2016. augusztus 27-én az USA észak-északnyugati államában, Wyomingban lévő Gillette-ben a Wyoming az iszlám ellen – amerikaiak egy biztonságos Wyomingért csoport tüntetést tartott “Tiltsák be az iszlámot Wyomingban” címmel. Ennek keretében szó volt arról, hogy az iszlám összeegyeztethetetlen az amerikai jogrenddel, valamint sor került a Korán elégetésére is.
Zoom
(Illusztráció)
A magyar olvasó elsőre talán azt mondhatná, hogy miért kellene, hogy ez érdekelje. Nos, az eseményt megvizsgálva ugyanazokat a jeleket vehetjük észre, mint amelyeket az európai nagyvárosokban már tapasztalhattunk. Nézzük meg ezeket, és tanuljunk belőlük!
Először is, a muszlimoknak az iszlámot terjeszteniük kell, majd uralkodó helyzetbe kell hozniuk. A Korán több helyen (2:218; 8:72,74,75; 16:41; 16:110) utal azokra a hívőkre, akik Allah ügyében emigráltak, Allah útján keményen küzdöttek, és ezért elnyerték jutalmukat. A Korán 4:100 azoknak a hívőknek, akik Allah ügyében emigrálnak és eközben a halál úrrá lesz rajtuk, megígéri, hogy a megjutalmazásuk bizonyosan Allahra hárul.
Nyugaton először a milliós metropoliszokban nőtt meg a muszlimok száma, azonban az utóbbi időben az tapasztalható, hogy egyre inkább terjeszkednek a kisebb települések felé is: először megjelenik egy-két muszlim letelepülő, majd egy mecset, majd újabb és újabb letelepülők, akiknek második-harmadik-sokadik mecset épül…
Gillette egy csupán 30 000 fős város a prérin, mégis megjelentek ott a muszlimok. 2015 decemberében megnyílt az első mecset is, nem kis bosszúságot okozva azoknak a helyi amerikaiaknak, akik nem ültek fel a multikulturalizmus szivárványos-egyszarvús meséjének.
Zoom
Ahogyan a muszlimok a prérin lévő városba el tudtak jutni, miért ne tudnának eljutni mondjuk Mosonmagyaróvárra, Szekszárdra, Gyulára vagy Hajdúböszörménybe?
Másodszor, azonnal megszólalt egy kollaboráns bürokrata, jelen esetben a város szóvivője. Elmondta, hogy Gillette nem ilyen (értsd: nem „gyűlölködő”, mint a tüntetők), hanem egy üdvözlő és befogadó közösség.
Harmadszor, megjelentek a hasznos idióta ellentüntetők. Olyan táblákat tartottak fel, melyeken békejelvény is volt, valamint ilyen feliratok: „Csak a szeretet fogja enyhíti a félelmedet, nem a gyűlölet”, „A sokszínűség számít”, „Szolidaritásképpen kiállok a szomszédjaimért”.
Zoom
Zoom
A televíziós felvételen kívül még itt látható több kép a hasznos idiótákról, ahogyan például ilyen táblákat tartanak: „Ne gyűlöld, amit nem értesz”, „Szeressük egymást”, „Szeretet, béke, barátság”, „Hagyjátok abba a gyűlölködést”, „Nincs helye gyűlöletnek az én államomban”, „Az én Wyomingom mindenkit szívesen fogad” stb.
Valószínűleg a „Ne gyűlöld, amit nem értesz” felirat mutatja be a legjobban a hasznos idiótákat. A tapasztalat ugyanis az, hogy ezek olyan emberek szoktak lenni, akik ugyan ki nem nyitották a Koránt, a hadiszokat, az Az utazó támaszát vagy egyéb muszlim írásokat, azaz fogalmuk sincs az iszlámról, ennek ellenére másokat akarnak leckéztetni.
Negyedszer, felbukkant egy muszlim, aki szemrebbenés nélkül hazudott az iszlámról.
Arról beszélt az iszlámellenes tüntetőknek, hogy nincs okuk arra, hogy gyűlölet legyen a szívükben; hogy szeressenek mindenkit; hogy élvezzék mindenki társaságát; hogy köszönjenek másoknak; hogy ne legyen gyűlöletük.
Eltekintek a tételes felsorolástól, ezért csak néhány kinyilatkoztatást idézek, melyek cáfolják a fentieket:
- Allah nem szereti a hitetleneket (Korán 30:45);
- a zsidók, keresztények, pogányok a leghitványabb teremtmények (Korán 98:6);
- Mohamed Allah küldötte, akik vele vannak, irgalmasak egymással, de kegyetlenek a hitetlenekkel (Korán 48:29);
- zsidóval, kereszténnyel barátkozni tilos (Korán 5:51), kivéve, ha a muszlimok be akarják őket csapni (Korán 3:28);
- a hitetleneket terrorizálni kell, mert Allahhoz másokat társítanak, így nem hisznek Allah egyetlen voltában (Korán 3:151);
- a zsidókat, keresztényeket le kell igázni, mert nem hisznek Allahban és Mohamedben, „védelmi pénz” fizetésére kell őket kényszeríteni, valamint meg kell őket alázni (9:29);
- mindenki mást meg kell ölni, kivéve, ha áttérnek az iszlámra (Korán 9:5).
Ezután Frank Jorge, a tüntetés szervezője feltette azt a kérdést, ami minden muszlimnak igen kínos: „A próféta feleségül vett egy hatéves lányt?” Erre a muszlim azt hazudta: „Nem! Nem tudom, hogy Ön hol hallja ezt a dolgot.”
Több hadiszban (Mohamed próféta tanításai és cselekedetei) szerepel, hogy a kb. 50 éves Mohamed a 6 éves Aishát feleségül vette, és amikor a lány 9 éves lett, elhálták a házasságot (pl. Sahih al-Bukhari 3896, Sahih al-Bukhari 5158, Sunan Abu Dawud 2116).
Mivel Mohamed próféta minden muszlim megkérdőjelezhetetlen példaképe, ezért amit tett, az a saría (iszlám jogrend) részét képezi, törvényes és követendő. Tetteit megkérdőjelezni súlyos bűncselekmény, amiért halálbüntetés jár.
Olvassunk utána és terjesszük!
Mint mindig, most is arra kérem Önt, az olvasót, hogy világosítsa fel rokonait és ismerőseit, különös tekintettel az Egyesült Államokban élőket, valamint a gyerekeket és az unokákat.
Figyelembe véve, hogy a számítógép és az internet a fejlett világban teljességgel elterjedt, és hogy az iszlám írásai az interneten bárki számára angol nyelven, ingyenesen elérhetők, senki nem hivatkozhat arra, hogy ő ezekről a dolgokról nem tudott. A csak magyarul beszélők sem élhetnek ezzel a kifogással, mert a Kuruc.info lehetőséget ad a téma tanulmányozására.
A kifogások kora lejárt - az információ mindenkinek ott van az ujja előtt.
Hidra - Kuruc.info
Forrás:
Quran burned at Anti-Islam rally in Gillette
By Ray Bogan Posted: Mon 2:18 PM, Aug 29, 2016