Bezár!
2021. január 27., szerda, Botár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:21 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról (II./1.)18:04 Nem engedik beszélni a WHO szakértőivel a kínai áldozatok hozzátartozóit17:44 "Megvédjük őket" - a Mi Hazánk vendéglátósok jelentkezését várja17:30 2021-ig kellett várni, de végre Luxemburgból is csurran-cseppen egy kis kárpótlás a "túlélőknek"17:10 Az orosz parlament ratifikálta az Új START-szerződés meghosszabbítását16:47 MÖM: elég volt a lezárásokból!16:26 Mintegy ezerkétszáz éves kard került elő Zala megyében15:46 Ökölpacsi antimagyar szektás rabbikkal - Áder egészen a zsinagógáig ment egy kis alázkodásra15:26 Mégsem csak dögunalom a mai emléknap (is): saját rajongói zsidózzák a holokausztozó Jakabot14:55 Müller: az oltásmennyiség függvénye a nyitás14:33 Szijjártó megint elmondta Kijevben, mennyi mindennel kedveskedünk nekik - és ezúttal sem ért el semmit ezzel14:17 A csehek többsége állítólag most már beoltatná magát13:31 Bill Gates nem örül a "koronás népszerűségnek"13:04 Így néz ki egy németországi Covid-láger - februárban nyitja meg kapuit12:26 Brit elmebaj: a színes csőcseléket eltartják, a dolgozó EU-s állampolgároknak fizetnek, hogy lelépjenek
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

A kongresszusi tilalom ellenére folytatódik az amerikai csapatkivonás Afganisztánból

Reklám

Az Egyesült Államok a kongresszusi tilalom ellenére tovább folytatja afganisztáni csapatai kivonását, az amerikai védelmi minisztérium hétfői közlése szerint eddig ugyanis nem kaptak erre vonatkozóan új parancsot.
"Eddig nem adtak ki új parancsokat, amelyek kihatással volnának a feltételekhez kötött csapatkivonásra" - derül ki a Pentagon Reuters hírügynökség megkeresésére adott válaszából.
Az amerikai kongresszus egyik tanácsadója lehetséges jogsértésről beszélt ezzel összefüggésben. A csapatkivonást Donald Trump amerikai elnök rendelte el a konfliktus sújtotta országból, de számos demokrata és republikánus párti képviselő is ellenzi ezt. Az éves védelmi költségvetési törvény decemberi elfogadásával ezért a kongresszus átfogó helyzetelemzést rendelt el a többi között a csapatkivonás lehetséges hatásait illetően, mielőtt azt végre lehetne hajtani.
A Pentagon tájékoztatása szerint Irakban is a terveknek megfelelően alakul az amerikai katonák Trump által elrendelt kivonása.
Trump november közepén részleges csapatkivonást rendelt el Afganisztánból és Irakból, az Egyesült Államok január 15-ig 2500-2500 főre csökkenti a két országban állomásozó katonái létszámát. Az amerikai védelmi minisztérium nem közölte, hogy jelenleg hány katona tartózkodik az egyes országokban.
(MTI)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready