72 éves korában meghalt Michael Knape, a berlini rendőrség korábbi főnöke, akit csak neonácivadásznak, illetve kemény kutyának hívtak. A karma néha szimbolikus pillanatokban üt vissza: pont azon a napon halt meg, amikor a ZOG támadást indított a Hammerskins Deutschland ellen. A németországi liberális (és kohnzervatív) judeokrata Lügenpresse természetesen mélyen gyászolja és "életművét" magasztalja.
Zoom
Michael Knape egész életében az Alaptörvény "értékeiért" és a "neonácik" ellen küzdött. Knape 1970-ben csatlakozott Nyugat-Berlin rendőrségéhez. A berlini hatóságoknál karriert futott be: vezette a rohamrendőrséget, később osztályvezető lett, majd a rendőrakadémián mosta az ifjak agyát, s csöpögtette beléjük címzetes professzorként a toxikus germanofóbiát.
Knape szakterülete a "neonáci" csoportok voltak: ahol keresztbe kellett tenni a hazafiaknak, ő ott volt. Korábban az egykori Landser zenekar énekese, Michael Regener (Lunikoff) egy dallal is megemlékezett a berlini főrendőr cseppet sem pozitív tevékenységéről. Knape próbált a törvény minden eszközével küzdeni a hazafiak ellen, igyekezett megtalálni a jogban meglévő legapróbb kiskapukat is, hogy ártani tudjon a nacionalistáknak. Sokszor a törvényesség határát súrolva szolgálta a judeokráciát, ezért is bálványozza annyira a "demokratikus" németországi sajtó. Rendszeresen zaklatta, gáncsolta a szélsőjobboldal minden résztvevőjét: legyen az Hammerskins-koncert vagy az NPD politikusa. A hazafias politikusoknak, aktivistáknak elég volt egy rossz mondat - mondjuk egy félmondat Göbbelstől - s a törvényszéken találták magukat. Mondjuk ez ma sincs másként.
Knape sokszor a végtelenül kicsinyes szemétkedésektől sem riadt vissza: volt olyan koncert, ahol levetette a skinheadekkel a bakancsokat, mert az a "közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek" számít, legalábbis a filoszemita rendőr szerint.
Rendőrségi karrierje végén az Szabaddemokrata Párt (FDP) parlamenti csoportjának tanácsadójaként szolgálta tovább gazdáit. Önéletrajzi könyvet is írt, melynek címe: Null Toleranz: Mein Kampf gegen Nazis, Rocker, Hooligans (Tolerancia nélkül: Harcom a nácik, a rockerek és a huligánok ellen). Knape mottója a következő volt:
Nincs szélsőjobboldali rendezvény rendőrségi razzia nélkül.
Egy 2005-ös cikkben így áradoznak róla a hasonszőrű hazaárulók:
Michael Knape berlini rendőrigazgató minden lehetőséget megragad, hogy megmutassa a neonáciknak a határokat. Nincs náci ünnepség, nincs náci demonstráció Berlinben, ahol egy nagy rendőri erő ne kényszerítené őket könyörtelenül a törvény és a rend betartására. Ő az, aki elrontja a jobboldal szórakozását. Megnyugtató tudni, hogy a demokratikus reflexek még mindig működnek.
A németgyűlölő FDP politikusa, Marcel Luthe így áradozott a német nemzet ellenségéről: „messze a legelkötelezettebb harcos az Alaptörvény értékeiért, akit volt szerencsém megismerni”. Knape feljutott „a rendőrség szinte minden pozíciójába, alulról a teljesítmény, a kemény munka és a tiszta akarat révén”. Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy leginkább a zsidó érdekek maradéktalan kiszolgálásával.
Stephan Weh, a Berlini Rendőrszakszervezet (GdP) regionális vezetője Knapét „következetes és innovatív rendőri vezetőként” méltatta. Vele a rendőrség „egy igazán egyedi embert veszített el, aki nemcsak a neonácik elleni harcot emelte teljesen más szintre, hanem számos hadműveleti taktikát is kialakított” – folytatta Weh.
A sajtó az "érdemei" mellett természetesen nem felejti el megemlíteni, hogy Knape milyen szörnyű atrocitásokat volt kénytelen elszenvedni a "neonácik" részéről: megemlítik, hogy korábban lakókörnyezetében plakátokat tettek a fotójával, melyen ez ált: "Tudjuk, hogy hol laksz." Természetesen további "elviselhetetlen" zaklatásokat is ki kellett állnia a "kemény kutyának": egy éjjel felhívták, és azt mondták neki a telefonba: "Baszd meg, te zsidó!"
A Der Dritte Weg (A Harmadik út) is megszólalt Knape halála kapcsán. A nacionalista és szocialista alapokon szerveződő német párt az alábbiakat írja közleményében:
Szimbolikus, hogy Knape a Hammerskins betiltásakor kelt át a Jordánon. Mi, nemzeti forradalmárok valójában csak egy dolgot sajnálunk az ügyben. Sajnos Knape volt rendőrigazgató többé nem lesz tanúja mozgalmunk újjáéledésének a német fővárosban.
Prof. Knape rendőrigazgató dicsérő éneke a Landsertől:
KG - Kuruc.info