2017. december 17., vasárnap, Lázár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:57 Egyiptom ENSZ-határozattal tenné semmissé a zsidóseggnyaló Trump-döntést - valószínűleg elbukik majd Washington vétóján21:33 Szépen vagyunk: az ún. zsidómentők képviselték a lengyel identitás lényegét a zsidó gyökereivel büszkélkedő új lengyel miniszterelnök szerint20:58 Holttestet találtak a tűzoltók egy kiégett családi házban Zalaszentbalázson20:24 A filoszemita "szélsőjobb" konferenciázott Prágában20:08 Tegnap az ávó, ma az ÁSZ - Jobbik vs. Liberális(ok) a KO-ban19:33 Az Iszlám Állam által kivégzett jazidik tömegsírjaira bukkantak Irakban19:06 Afrikává változott az örök város: ismét lakást, segélyt és egyéb csekélységeket követeltek a négerek Rómában18:50 Áradnak a folyók Kárpátalján18:26 Kurz és Strache megegyezett: koalíciós megállapodást kötött a nevében konzervatív ÖVP és az egykor radikális FPÖ18:15 Harvey Weinstein feketelistára tette az őt visszautasító színésznőket17:53 Ez a négy kis cigánygyerek támadt egy férfira a 70-es trolibuszon17:00 A líbiai parti őrség több mint 250 migránst emelt ki a tengerből16:32 Tragédiák sorozata egy év alatt: császáruk után a királyukat is eltemették a románok 15:43 A mérhetetlen párt kiskopasza lesz Rogán utódja15:28 A palesztinok természetesen elutasítják, hogy a jeruzsálemi Siratófal izraeli ellenőrzés alatt maradjon
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra :: :: Hozzászólások

"Juden raus!" - üzenték ortodox zsidó üzleteknek és az izraeli konzulátusnak New Yorkban

A zsidókat kiebrudalnák, míg a négerek és a buzeránsok pokolbeli megégetését szorgalmazzák azok az amerikaiak, akik a mostani zsidó nagyünnepek idején a Harmadik Birodalom zászlójával ékesített szórólapot küldtek ortodox zsidó üzleteknek és az amerikai nagyvárosban működő izraeli konzulátusnak – adta hírül a Divvuáh Risoni című izraeli hírportál.
Donald Trump elnök egyik választási jelmondatát is megemlítve New York városában kilenc ortodox zsidó üzlet és az ott működő izraeli konzulátus az őszi zsidó nagyünnepek alkalmából a következő angol és német vegyes nyelvű üzenetet kapta:
Tegyük ismét naggyá Amerikát! Zsidók kifelé! A négereknek és a buzeránsoknak a pokol tűzén kell megégniük. A keresztény azonosságtudat visszatért.
A „szórólapozásról” szóló hírt leközlő izraeli nacionalista Divvuáh Risoni hírportál érdekességképpen megjegyzi, hogy az „értesítést” kapó kilenc New York-i ortodox zsidó üzlet között van az Izrael állam létét tagadó, a cionizmust elutasító szatmári haszidok működtette mészárszék is.
H. J. – Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready