A zsidókat kiebrudalnák, míg a négerek és a buzeránsok pokolbeli megégetését szorgalmazzák azok az amerikaiak, akik a mostani zsidó nagyünnepek idején a Harmadik Birodalom zászlójával ékesített szórólapot küldtek ortodox zsidó üzleteknek és az amerikai nagyvárosban működő izraeli konzulátusnak – adta hírül a Divvuáh Risoni című izraeli hírportál.
Donald Trump elnök egyik választási jelmondatát is megemlítve New York városában kilenc ortodox zsidó üzlet és az ott működő izraeli konzulátus az őszi zsidó nagyünnepek alkalmából a következő angol és német vegyes nyelvű üzenetet kapta:
Tegyük ismét naggyá Amerikát! Zsidók kifelé! A négereknek és a buzeránsoknak a pokol tűzén kell megégniük. A keresztény azonosságtudat visszatért.
A „szórólapozásról” szóló hírt leközlő izraeli nacionalista Divvuáh Risoni hírportál érdekességképpen megjegyzi, hogy az „értesítést” kapó kilenc New York-i ortodox zsidó üzlet között van az Izrael állam létét tagadó, a cionizmust elutasító szatmári haszidok működtette mészárszék is.
H. J. – Kuruc.info