklám

Német Demokraták Szövetsége néven politikai migránspárt alakult Németországban. A legfőbb alapító atyák elmondása szerint Németországban máris 5-15 millióra tehető azoknak a „török gyökerekkel rendelkező” német állampolgárságú személyeknek a száma, akik a legközelebbi szövetségi képviselőházi (Bundestag) választásokon a most megalakult pártra szavazhatnak. Szórólapjain az új párt a többi között azt hirdeti, hogy „Németország nem a vendégmunkások, hanem a migránsok országa” – olvasható a patriota.de hírportálon.
Zoom
A pártalapítás pillanatai Berlinben (balról: Remzi Aru elnök)
Berlinben 2016. június 26-án megalakult a Német Demokraták Szövetsége (Allianz Deutscher Demokraten – ADD) nevű migránspárt, amelynek török származású vezetősége a párt zászlaja alá várja az összes már német állampolgársággal rendelkező, illetve a nemrég érkezett és a jövőben érkező országhódítót. A három török származású pártalapító, Ramazan Akbas, Remzi Aru és Halil Ertem a sajtó képviselőinek elmondta: Az ADD-nek Németországban már most 5-15 millió potenciális választója lehet a legközelebbi szövetségi képviselőházi (Bundestag) választásokon. Németországban jelenleg 62 millió választásra jogosult állampolgár él, s úgy 70 százalékos részvétel esetén ez azt jelenti, hogy a következő Bundestag-választásokon 8-24,2 százalék adhatja le szavazatát az új migránspártra.
A következő törvényhozási periódusban pedig az ADD könnyen megelőzheti az utóbbi időkben a népszerűségéből sokat vesztett (éppen a migránspátyolgató politikája miatt – H. J.) Németország Szociáldemokrata Pártját (SPD), s ezzel az ország második politikai és parlamenti erejévé válhat. A pártalapító politikusok ezenkívül hangsúlyozták, hogy az ADD éppen olyan erős lehet majd a Bundestagban, mint amilyenné mostanra vált a bevándorlást ellenző Alternative für Deutschland (AfD). Az új migránspárt szórólapján alapkövetelésként szerepel: 1. „Az iszlám legyen Németország része!” 2. „Németország nem a vendégmunkásoké, hanem a migránsoké!” 3. „Választójogot a külföldieknek!” 4. „Teljes jogú tagságot Törökországnak az Európai Unióban!”
Zoom
Az új migránspárt egyik szórólapja
Közben a Németország fölötti kormányzásra törekvő, a németséget és a kereszténységet legyőzni készülő új párt a Facebook-oldalán megkezdte a tagtoborzást. Remzi Aru, az új párt elnöke Recep Tayyip Erdogan török elnök híve és politikájának elkötelezett támogatója, tehát egyértelműen iszlamista. Érik a gyümölcs, pontosabban lassan beérik Angela Merkel és a többi nemzetáruló „német” politikus bűnös politikájának a gyümölcse.
Hering J. - Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready