Bezár!
2020. augusztus 8., szombat, László, Zádor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:40 "Sikeres vértanúműveletet" hajtottak végre Mogadishuban17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)16:59 Lassan az egész Székelyföldön is kötelező lesz a zsúfolt kültéren a maszkviselés16:43 Aláírást gyűjt a Mi Hazánk a Karácsony Gergely-i autósüldözés ellen16:25 Ukrajna és a Krím közé állhat a koronavírus is16:07 Kezdődik a parlagfűszezon15:48 Tovább nőtt a napi esetszám Csehországban15:32 Ökológiai vészhelyzetet hirdettek Mauritiuson a zátonyra futott japán hajó miatt15:17 Gőzerővel irtják az esőerdőket Brazíliában, de az alelnök ebben is talált valami biztatót15:05 Robbanás áldozata lett a holland nagykövetné is - Közel félszáz embert még keresnek Bejrútban14:53 Repült a Nehéz Kő árbevétele a csillagos égig14:13 Visszanyalt a chicagói fagyi13:58 Ha humanisták lennénk, ilyen KFC-be vezető összkomfortos alagutat ásnánk az illegálisoknak a gúnyhatáron13:40 A japánmaszk az új spanyolviasz - evés közben is használható csúcstechnika13:23 Városi gyűlést bombázott le a szaúdi vezetésű koalíció Jemenben
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Antifák sírkeresztet helyeztek egy AfD-s politikus orvosi rendelője elé - az elhalálozási dátumát is ráírták

Reklám

Dr. Christina Baum képviselő az Alternatíva Németországnak (AfD) színeiben Baden-Württemberg tartományi parlamentjében (Landtag), miközben férjével együtt fogorvosként dolgozik. Közös rendelőjük előtt ma reggel egy fakeresztet találtak, amelyre antifa aljaemberek a hölgy elhalálozásának a dátumát is ráírták. Érdekes módon az antifákkal szemben általában megértő „német” Lügenpresse (hazug sajtó) a sírkeresztről egyelőre ezúttal is hallgat – írja az AfD-politikus Fb-oldalára hivatkozva a journalistenwatch.com német hírportál.
Zoom
Sírkereszt - elhalálozási dátummal (fotó: Fb)
Dr. Christina Baum 2016 óta az AfD képviselője Baden-Württemberg tartományi parlamentjében. A 2017 decemberében, a Rajna-vidék–Pfalz tartománybeli Kandel városban meggyilkolt 15 éves Mia Valentin nevű lány tragédiája után egyik kezdeményezője lett a „Kandel ist überall!!” (Kandel mindenütt előfordulhat!!) elnevezésű, egész Németországra kiterjedő utcai tiltakozásoknak. Mint ismert, egy ’Ábdul Mobin Dávodzái nevű „kiskorú” afganisztáni sáska a 15 éves német lány meggyilkolásáért – mivel az elkövetéskor még „kiskorú” volt – mindössze nyolc és fél év börtönbüntetést kapott.
Zoom
A „Kandel ist überall” tüntetés - középütt Christina Baum (fotó: Jens Volle)
A magukat antifáknak nevező genetikai selejtek a Baum házaspár Lauda-Königshofen városkában (Baden-Württemberg) levő fogorvosi rendelőjénél ma éjszaka elhelyezett fakeresztre a többi között ezt írták: „Náci kurva, Baum – Meghalt 2019. december 31-én - Nyugodjék békétlenségben!”. A hivatkozott portál a hírhez fűzve megjegyzi: miközben Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter „a jobboldal elleni küzdelem” fokozására hívja föl a közvélemény figyelmét, a „korábban” antifa szervezeti tag Lars Klingbeil, jelenleg Németország Szociáldemokrata Pártjának főtitkára pedig a Twitterén azt csiripeli, hogy a házaspár orvosi rendelőjének bejáratánál szerdán reggel ismeretlenek elhelyeztek egy fakeresztet.
Zoom
Az antifa csürhe szemében valószínűleg gerenda Christina Baum hitvallása is:
A Haza – meghitt élettér, ahol a gyökereink vannak, s amely az önazonosságunkat, védelmünket és a biztonságunkat adja.
Dr. Christina Baum a fakeresztről kitett fénykép alá a közösségi oldalán csupán ennyit írt: „Ma korán reggel a rendelőnk előtt!! Politikai ellenfeleink gyűlöletének a gyümölcse.”
H. J. – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready