Alább olvasható a Tag24 cikkének fordítása:
Még csak 12 éves! Egy fiú állítólag szexuálisan zaklatott egy 26 éves nőt
Egy diák egy 26 éves nőt tapizott és csókolt meg Bad Sodenben? 
Bad Soden. Egész egyszerűen hihetetlen, amit egy 26 éves nőnek szombat este [2018. 7. 14-én] nyilvánvalóan át kellett élnie! Egy tizenkét éves fiú állítólag egy parkoló közepén molesztálta! 
Zoom
Nem, ez nem egy rossz tréfa: amikor a fiatal nő az autója előtt állt, egy tizenkét éves eritreai kerékpárjával mellette haladt el… és belecsípett a hátsójába, számolt be a rendőrség. 
Ez utóbbi először nem tudta ezt felfogni, tévedésre vagy balul sikeredett lopásra gyanakodott. 
Rövid idővel később a fiú ismét a nő autója mellett haladt el, aki időközben már járművében ült. A fiú állítólag váratlanul megkérdezte, hogy az érintés fájt-e. 
Teljesen felbosszantván, a nő megpróbált nem foglalkozni a kérdéssel. A tizenkét éves azonban nyilvánvalóan nem hagyta magát olyan könnyen lerázni. Állítólag betolta a 26 évest az autójába, ráfeküdt és a száján megcsókolta! 
Ezt követően a fiú kerékpárjával elmenekült, azonban egy arra közeledő rendőrjárőr meg tudta állítani. Amint a rendőrség a TAG24-nek megerősítette, a nyomozás következtében a fiú személyi adataiból megerősítést nyert, hogy ez utóbbi csak tizenkét éves. 
Ijesztő módon csupán egy nappal előtte, pénteken egy hasonló támadásra került sor Bad Sodenben. Annál egy fiú egy 27 éves kocogó nővel szemben lépett fel támadóan. A tettes itt is kerékpárral volt úton. A rendőrség szerint a támadó a nőre csimpaszkodott, és megpróbálta a földre rántani. Közben a mellét és intim területét tapizta. 
A felkavaró dolog: a fiú a leírásban a tizenkét éves eritreaihoz hasonlít, aki a fiatal nőnek szombat este a parkolóban állítólag nekirontott. Jelenleg a rendőrség ellenőrzi, hogy fennáll-e összefüggés a két eset között. 
A rendőrség most tanúkat keres, akik egy vagy több tettet megfigyeltek, vagy akár maguk is a 12 éves áldozatává váltak. A tippadók a 0619220790-es telefonszámon tudnak jelentkezni. 
(Hidra - Kuruc.info)