2020. január 20., hétfő, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:20 Még a végén ráébred az EU-vezetés, hogy a palesztinoknak is vannak emberi jogaik13:03 Felmenthetik a férfit, aki meg akarta ölni szüleit12:41 Dróntámadást hajtottak végre egy orosz bázis ellen Szíriában12:27 Vádat emeltek tömegszerencsétlenség okozása miatt egy metróvezető és egy forgalomirányító ellen12:11 Kína betiltja az egyszer használatos műanyagokat11:46 Az most a téma Amerikában, milyen mintájú egyenruhában kellene "rejtőzködni" az űrben11:19 "Nem vagyunk egyek" - Zsindex-alapító mutatja meg, miért teljesen fölösleges a Pokorni-félék alázkodása a bosszú népe előtt10:25 2015 óta 100 milliárdot költött propagandára a kormány10:03 Tucatjával nyithattak illegális hoteleket Budapesten09:40 Ausztrália: tűzvész közben jég- és porvihar09:11 Fekete-Győr máris szívesen megszabadulna a ballib versenytársaktól - csak Gyurcsányt tartaná meg08:41 Kényszerszabadságra küldték a Fehér Ház európai és orosz kérdésekkel foglalkozó tanácsadóját08:27 Lezajlottak az időközi választások07:46 Csaknem háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a hét végén07:31 Gerinctelen, bárhol átfér és jól rejtőzködik - állítólag a polipokról mintázták ezt a robotot
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Antifák sírkeresztet helyeztek egy AfD-s politikus orvosi rendelője elé - az elhalálozási dátumát is ráírták

Reklám

Dr. Christina Baum képviselő az Alternatíva Németországnak (AfD) színeiben Baden-Württemberg tartományi parlamentjében (Landtag), miközben férjével együtt fogorvosként dolgozik. Közös rendelőjük előtt ma reggel egy fakeresztet találtak, amelyre antifa aljaemberek a hölgy elhalálozásának a dátumát is ráírták. Érdekes módon az antifákkal szemben általában megértő „német” Lügenpresse (hazug sajtó) a sírkeresztről egyelőre ezúttal is hallgat – írja az AfD-politikus Fb-oldalára hivatkozva a journalistenwatch.com német hírportál.
Zoom
Sírkereszt - elhalálozási dátummal (fotó: Fb)
Dr. Christina Baum 2016 óta az AfD képviselője Baden-Württemberg tartományi parlamentjében. A 2017 decemberében, a Rajna-vidék–Pfalz tartománybeli Kandel városban meggyilkolt 15 éves Mia Valentin nevű lány tragédiája után egyik kezdeményezője lett a „Kandel ist überall!!” (Kandel mindenütt előfordulhat!!) elnevezésű, egész Németországra kiterjedő utcai tiltakozásoknak. Mint ismert, egy ’Ábdul Mobin Dávodzái nevű „kiskorú” afganisztáni sáska a 15 éves német lány meggyilkolásáért – mivel az elkövetéskor még „kiskorú” volt – mindössze nyolc és fél év börtönbüntetést kapott.
Zoom
A „Kandel ist überall” tüntetés - középütt Christina Baum (fotó: Jens Volle)
A magukat antifáknak nevező genetikai selejtek a Baum házaspár Lauda-Königshofen városkában (Baden-Württemberg) levő fogorvosi rendelőjénél ma éjszaka elhelyezett fakeresztre a többi között ezt írták: „Náci kurva, Baum – Meghalt 2019. december 31-én - Nyugodjék békétlenségben!”. A hivatkozott portál a hírhez fűzve megjegyzi: miközben Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter „a jobboldal elleni küzdelem” fokozására hívja föl a közvélemény figyelmét, a „korábban” antifa szervezeti tag Lars Klingbeil, jelenleg Németország Szociáldemokrata Pártjának főtitkára pedig a Twitterén azt csiripeli, hogy a házaspár orvosi rendelőjének bejáratánál szerdán reggel ismeretlenek elhelyeztek egy fakeresztet.
Zoom
Az antifa csürhe szemében valószínűleg gerenda Christina Baum hitvallása is:
A Haza – meghitt élettér, ahol a gyökereink vannak, s amely az önazonosságunkat, védelmünket és a biztonságunkat adja.
Dr. Christina Baum a fakeresztről kitett fénykép alá a közösségi oldalán csupán ennyit írt: „Ma korán reggel a rendelőnk előtt!! Politikai ellenfeleink gyűlöletének a gyümölcse.”
H. J. – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready