Izraelben érdekes jelenségnek lehetünk tanúi az elmúlt hónapokban, esztendőkben: izraeli katonák humanitárius segítséget nyújtanak a főleg Tel-Aviv déli kerületeiben tanyájukat felütő afrikai migránsok gyermekeinek, foglalkoznak, játszanak velük, miközben a zsidó lakosság retteg a gettószerű tömbökben élő, Izraelből távozni csak komoly „zsebpénz” fejében távozni hajlandó, szexuális erőszakot gyakran elkövető fiatal négerektől. Ávigdor Lieberman, a hadügyi tárca nemrégiben kinevezett vezetője most véget vetett ennek a fura, sokak szerint a másutt (például a Gázai övezetben) elkövetett bűneik miatt kompenzálási szándékkal művelt cselekedetnek – írja a Jediot Áháronot.
Zoom
Izraeli katonalány migránsgyermekkel (fotó: Fb)
Ávigdor Lieberman, a hadügyi tárca élére nemrégiben kinevezett (a biztonság kedvéért eddig ezt a posztot is Bibi Netanjáhu töltötte be – H. J.) nem nagyon törődik az izraeli migránssimogatók véleményével, mert a minap utasítást adott arra, hogy az izraeli katonák azonnal szüntessék be az Izraelbe illegálisan érkezett afrikai migránsok gyermekeinek önkéntességi alapon nyújtott humanitárius segítséget, ne játszanak velük, ne etessék, ne kísérgessék őket.
Zoom
Katonák a játszótéren migránsgyerekekkel (fotó: Fb)
A Szudánon, Egyiptomon és az utóbbi országhoz tartozó Sínai-félszigeten keresztül elsősorban Szomáliából, Etiópiából, Dél-Szudánból és Eritreából Izraelbe beszivárgó néger migránsok leginkább Tel-Aviv déli kerületeiben ütötték föl a tanyájukat, miközben a fiatal férfiak rettegésben tartják, rendszeresen megerőszakolják az izraeli nőket, sokszor még a 80-90 éveseket is... Az izraeli kormány igyekszik „lefizetéssel” megszabadulni a hívatlan fekáktól, ami legtöbbször eredményre is vezet, ám a baj csak az, hogy a korábban áthatolhatatlannak hitt, az egyiptomi-izraeli határon fölhúzott „biztonsági kerítés” ellenére állandóan újabb és újabb néger beszivárgók érkeznek a Sínai-félsziget felől a ígéret földjére. Tel-Avivban pedig rendszeres tüntetések vannak a migránsok jelenléte ellen, pontosabban az eltávolításukat követelve.
Zoom
Katonalányok migránsgyermekekkel (fotó: Fb)
Lieberman hadügyminiszter most arra lett figyelmes, hogy a szerinte túl sok szabadidővel rendelkező izraeli katonák, nők és férfiak egyaránt, Tel-Aviv Sápírá nevű negyedében bejárnak az óvodákba, játszóterekre, az illegális migránsok tanyáira és játszadoznak, szelfiznek a migránsok gyermekeivel. Az egyik közösségi portálra kitett fényképeken Lieberman azt is láthatta, hogy még az izraeli hadsereg felderítő katonái is rész vesznek ebben a tevékenységben. Lieberman erre aztán megelégelte az izraeli katonák önkéntes jótékonyságát, s utasította Gádi Eisenkut vezérkari főnököt, hogy azonnal vessen véget ennek az áldatlan állapotnak. „Ha a katonáknak túl sok szabadideje van, akkor segítsenek inkább a holokauszt-túlélőknek és a gazdaságilag rászorulóknak”, tette hozzá magyarázatképpen a hadügyminiszter.
Zoom
„Bibi, mi az irániaktól nem félünk, de a szudániaktól igen” - olvasható egy transzparensen Tel-Avivban (fotó: israeliweek.com)
Hering J. - Kuruc.info