Egy Miene Waziri nevű, afganisztáni szülők gyermekeként már Németországban született nő 2018. december 29-én, két nappal az újesztendő beköszöntése előtt, illetve a Drezda és más német városok polgári lakossága elleni angolszász terrorbombázások évfordulójának közeledtén a Twitteren fordult jókívánsággal a kenyéradóihoz, kikupálóihoz, a német néphez: „Azt szeretném, ha a második világháborúban Németországot teljesen szétbombázták volna. Ez az ország ugyanis nem érdemel létjogosultságot”.
Zoom
Miene Waziri, a hálás füstös
Miene Waziri, a jelenleg húszéves füstös La Pensadora (A Gondolkodó) spanyol nyelvű tweet-néven csiripelte be újévi üdvözletét a német népnek.
Zoom
Köszönet a német népnek a kikupálásért
Emlékeztetőül megjegyezzük, hogy a második világháború utolsó éveiben az angolszász szövetségesek légiereje a legtöbb német nagyváros polgári lakossága ellen szándékos népirtó támadást intézett. A leghírhedtebb az Arthur Harris légi marsall nevéhez köthető Drezda elleni gyújtóbombás támadás volt, amelynek során 1945. február 13-14-15-én a Brit Királyi Légierő és az USAF (Egyesült Államok Légiereje) együttesen mintegy 650 ezer bombát dobtak le a szász fővárosra. Német becslések szerint csak Drezda városában az említett három nap alatt körülbelül 300 ezer polgári személy vált az aljas támadás áldozatává. Vannak azonban olyanok is, akik 600 ezer polgári halálos áldozatról beszélnek.
Zoom
Vasúti sínekre halmozott áldozatok elégetés előtt Drezdában, 1945 februárjában
Visszatérve az egész Németország elpusztítását vizionáló, és kívánó jött-menthez, róla azt kell tudnunk, hogy a most 20 éves, már Németországban született nő édesapja, Wahidulláh Waziri 1983-ban, míg az édesanyja, Masz’udá Waziri 1990-ben menekült el Afganisztánból Pakisztánon keresztül Németországba. A szülőket a németek tisztességgel befogadták, menedéket, teljes ellátást, munkalehetőséget kaptak. Később három gyermekük született, köztük az egész Németország kiirtását kívánó Miene Waziri. A kitaníttatott, kikupált Miene Waziri az elmúlt években a hazaáruló Die Grünen (A Zöldek) nevű párt ifjúsági szervezetének, a Die Grüne Jugend-nek (A Zöld Ifjúság) Schleswig-Holstein tartományi szóvivője lett. Megemlítjük, hogy az öngyűlölő A Zöldek párt egyik hírhedt figurája a budakeszi szülők gyermeke, az obsitos anarchista, terrorista, Joschka Fischer volt, aki egykor egészen a külügyminiszterségig vitte.
Miene Waziri jelenleg már férjezett, s továbbra is A Zöldek politikusaként a Mainzi Egyetem Ifjúsági Parlamentjének szóvivője. Miután a Twitteren közzétette a Németország elpusztítását kívánó újévi jókívánságát, a füstös ribanc a megbánás helyett a felháborodott kommentek olvastán még rá is tett egy lapáttal, amikor a többi között ezt írta: „Nur ein nicht existenses Deutschland ist ein gutes Deutschland.” (Csak egy nem létező Németország a jó Németország.)
Zoom
A „zöld” cigányasszony három csiripelése
Mi erre, s a Németországban nap mind nap végbemenő hasonló esetekre, megnyilvánulásokra a Muttival együtt csak annyit mondhatunk: Willkommen! Ja, és kíváncsian várjuk, hogy meddig tart még az épeszű németek birkatürelme.
Hering J. – Kuruc.info